Enkelit I, Enkelimaailma

192,00 

Etäkoulutuksena

Ihanat valon enkelit ja koko enkelimaailma tulevat vahvasti elämään tällä kurssilla. Saat tietoa ja kokemusta ja paljon työkaluja käytettäväksi jatkossakin. Vahvistat omaa valoasi ja toimit enkeleiden kanssa uuden kultaisen ajan luomiseksi itseäsi, läheisiäsi ja kaikkia varten.

Enkelimaailma on ensimmäinen osa, päivät 1-2, nelipäiväisestä Kultaisten aikojen yliopiston Enkelit-koulutuksesta.

Kuvaus

Enkelimaailma

Enkelit I

Etäkoulutuksena.

Enkelimaailma on ensimmäinen osa, päivät 1-2, nelipäiväisestä Kultaisten aikojen yliopiston Enkelit-koulutuksesta.

Valon enkelit ovat puhdasta rakkautta Lähteen sydämestä. Enkeleitä on lukemattomia, jokaisella ihmisellä, eläimellä, planeetalla, ruohonkorrella, kaikella on enkeli. Enkeleitä värähtelee taajuuksilla, joista tavoitamme heidät helposti, ja niin korkealla, että se ylittää käsityskykymme. Enkeleitä on ollut tällä planeetalla aina, ja nykyään heitä on täällä valtavasti, auttamassa meitä avaamaan sydämemme ja siirtymään rakkauteen perustuvaan elämäntapaan, uuteen kultaiseen aikaan.

Enkelimaailma-kurssilla saat tietoa ja kokemusta ihanista valon enkeleistä. Opit ymmärtämään enkelimaailmaa ja toimimaan yhteistyössä monien erilaisten enkeleiden kanssa itsesi, läheistesi ja planeetan hyväksi. Avaat tai vahvistat yhteyttäsi niihin mahtaviin enkeleihin, jotka ovat valvoneet kulkuasi koko elämäsi ajan. Nopeutat omaa valaistumista ja voit levittää rajatonta rakkautta kauttasi yhä laajemmalle.

Enkelit ovat täällä auttamassa meitä avaamaan sydämemme ja siirtymään uuteen kultaiseen aikaan, ja se tulee vaikuttamaan aivan kaikkeen. Enkelien kanssa voit auttaa siinä, mikä on sydäntäsi lähellä, esimerkiksi maailman lapsia, läheistä metsää tai eläimiä. Opit monia tapoja enkelien kanssa työskentelyyn, ja saat kokemusta enkelien energiasta eri värähtelyissä.

Kurssilla puhutaan tutuimmista arkkienkeleistä. Tapaat heitä visualisaatioissa ja työskentelet heidän kanssaan harjoituksissa ja voit ottaa vahvemmin elämääsi sen arkkienkelin, joka valvoo inkarnaatiotasi yhteistyössä oman suojelusenkelisi kanssa. (Lisää arkkienkeleistä ja heidän energiatyökaluistaan on seuraavassa osiossa, Enkelit II.)

Enkelimaailmaan kuuluvat valon enkelit, elementaalit, lohikäärmeet ja yksisarviset. Enkelit ovat kurssilla pääosassa, mutta saat perustietoa ja kokemusta myös muista enkelimaailmaan kuuluvista valo-olennoista.

Kurssin aiheita

 • Enkelimaailma ja sen energia, tarkoitus ja muutos värähtelyn muuttuessa
 • Enkelihierarkia
 • Erilaisia enkeleitä ja heidän tehtävänsä
 • Tapoja työskennellä enkeleiden kanssa arjessa ja korkeammassa värähtelyssä
 • Enkelien meille antama opastus ja apu
 • Apuvälineitä enkeliyhteyksien vahvistamiseen
 • Enkelimaailman meille antamia työkaluja, joita voimme käyttää itsemme, läheistemme ja maailman hyväksi
 • Arkkienkelit, oma arkkienkeli
 • Arkkienkelien eteeriset retriitit ja enkeliportaalit
 • Yksisarviset
 • Lohikäärmeet
 • Elementaalit, luonnonenkelit, deevat

Etukäteistiedot ja tarvittava osaaminen

On hyvä, jos enkelit ovat jo tuttuja, olet esimerkiksi käynyt jonkun enkelikurssin tai lukenut heistä.

Kurssi on Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi, ja edellyttää Askelmia mestaruuteen 1 –kurssin käymistä. Jos koet, että AM1-kurssin asiat ovat hallussa, ota yhteyttä, niin masteropettaja tarkistaa asian.

Oma suojelusenkeli -kurssi (1. tason etäkurssi) antaa pohjaa ja valmiuksia tähän koulutukseen, mutta se ei ole välttämätön. Jos aiot jatkaa enkeliopettajaksi tai -parantajaksi, silloin Oma suojelusenkeli -kurssi on oltava käytynä ennen opettaja- tai parantajakoulutusta.

Lue lisää kurssista tai Kultaisten aikojen yliopistosta >>

Kurssin jälkeen

Voit käyttää kurssilla oppimiasi ja vahvistamiasi taitoja ja yhteyksiä enkeleihin itsesi ja läheistesi hyväksi sekä laajemminkin, niin laajalti tai juuri siihen asiaan, mitä haluat edistää. Oma värähtely vaikuttaa aina kaikkiin muihinkin ja enkelivalon vahvistuminen elämässäsi on samalla palvelutyötä kaikkien hyväsi. Voit myös jatkaa Enkelit-koulutuksen päiviin 3-4, Enkelit II, tai muihin Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Kurssi on sen jälkeen heti käytössäsi.

Otsikko

Go to Top