Kultaisen Atlantiksen 12 temppeliä

44,00 

Kultaisella Atlantiksella oli monia temppeleitä. Suuria päätemppeleitä oli 12. Ne olivat erikoistuneet eri asioihin, kuten rakkauteen tai parantamiseen. Temppelit olivat kauniita, avoinna kaikille ja täynnä korkeaa energiaa ja valoa, ja ihmiset rakastivat niiden keskittynyttä energiaa ja arvostivat niiden vaikutusta heidän elämäänsä.

Vaikka Kultaisen Atlantiksen korkeista värähtelyistä on yli kymmenentuhatta vuotta, temppelit ovat edelleen olemassa energiatasolla, ja voimme vierailla niissä unessa tai visualisaatiossa. Kaikilla aikuisilla ihmisillä on joku kosketus Kultaiseen Atlantikseen, ja monet henkisen tien kulkijoista ovat palvelleet temppeleissä tai eläneet niiden läheisyydessä. Matka temppeleihin puhdistaa pois surua, menetyksen tunteita ja syyllisyyttä siitä, että menetimme Kultaisen Atlantiksen ja auttaa meitä nostamaan omaa värähtelyämme ja rakentamaan uutta kultaista aikaa.

Kurssi on etäkurssi, ja aloitettavissa heti kurssimaksun suoritettuasi.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.

Kuvaus

Kultaisella Atlantiksella oli monia temppeleitä. Seremoniat, kiittäminen ja juhlistaminen kuuluivat oleellisena osana atlantislaisten elämään, ja he rakastivat paikkoja, joihin voivat kokoontua yhdessä tai mihin mennä oman energian kohottamiseksi. Suuria päätemppeleitä oli 12. Ne olivat erikoistuneet eri asioihin, kuten rakkauteen tai parantamiseen. Temppelit olivat kauniita, avoinna kaikille ja täynnä korkeaa energiaa ja valoa, ja ihmiset rakastivat niiden keskittynyttä energiaa ja arvostivat niiden vaikutusta heidän elämäänsä.

Vaikka Kultaisen Atlantiksen korkeista värähtelyistä on yli kymmenentuhatta vuotta, temppelit ovat edelleen olemassa energiatasolla, ja voimme vierailla niissä unessa tai visualisaatiossa. Kaikilla aikuisilla ihmisillä on joku kosketus Kultaiseen Atlantikseen, ja monet henkisen tien kulkijoista ovat palvelleet temppeleissä tai eläneet niiden läheisyydessä. Matka temppeleihin puhdistaa pois surua, menetyksen tunteita ja syyllisyyttä siitä, että menetimme Kultaisen Atlantiksen.

On hyvä muistaa, että Atlantis oli kokeilu, joka oli suunniteltukin päättyväksi, ja kaikki mitä tapahtui, oli yhteisesti päätettyä. Olemme nyt valmiita uuteen kultaiseen aikaan, jonka perustamme Kultaisen Atlantiksen mallille, ja joka tulee menemään vielä paljon pidemmälle rakkaudessa, valossa ja hyvinvoinnissa. Kultaisen Atlantiksen muistot, tiedot ja taidot ovat palaamassa takaisin, jotta uusi kultainen aika voi alkaa.

Tällä kurssilla vahvistat yhteyttäsi Kultaisen Atlantiksen energiaan vierailemalla temppeleissä. Samalla yhteytesi Kultaisen Atlantiksen enkeleihin ja lohikäärmeisiin vahvistuu. Jokaisessa temppelissä työskentelet energiasi kanssa kuten olet tehnyt joskus ennenkin, ja joissakin teet lisäksi laajempaa palvelutyötä. Oman värähtelysi nostaminen ja vahvistunut yhteytesi Kultaiseen Atlantikseen on avuksi aina kaikille muillekin.

Matkaa temppeleihin, ja anna viisauden, valon ja rakkauden täyttää koko olemuksesi taas kerran.

Kurssin sisältö:

Kurssi on etäkurssi, joka toimii netissä. Kaikki visualisaatiot voit tallettaa myös itsellesi. Voit aloittaa kurssin heti kurssimaksun maksettuasi. Saat sähköpostiin linkit kurssin aloitukseen.

Saat lyhyen tekstin ja mp3-tiedostona oleva visualisaation jokaisesta 12 suuresta temppelistä:

 • Rakkauden temppeli
 • Äänen temppeli
 • Parantamisen temppeli
 • Totuuden temppeli
 • Auringon temppeli
 • Kuun temppeli
 • Yön temppeli
 • Eläinten temppeli
 • Luonnon temppeli
 • Ainoan todellisen valon temppeli
 • Meren temppeli
 • Viisauden ja tiedon temppeli

Visualisaatiossa teet matkan Kultaiselle Atlantikselle ja aina yhteen temppeliin kerrallaan. Visualisaatiot ovat n. 15 minuuttia, jotkut lyhyempiä, jotkut vähän pidempiä.

Taso: Sopii kaikille. Kultaisen Atlantiksen värähtely on korkeaa ja puhdasta, ja temppelien energia aukeaa yhä enemmän mitä korkeammalle oma värähtelysi nousee. Onkin hyvä palata visualisaatioiden pariin joskus myöhemmin, silloin voit kokea temppelit jo taas aivan uudella tavalla.

Kurssin kesto: Kurssiin kuuluu vierailu 12 temppelissä, ja voit käydä kurssia esimerkiksi temppeli/päivä vauhdilla, tai viettää yhdessä temppelissä kauemmin. Kaikki temppelit ja kurssin osat ovat auki alusta lähtien, ja voit käydä kurssia aivan miten itse koet oikeaksi.

Go to Top