Kultaisen Atlantiksen parannustekniikat 30-31.10

222,00 

30-31.10 Turussa

Kuvaus

Kultaisten aikojen yliopiston parantaja/energiahoitajakoulutus on yhteensä 4 päivää kestävä koulutus, johon sisältyy teoriaa ja käytäntöä. Koulutus antaa valmiudet tehdä energia- tai kristallihoitoja ammattimaisesti, tai halutessaan vain läheisilleen. Opittuja asioita voi hyödyntää myös oman kehityksen tueksi tai laajemmassa palvelutyössä, esimerkiksi luonnon tai eläinten hyväksi tai oman asuinalueen kehittymisessä korkeavärähteisemmäksi.

Parantajaksi voi valmistua eri aiheista, kuten kristalliparannus, Kultaisen Atlantiksen energiahoidot tai energiahoitaminen enkelien, mestarien tai yksisarvisten kanssa. Jokaisen koulutuksen 2 ensimmäistä päivää ovat peruskoulutusta, joka on kaikille sama.

Kultaisen Atlantiksen parannustekniikat

Koulutus antaa tiedot ja taidot ottaa Kultaisen Atlantiksen korkeavärähteisiä parannustekniikoita käyttöön uusina hoitomuotoina sekä tuoda ne osaksi muita hoitoja sekä lähi- että etähoidoissa.

Koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy käyttämään korkeavärähteisiä kultaisen ajan hoitotekniikoita hoidettaviensa hyvinvoinnin tueksi valitsemallaan tavalla, joko uusina hoitomuotoina tai yhdistettynä aiempaan osaamiseen. Hän osaa työskennellä kristallienergian kanssa käyttäen pelkästään sitä tai yhdistäen sen muihin hoitomuotoihin, sekä käyttää hoidoissaan pyhän geometrian, äänen, värien ja kasvien energiatason voimaa hoidettavalleen sopivalla tavalla. Hänellä on käytössään yhteys Kultaisen Atlantiksen Parantamisen temppeliin ja korkeavärähteisiin auttajiin ja hän pystyy muuntamaan hoitomuotojaan sopeutumaan yhä kohoaviin planeetan energioihin kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Ennen kurssia on oltava suoritettuna Parantajakoulutuksen perusosio sekä Kultainen Atlantis -koulutus. Kristallityöskentelyn perusteet ei ole pakollinen, mutta on hyvä, jos kristallit ovat tuttuja.

Kurssilla on luento-osuuksia, ja lisäksi tehdään visualisaatioita ja harjoituksia sekä vähintään yksi aktivointi. Pääpaino on käytännön tekemisessä ja parantamistekniikoiden harjoittelemisessa. Jokainen tekee ja vastaanottaa hoitoja sekä etänä että lähihoitona.

Lisätietoja koulutuksesta >>

Lisätietoa parantajapolusta ja parajantajakoulutuksen perusosiosta >>

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Otsikko

Go to Top