Fengshui – energiaa kodissa ja tilassa, Turku

50,00 220,00 

9-10.4 la-su Turku

Kaikki on energiaa, ja kotimme on täynnä energiaa, joka joko tukee tai hankaloittaa asukkaiden elämää. Fengshui on tapa tarkastella kodin energiaa ja tehdä tarvittaessa muutoksia, jotka vaikuttavat suotuisasti eri elämänalueisiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Fengshui – energiaa kodissa ja tilassa

9-10.4 Turku

Fengshui on tuhansia vuosia käytössä ollut tapa tarkastella energiaa tilassa ja kodissa. Se perustuu havaintoihin ja kokemukseen, ymmärrykseen elementeistä ja energiasta, joista maailmamme koostuu.

Fengshui on peräisin Kiinasta, mutta sen juuret ovat vielä kauempana, Kultaisella Atlantiksella ja sen jälkeen kukoistaneissa korkeissa sivilisaatioissa. Kaikkialla maailmassa on haluttu kotiin paras mahdollinen energia, joka tukee asukkaita hyvinvointiin ja menestykseen. Samoja periaatteita on sovellettu siis kaikkialla, myös Suomessa.

Ymmärrämme energiaa jokainen, tiedämme vaistomaisesti mikä on paras istuinpaikka itselle, missä sänky tuntuu olevan oikealla paikallaan ja milloin olo on hyvä ja sopusointuinen. Sitä ei vain ole kovin helppo toteuttaa nykyisessä elämässä, luoda kotiin hyvä energia kaikkia siellä asuvia varten. Siinä fengshui voi auttaa meitä.

Tällä kaksipäiväisellä kurssilla käymme läpi fengshuita ja yleensä kodin energiaan liittyviä asioita, planeetan nykyisen energian tavalla. Saat ymmärrystä siitä, mikä kaikki vaikuttaa kodin tai tilan energiaan, miten muuttaa energiaa missä tahansa paikassa ja miten kohentaa niitä elämänalueita, mitä haluat. Ymmärrät myös sen, miksei kaikki käy kaikille ja mikä sopii juuri sinulle ja kodillesi.

Saat kirjallisen materiaalin, joka auttaa sinua jatkossakin.

Kodin energiaan vaikuttavat monet asiat, ja jotta se tukisi kaikkia kodissa asuvia parhaimmalla mahdollisella tavalla, on tiedettävä mm. asukkaiden itse-elementti. Sen löytää Neljän pilarin astrologiasta, Ba Zistä,. Kiinalainen uusivuosi on 1.2.22, joten saat samalla tietoa tulevasta vuodesta oman astrologiakarttasi perusteella.

Kurssilla käsiteltäviä asioita

 • Fengshuin periaatteet, juuret ja koulukunnat, miten planeetan kohoava värähtely vaikuttaa
 • Bagua ja sen alueet
 • Elämänalueiden näkyminen kodissa ja miten tehdä muutoksia
 • Elementit ja niiden tarvittava tasapaino, vuoden elementtikierto ja sen vaikutus
 • Eri huoneiden merkitys
 • Ilmansuuntien vaikutus ja miten niitä sovelletaan
 • Itse-elementti ja sen vaikutus elämään ja kodissa tarvittavaan energiaan (kaikilta asukkailta)
 • Chi ja sha -energiat, miten tuoda lisää hyvää ja vähentää haitallista
 • Jin ja jang -energiat, ja mitä niistä pitää ymmärtää kodissa
 • Muut vaikuttavat energiat, kuten lentävät tähdet
 • Roina
 • Energiapuhdistuksen perusteet
 • Kristallit ja muut tehosteet ja energian muuttajat
 • Ja paljon muuta…

Tarvitset kurssille mukaan

 • pohjapiirroksen kodista (itse piirretty käy, kunhan mittasuhteet ovat oikeat), johon on merkitty pohjoinen (Google maps ja kartat tietävät parhaiten, älä luota muistiin siitä, mistä aurinko nousee)
 • lyijykynän ja kumin, viivoittimen ja värikyniä (sininen, keltainen, punainen, harmaa, vihreä) – näitä löytyy kyllä opeltakin, ei tarvitse ostaa

Ennen kurssia

Lähetä viimeistään 3.4 sähköpostilla ulla@seitsemastoista.com oma syntymäaika kellonaikoineen (suunnilleen riittää), sekä jokaisesta kodissa asujasta samat tiedot. Lasken valmiiksi itse-elementit jokaiselle kodissa asujalle, niin ei tarvitse käyttää kurssilla aikaa siihen.

Jos asut yksin, niin voit halutessasi lähettää myös muualla asuvien perheenjäsenten tai ystäväsi tiedot (maks. 3 itsesi lisäksi) niin voin katsoa heidän Ba Zi-tietonsa samalla. Niitä ei tietenkään tarvita, mutta voin katsoa ne ihan siksi, että kaikki kurssilla saavat samat edut:).

Saat itsellesi lyhyen yhteenvedon omasta kartastasi ja itse-elementistäsi, ja kurssimateriaalin avulla voit tulkita myös muiden tietoja.

Myöhemmin ilmoittautuneilta itse-elementit katsotaan kurssilla.

Aika, paikka ja hinta

9-10.4, klo 10-16.30 Turussa

Kurssin hinta on 220 e, sis. alvn, kahvin/teen, itse-elementit ja lyhyen tulkinnan omastasi, sekä kirjallisen materiaalin

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

 

Lisätiedot

Fengshui-kurssi Turku

Ilmoittautuminen kurssille, Loput kurssimaksusta, Koko kurssimaksu kerralla

Otsikko

Go to Top