Kristalliparantajakoulutus 18-19.9

246,00 

18-19.9 Turussa

Kuvaus

Kultaisten aikojen yliopiston parantaja/energiahoitajakoulutus on yhteensä 4 päivää kestävä koulutus, johon sisältyy teoriaa ja käytäntöä. Koulutus antaa valmiudet tehdä energia- tai kristallihoitoja ammattimaisesti, tai halutessaan vain läheisilleen. Opittuja asioita voi hyödyntää myös oman kehityksen tueksi tai laajemmassa palvelutyössä, esimerkiksi luonnon tai eläinten hyväksi tai oman asuinalueen kehittymisessä korkeavärähteisemmäksi.

Parantajaksi voi valmistua eri aiheista, kuten kristalliparannus, Kultaisen Atlantiksen energiahoidot tai energiahoitaminen enkelien, mestarien tai yksisarvisten kanssa. Jokaisen koulutuksen 2 ensimmäistä päivää ovat peruskoulutusta, joka on kaikille sama.

Kristalliparantajakoulutus

Kristalliparantajakoulutus antaa tiedot ja taidot toimia kristalliparantajana sekä lähi- että etähoidoissa.

Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa valita sopivat kristallit sekä lähi- että kaukohoitoon sekä oman itsensä avuksi. Hän osaa työskennellä yhdessä kristallien ja niiden energian kanssa hoidettavan ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Ennen kurssia on oltava suoritettuna Parantajakoulutuksen perusosio sekä Kristallityöskentelyn perusteet -kurssi.

Kurssilla käydään läpi jonkin verran teoriaa, mutta pääpaino on käytännön tekemisessä ja harjoittelussa. Jokainen oppii tunnistamaan kristallien energiaa itselleen sopivalla tavalla sekä oman tapansa toimia parantajana kristallien kanssa. Hoitoja ja kristallien kanssa työskentelyä harjoitellaan käytännössä sekä lähi- että kaukohoitoina.

Kurssilaiset saavat hintaan kuuluvana oman kristallisetin, jonka avulla voivat aloittaa hoitojen tekemisen, sekä kattavan kirjallisen materiaalin.

Lisätietoja koulutuksesta >>

Lisätietoa parantajapolusta ja parajantajakoulutuksen perusosiosta >>

Osallistujamäärä on rajoitettu. Jos ilmoittautuja ei ole suorittanut Parantajakoulutuksen perusosiota ja Kristallityöskentelyn perusteet -kursseja ennen kuin kurssi alkaa, hänen osallistumisensa peruuntuu automaattisesti ja siirtyy seuraavaan koulutukseen.

Go to Top