Enkelien kristallitemppeli

53,00 106,00 

Enkelien kristallitemppeli on parantumisen, uudistumisen, rajattoman rakkauden paikka. Se on kokoontumispaikka, jossa valon enkelit, mestarit, yksisarviset ja lohikäärmeet työskentelevät kanssasi tukeakseen sinua tällä mestaruusmatkallasi juuri nyt, kun planeetta on siirtynyt uuteen vaiheeseen ja uusi kultainen aika on pian täällä.

Etäkurssi alkaa 7.2.23

 

Tuotetunnus (SKU): Enkelien kristallitemppeli Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Enkelien kristallitemppeli

Etäkurssi, alkaa 7.2.23

Enkelien kristallitemppeli on parantumisen, uudistumisen, rajattoman rakkauden paikka. Se on kokoontumispaikka, jossa valon enkelit, mestarit, yksisarviset ja lohikäärmeet työskentelevät kanssasi tukeakseen sinua tällä mestaruusmatkallasi juuri nyt, kun planeetta on siirtynyt uuteen vaiheeseen ja uusi kultainen aika on pian täällä.

Olemme jokainen tulleet tälle planeetalle mukanamme tietoa ja viisautta sielunmatkaltamme, auttaaksemme planeetan muutoksessa korkeampaan värähtelyyn, ja edistyäksemme itse omalla mestaruustiellämme. Olemme uudessa energiassa, tilanteessa ja ajassa, jota ei ole koskaan ollut tällä planeetalla. Menneiden elämien, esi-isien ja tämän inkarnaation menneisyyden määritelmät eivät enää pidä paikkaansa. Jopa ihanat kultaiset ajat ovat voineet jättää jotain uskomuksia tai käsityksiä, jotka eivät enää ole totta tässä ajassa

Maan värähtelyn muuttuessa on aika ottaa käyttöön omaa osaamista, ymmärtää oman energian voima ja astua seuraavalle tasolle omalla polullamme. Olet saavuttanut paljon, oppinut paljon, sinulla on valtavasti tietoa, viisautta, lahjoja, oma tärkeä roolisi planeetan muutoksessa. Usein kuitenkin etsimme aina seuraavaa opittavaa asiaa, mietimme sitä, mikä puuttuu ja mitä emme osaa, vertaamme itseämme siihen, mitä pitäisi olla – eli käytämme energiaamme siihen, mikä ei hyödytä itseä eikä ole kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Enkelien kristallitemppeli on kuin työnohjausta valotyöntekijöille. Ihanat feminiiniset arkkienkelit Faith, Hope, Aurora, Charity, Maria, Mallory, Shekinah ja monet muut valo-olennot auttavat sinua hyväksymään itsesi ja koko sielunmatkasi mitä ikinä siihen onkaan sisältynyt. Hyväksyminen vapauttaa siitä, mitä ei enää tarvita tässä inkarnaatiossa, tällä värähtelytasolla. Voit suhtautua luottavaisemmin omaan tiehesi, kykyihisi ja oman sielunsuunnitelmasi toteutumiseen parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Enkelien kristallitemppeli sijaitsee korkeammissa värähtelyissä. Kiipeämme sinne valotietä 7 viikon ajan, kerran viikossa, saamaan parannusta, puhdistusta, energian kohotusta ja muuntamista ja valomme vahvistumista. Tapaamme monia valo-olentoja, omia auttajiamme, jotka jo tunnemme, ja niitä korkeamman värähtelyn olentoja, jotka voivat tulla tapaamaan meitä kristallitemppeliin.

Kurssin anti on jokaiselle yksilöllinen, sillä jokaisella on oma energiarakenteensa ja sielunsuunnitelmansa ja jokainen on omassa kohdassaan mestaruustietä. Kaikki kuitenkin syventävät yhteyttään tähän planeettaan ja vahvistavat yhteistyötään lady Gaian kanssa, astuen vahvemmin rooliinsa maan vartijana ja auttajana, kuten omaan sielunsuunnitelmaan kuuluu. Jokainen myös irrottautuu niistä sielunmatkan aikana kerääntyneistä syvistä ohjelmoinneista ja käsityksistä, mitkä eivät enää ole todellisuutta, ja avaa ne valokoodit, jotka ovat odottaneet oikeaa aikaa ja värähtelyn nousua.

Hyväksyminen, parantuminen, energian uudistaminen ja kohottaminen, yhteys oman sielun alkuperään, sielun ja monadin energia ja valonauttajien tuki tuovat juuri sitä, mitä nyt tarvitset edistyäksesi omalla tielläsi ja elääksesi parasta elämääsi luottaen maailmankaikkeuteen ja omaan kykyysi luoda se, mitä haluat kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssin rakenne ja kesto

Kurssi kestää 7 viikkoa alkaen 7.2.23.

Kurssi on etäkurssi, johon kuuluu joka viikko videoalustus ja visualisaatio. Voit katsoa/kuunnella ne silloin, kun sinulle sopii, mutta parhaan hyödyn saat, kun teet viikon tehtävät ennen seuraavia, eli kuljet samassa rytmissä ryhmän kanssa. Saat myös tehtäviä, jotka avaavat ymmärrystäsi itsestäsi ja elämästäsi. Nämä kaikki tulevat sähköpostiin, ja ne kootaan myös nettisivulle.

Ryhmällä on oma suljettu FB-ryhmä, joka tukee kurssin kulkua. Siellä on livelähetyksiä kysymyksiä yms. varten, ja voit jakaa kokemaasi sekä tukea muita heidän matkallaan, kuten teimme kauan sitten kultaisina aikoina. Livekokoontumiset ovat kurssin toisella, neljännellä ja kuudennella viikolla. Voit osallistua myös liittymättä FB-ryhmään, ja voit silloin tukea muita toisella tavalla ja saada muilta tukea energiatasolla, mutta jäät paitsi kysymys/vastaus-livelähetyksistä.

Kurssia voit käyttää myös yksilöllisten tavoitteiden edistämiseen. Voit esimerkiksi haluta elää jo nyt kultaisen ajan energiassa omassa arjessa, tai tuoda enemmän käyttöön omaa osaamistasi menneiltä kultaisilta ajoilta, tai alkaa työskennellä jonkun tai joidenkin valo-olentojen kanssa tuodaksesi käyttöön niitä taitoja, mitkä vedettiin pois planeetan matalan värähtelyn ajaksi. Saat tästä lisätietoa kurssilla. Omalla mestarin energiallasi määrittelet itse mitä aiot, ja kurssin kulku tukee sinua siinä.

Hintaan kuuluu
  • 7 luentovideota
  • 7 visualisaatiota mp3-tiedostona
  • tehtäviä pdf:nä
  • suljettu Facebook-ryhmä
  • 3 livelähetystä Facebookin ryhmässä (Aika voidaan sopia yhdessä, tai jos on paljon mielipiteitä, minä määrään:).)
  • henkilökohtainen tuki FB:n tai sähköpostin kautta tarvittaessa

FB-ryhmä jää paikoilleen, joten kysymyksiä ja keskusteluja voidaan jatkaa kurssin jälkeenkin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Voit maksaa halutessasi kurssin kahdessa erässä, ensimmäisen ilmoittautuessa ja toisen helmikuun lopussa.

 

Lisätiedot

Kurssimaksu

koko kurssimaksu kerralla, kahdessa osassa

Otsikko

Go to Top