Kultaisen Atlantiksen kristallikammio -kaukohoito

22,00 

Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito, jonka voi ottaa vastaan heti ilmoitettuna aikana tai myöhemmin. Hoidossa luodaan energiatasolla ne ihanat kristalleista rakennetut kammiot, joissa muinoin Atlantiksen aikana saimme hoitoa ja joissa kehomme uudistui ja elpyi.

Hoidettava saa ympärilleen valitsemastaan kristallista rakennetun eteerisen kammion, ja puhtain, parantavin energia virtaa kristallien kautta. Kaikki kristallikammiot ovat erilaisia.

Valitse haluamasi kristallikammio, ja saat kuitin mukana ohjeet ja selostuksen hoidon kulusta. Energiahoito viipyy universumissa kaksi vuorokautta, joten voit ottaa sen vastaan silloin, kun itsellesi sopii.  Saat myös sähköpostilla tietoa siitä, mitä hoidossa tapahtui heti, kun se on tehty.

Huom! Muistathan tarkistaa, että nimesi näkyy tilaajana, jotta hoito tulee oikeaan osoitteeseen.

Tuotetunnus (SKU): kristallihoito Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kristallit olivat olennainen osa Kultaisen Atlantiksen elämää, ja niitä käytettiin hoitamisessa monin tavoin. Yksi suosittu tapa oli mennä Parantamisen temppeliin kristallikammioihin, joissa voi hoidon ajan levätä voimakkaassa kristallien kautta tulevassa energiassa.

Eri kristalleilla on erilaisia ominaisuuksia, ja kun korkein parantava energia virtaa niiden kautta, kristallien ominaisuudet tuovat lisävaikutuksen energian laatuun.

Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito, jossa luodaan energiatasolla ne ihanat kristalleista rakennetut kammiot, joissa saimme hoitoa ja joissa kehomme uudistui ja elpyi. Hoidettava saa ympärilleen kristallista rakennetun eteerisen kammion. Kultaisen Atlantiksen Parannustemppelin papittaret, enkelit ja lohikäärmeet avustavat hoidossa, ja mukaan tulee usein myös yksisarvisia ja muita valon enkeleitä. Arkkienkeli Rafael valvoo hoidon kulkua yhdessä jokaisen oman suojelusenkelin kanssa.

Kristallikammiot ovat kaikki hyvin erilaisia. Ne vaikuttavat eri kehoihin ja energiatasolla erilaisiin asioihin. Kaikki parannus lähtee aina energiatasolta, joten kaikki kristallikammiot myös parantavat, mutta joissakin hoidon fyysiset vaikutukset ovat selvempiä, toisissa taas vaikutus tuntuu ensin energiatasolla, laskeutuen sieltä hiljalleen fyysisempään maailmaan.

Lue lisää hoidosta ja hoitokokemuksia >>

Ruusukvartsikristallikammio

Ruusukvartsi tuo rakkautta ja avaa sydäntä, ja niin tapahtuu tässä kristallikammiossakin. Rakkauden energia lisääntyy koko olemuksessa. Ruusukvartsi avaa myös yhteyden Kosmisen sydämen rajattomaan rakkauteen, joka aktivoi sydänchakran terälehtien aukeamista.

Rakkauden lisääminen hälventää automaattisesti matalaa energiaa. Se myös parantaa, joten tässä kristallikammiossa olo tuo hyvinvointia myös fyysiselle keholle. Ruusukvartsi-kristallikammiohoito uudistaa, elvyttää ja parantaa hellävaraisesti kaikkia kehoja. Uudistuminen tuo myös nuorekkuutta.

Ruusukvartsikammio hoitaa sisäistä lasta ja parantaa nykyisiä ja menneitä rakkaudettomuuden kolhuja sydämestä. Se hälventää esteitä ja matalampaa energiaa hellävaraisesti, niin että kaikki kehot ja chakrat voivat lempeän muutoksen kautta alkaa kukoistaa rakkaudessa ja korkeassa värähtelyssä.

Smaragdikristallikammio

Smaragdi on arkkienkeli Rafaelin kivi, konkreettinen muoto hänen energiastaan, ja säteilee Rafaelin parantavaa energiaa. Kristallikammioista tämä vaikuttaa nopeimmin ja voimakkaimmin fyysiseen kehoon. Smaragdikammiossa elvyttävä ja parantava energiavirta poistaa stressiä kaikilta tasoilta, jolloin kehon oma paranemiskyky voi toimia.

Tämä kristallikammio hälventää uupumuksen ja tuo tilalle keveän, selkeän energian ja hyvinvoinnin. Hoito virkistää, mutta stressiä poistamalla auttaa myös nukkumaan paremmin. Smaragdikammio palauttaa vähitellen ihmisen kaikkien kehojen käyttöön Lähteen alkuperäisen jumalallisen suunnitelman terveydestä ja hyvinvoinnista.

Smaragdi vaikuttaa myös kolmanteen silmään ja selväaisteihin sekä runsauteen, joten myös näihin liittyviä asioita kohennetaan kristallikammiossa.

Ametriinikristallikammio

Ihana ametriini on ametistin ja sitriinin yhdistelmä, tuoden molempien energiaa täydellisen tasapainoisella tavalla. Se sopii tähän muutoksen aikaan hyvin, sillä se auttaa omaksumaan planeettakuvioiden mukanaan tuomat muutokset, ymmärtämään oman elämän muutostarpeen ja tuomaan sen käytäntöön lempeällä, helpolla tavalla.

Ametriini toimii kaikissa kehoissa, tuo tasapainoa ja uudistumista, poistaa haitallisia energioita ja aineita ja palauttaa elinvoimaisuuden. Ametriini herättelee luovuutta ja intuitiota ja tuo iloa ja elinvoimaa. Ametriinikristallikammiossa olo on kuin energeettinen uudelleenlataus kaikilla tasoilla. Se avaa myös asioiden ja tilanteiden ymmärrystä korkeammasta perspektiivistä, tuoden selkeyttä ja varmuutta omasta tiestä.

Otsikko

Go to Top