Kultaisen Atlantiksen ruusukvartsit

15,00 

Ruusukvartsi on ihana kristalli, joka säteilee puhdasta, rajatonta rakkautta, parantaa sydämen haavat, lohduttaa, tuo monen tasoista parannusta kaikille kehoille, ja avaa yhteyden Kosmiseen sydämeen.

Kuvaus

Kultaisen Atlantiksen ruusukvartsit

Kultaisella Atlantiksella kristalleja oli kaikkialla. Suurin osa oli kirkasta vuorikristallia, mutta muitakin lajeja käytettiin jonkin verran. Yksi yleisimmistä oli korkeavärähteinen ruusukvartsi. Sitä oli mm. Rakkauden temppelin rakenteissa, ja temppelin kristallikallo, kaiken tiedon ja viisauden tallentaja, oli ruusukvartsia.

Tällä kurssilla työskentelemme ruusukvartsin energian kanssa yhdessä arkkienkeli Samuelin ja Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelin papittarien kanssa.

Aktivoimme ruusukvartsin energiatasolla tuomaan puhdistusta ja parannusta sinne, missä tarvitaan. Lisäämme rajatonta, puhdasta rakkautta, joka hälventää automaattisesti alempia värähtelyjä koko olemuksesta. Vierailemme visualisaatiossa uskomattoman kauniissa, rakkaudellisessa ja korkeavärähteisessä Rakkauden temppelissä ja tapaamme ylipapittaren, joka voi myöntää hetken tapaamisen ruusukvartsikallon kanssa.

Jos sinulla on ruusukvartsi tai vuorikristalli, voit samalla kurssin aikana yhdistää sen Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelin ruusukvartsikristallikallon energiaan. Jos sinulla ei ole kristalleja, voit olla yhteydessä energiaan muutenkin, saat tähän ohjeet.

Kurssin rakenne

Kurssi on videokurssi, nauhoitettu zoom. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi.

Samalla saat pdf:n, jossa on hieman tietoa ruusukvartsista ja Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppelistä sekä ohjeet miten käyttää kristalleja energiatasolla. Kurssilla puhutaan näistä muutenkin, pdf on vain lisänä.

Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

 

Otsikko

Go to Top