Kristallikallot 2

15,00 

Tämä kurssi on jatko-osa. Kurssille voi osallistua ilman ensimmäisen osan käymistä, jos työskentely kristallikallojen kanssa on jo tuttua.

Kuvaus

Kristallikallot 1 ja 2

Kristallikallot ovat hyvin erityisiä kristalleja. Kristallit ovat tietoisia olentoja, jotka valitsevat aina muotonsa, ja kristallikallojen tietoisuus on erityinen. Jokainen kallo on yhdistelmä kristallin energiaa, sen tietoisuuden energiaa, johon se on yhdistynyt, esimerkiksi tietty arkkienkeli, sekä kristallikallojen omaa yhteistä tietoisuutta. Kristallikallot eivät ole vain kivimuodostelmia, jotka omistamme, vaan jokainen, jolla on kristallikallo, on ennemminkin kristallikallon vartija, huolehtija, jolle on uskottu kunniatehtävä. Ei ole väliä onko kallo ostettu, saatu tai löydetty, jokainen kristallikallo on juuri oikean ihmisen luona juuri oikeaan aikaan, ja saattaa siirtyä eteenpäin, kun aika on.

Kultaisella Atlantiksella oli 13 mahtavaa kristallikalloa, 12 yhteydessä eri heimoihin ja yksi mestarikallo, joka kokosi kaikkien muiden informaation ja energian koko Kultaista Atlantista varten. Kristallikallot olivat tietoisia olentoja, jotka säilyttivät tietoa ja viisautta Kultaiselta Atlantikselta, opettivat, pitivät yllä energiaa ja vaikuttivat kultaisen ajan elämään monin tavoin. Kurssilla otamme yhteyden Kultaisen Atlantiksen kristallikallokonklaaviin, 12 + 1 mestarikallon energiaa ja yhdistämme oman kristallikallomme niiden yhteisenergiaan.

Kristallikallot 2

Tämä kurssi on jatko-osa. Kurssille voi osallistua ilman ensimmäisen osan käymistä, jos työskentely kristallikallojen kanssa on jo tuttua.

Kurssilla työskennellään Kultaisen Atlantiksen kristallikallojen ja oma kristallikallon kanssa. Jos sinulla ei ole omaa kristallikalloa, voit käyttää myös vuorikristallia.

Oma kristallikallomme auttaa meitä yhteyteen yhden Kultaisen Atlantiksen kristallikallon kanssa. Voit itse valita minkä 12 kristallikallosta valitset. Visualisaatiossa kallomme yhdistää meidät myös kaikkien 13 kallon energiaan ja tallettaa sitä itselleen, jotta voit myöhemmin työskennellä sen kanssa.

Kurssi on videokurssi, saat pääsyn videoon heti kurssimaksun maksettuasi. Saat myös pdf:n, jossa on tietoa Kultaisen Atlantiksen kristallikalloista ja 12 temppelistä.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Go to Top