Kristallikallot 1

15,00 

Kristallikallo on yhdistelmä kristallin energiaa, sen tietoisuuden energiaa, johon se on yhdistynyt, esimerkiksi tietty arkkienkeli, sekä kristallikallojen omaa yhteistä tietoisuutta.

Kuvaus

Kristallikallot 1 ja 2

Kristallikallot ovat hyvin erityisiä kristalleja. Kristallit ovat tietoisia olentoja, jotka valitsevat aina muotonsa, ja kristallikallojen tietoisuus on erityinen. Jokainen kallo on yhdistelmä kristallin energiaa, sen tietoisuuden energiaa, johon se on yhdistynyt, esimerkiksi tietty arkkienkeli, sekä kristallikallojen omaa yhteistä tietoisuutta. Kristallikallot eivät ole vain kivimuodostelmia, jotka omistamme, vaan jokainen, jolla on kristallikallo, on ennemminkin kristallikallon vartija, huolehtija, jolle on uskottu kunniatehtävä. Ei ole väliä onko kallo ostettu, saatu tai löydetty, jokainen kristallikallo on juuri oikean ihmisen luona juuri oikeaan aikaan, ja saattaa siirtyä eteenpäin, kun aika on.

Kultaisella Atlantiksella oli 13 mahtavaa kristallikalloa, 12 yhteydessä eri heimoihin ja yksi mestarikallo, joka kokosi kaikkien muiden informaation ja energian koko Kultaista Atlantista varten. Kristallikallot olivat tietoisia olentoja, jotka säilyttivät tietoa ja viisautta Kultaiselta Atlantikselta, opettivat, pitivät yllä energiaa ja vaikuttivat kultaisen ajan elämään monin tavoin. Kurssilla otamme yhteyden Kultaisen Atlantiksen kristallikallokonklaaviin, 12 + 1 mestarikallon energiaa ja yhdistämme oman kristallikallomme niiden yhteisenergiaan.

Kristallikallot 1

Perusteita kristallikalloista, niiden historiasta ja työskentelystä niiden kanssa. Jos sinulla ei ole kristallikalloa tai et ole juurikaan työskennellyt omasi kanssa, tämä kurssi sopii hyvin. Sinulla on hyvä olla joko kristallikallo tai vuorikristalli (koolla ei ole väliä).

Teemme harjoituksia kristallikallon kanssa. Käytät joko omaasi tai jos sellaista ei ole, voit yhdistää myös tavallisen kristallin minun kristallikalloni energiaan ja työskennellä sen kanssa (saat tähän ohjeet).  Harjoituksien avulla vahvistat työskentely-yhteyttäsi kristallikallon kanssa ja saat syvempää ymmärrystä sen tehtävästä ja ehkä myös siitä, miksi kristallikallo tuli luoksesi.

Visualisaatiossa otat vastaan kristallikallon kanavoimaa energiaa juuri niin kuin itsellesi oikein. Se kohottaa värähtelyäsi, tuo juuri sitä energiaa mitä tarvitset siinä hetkessä, kuten rakkautta, inspiraatiota, parannusta tai muuta.

Kurssi on videokurssi, saat pääsyn videoon heti kurssimaksun maksettuasi. Saat myös pdf:n, jossa on tietoa kristallikalloista.

Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Go to Top