Enkelien aistiminen, arkkienkeli Hope ja arkkienkeli Roquiel

16,00 

Näillä kursseilla keskitytään aistimaan enkelien energiaa, niin että osallistuja tietää, miltä tuntuu esimerkiksi silloin, kun arkkienkeli Mikael on lähellä, tai kun arkkienkeli Jofiel on läsnä. Energiat ovat erilaisia, kuten enkelitkin ovat erilaisia. Kaikki puhdasta rakkautta ja valoa, mutta silti erilaisia.

Arkkienkeli Hope ja arkkienkeli Roquiel on nauhoitus, jonka saat heti käyttöösi.

Tuotetunnus (SKU): Hope ja Roquiel Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Enkelien aistiminen

On monia tapoja aistia enkelien energia. Jotkut kokevat enkelit selkeästi, toiset hienovaraisemmin, juuri niin kuin kullekin on luontaista ja oikein siinä energiassa ja hetkessä. Ja tietysti saamme enkeleiltä apua ja opastusta aivan riippumatta siitä, aistimmeko heidät tai ei.

Osana planeetan ja ihmiskunnan värähtelyn nousua myös tapamme aistia enkeleiden läsnäolo voi muuttua. Olemme herkistyneet valtavasti, selväaistimme ovat auenneet ja kehittyneet, ja selvätietoisuutemme on alkanut toimia paremmin. Voimme nähdä, kuulla, aistia kehon kautta tai vain tietää, ja mitä pidemmälle matkaamme kohti uutta kultaista aikaa, sitä vahvemmaksi se tapahtuu.

Näillä kursseilla keskitytään aistimaan enkelien energiaa, niin että osallistuja tietää, miltä tuntuu esimerkiksi silloin, kun arkkienkeli Mikael on lähellä, tai kun arkkienkeli Jofiel on läsnä. Energiat ovat erilaisia, kuten enkelitkin ovat erilaisia. Kaikki puhdasta rakkautta ja valoa, mutta silti erilaisia.

Harjoitukset tuovat luottamusta omaan tapaan aistia enkelit, ja auttavat kehittämään erottelukykyä, jota tarvitsemme matkallamme mestariksi. Samalla yhteytemme kurssilla tavattuihin enkeleihin vahvistuu, ja ymmärrämme paremmin tapaa, jolla juuri tietty enkeli on kanssamme.

Nämä zoomtapahtumat eivät ole visualisaatioita perinteisessä mielessä, eivät hoitoja eivätkä enkelikursseja. Jokaisessa zoomissa tapaamme kaksi valon enkeliolentoa. Saat kummastakin hieman tietoa – vaikka luultavasti he ovat jo tuttuja  – ja sen jälkeen keskitymme olemaan enkelin energiassa. Lisäksi kukin enkeliolento auttaa meitä jossain asiassa, joka on hänen erikoisalaansa, kuten arkkienkeli Rafaelilla hyvinvointi.

Jokaisella kerralla on vain kaksi enkelitapaamista, koska energiat ovat todella korkeita ja on raja sillä, mitä jaksamme vastaanottaa. Aina aluksi on lyhyt energian puhdistaminen ja kohottaminen, jotta enkelien aistiminen olisi helpompaa, ja sitten tavataan enkelit, yksi kerrallaan.

Energia planeetalla on kohonnut, ja mahtavat arkkienkelit voivat tuoda energiaansa nyt tänne enemmän, joten nämä zoomit ovat myös ymmärryksemme päivittämistä, jotta tiedostaisimme uudet energiat ja enkeliyhteyksien korkeammat värähtelyt ja mahdollisuudet.

Arkkienkeli Hope ja arkkienkeli Roquiel

Arkkienkeli Hope on toivon, puhtauden ja totuuden arkkienkeli. Hän on arkkienkeli Gabrielin kaksoisliekki, ja auttaa meitä löytämään tien eteenpäin, oikean suunnan ja korkeimmat mahdollisuutemme.

Arkkienkeli Roquiel työskentelee planeetan sisällä, muuntaen energiat valoksi ja rakkaudeksi ja auttaen meitä maadoittumaan. Roquiel kuuluu serafeihin, ja hänen energiansa värähtelee hyvin korkealla.

Zoom-kurssi on nauhoitus, jonka saat heti käyttöösi.

Kesto: n. tunnin
Hinta: 16 e

Muut osat löytyvät omilta sivuiltaan:

Oma suojelusenkeli ja arkkienkeli Mikael
Arkkienkeli Rafael ja arkkienkeli Jofiel
Arkkienkeli Samuel ja arkkienkeli Uriel
Arkkienkeli Gabriel ja arkkienkeli Zadkiel
Arkkienkeli Faith ja arkkienkeli Lavender
Arkkienkeli Aurora ja arkkienkeli Sandalfon

Kurssista

Tämä tapa aistia enkeleitä on peräisin Birkan Toren koulutuksesta, jossa sain itse kokea sen. Vaikka enkelit ovat olleet elämässä vuosikausia, ja ovat jokapäiväisiä kumppaneita, sain silti itse valtavan paljon iloa ja energiaa näistä kohtaamisista. Nyt enkelit ehdottivat, että olisi aika tuoda tämä tapa mahdolliseksi myös muille.

Ei ole väliä ovatko enkelit tuttuja tai eivät, tai kuinka pitkällä olet henkisellä tiellä. Jokainen aistii energiat ja enkelit omalla tavallaan, ja nämä enkelikohtaamiset tuovat lisää ymmärrystä ja kokemusta ihan jokaiselle.

Otsikko

Go to Top