Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu, Neptunus

19,00 

Tähtikoulu on sarja zoom-kursseja, matka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin.

Neptunus on korkeamman henkisyyden, henkisten lahjojen ja taianomaisuuden planeetta. Se säilyttää kultaisten aikojen viisautta ja universumin mysteerejä jakaakseen niitä eteenpäin, kun värähtely on oikea.

Kuvaus

Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Jokaisella on oman sielunmatkansa aikana ollut yhteyksiä muihin planeettoihin. Hyvin monilla on sielun alkuperä jossain muualla, ja olemme sielunmatkallamme voineet viettää paljon aikaa joissain paikoissa ympäri universumia, opiskelleet tai tehneet palvelutyötä. Plejadit, Sirius ja Venus ovat monille läheisiä auttajia ja tuttua energiaa myös nyt, ja yhä enemmän olemme alkaneet muistaa myös muita yhteyksiä.

Tähtikoulu on sarja zoom-kursseja, matka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin.

Kultaisella Atlantiksella tämä oli arkipäivää, ja siksi kursseilla ovat mukana Kultaisen Atlantiksen enkelit, lohikäärmeet ja lordi Voosloo, joka on voinut opastaa meitä tähtiyhteyksiin jo Kultaisella Atlantiksella Ainoan todellisen valon temppelissä. Kaikki tuovat nyt energiansa ja tukensa avuksemme.

Näissä zoomeissa työskennellään tähtiyhteyksien ja planeettojen energian kanssa, niin että saamme parannusta, opastusta, energiaa ja ne aktivoinnit, jotka juuri nyt ovat ajankohtaisia. Jos olet sielunmatkallasi viettänyt aikaa tai ehkä aloittanut koko sielunmatkasi jollain kurssin planeetoista, saat yhteyden nyt vahvemmalle tasolle ja halutessasi voit tuoda sitä elämääsi. Jos et koskaan ole ollut jollain planeetalla, mutta se kiinnostaa, saat yhteyden hiukan toisella tavalla, ja samalla paljon uusia valon auttajia vierellesi.

Zoomit ovat monella tavalla myös herätyksiä sielunmatkan aikana kerättyihin taitoihin ja viisauteen, joita olemme alkaneet avata uutta kultaista aikaa varten. Kuten lordi Voosloo sanoi, kun näitä pohdin: On aika.

Käytäntö

Kurssi toteutuu zoom-kurssina, kukin planeettaa omana kurssinaan. Osallistujat saavat zoomin seuraavana päivänä myös nauhoituksena, ja samalla muutaman ehdotuksen, miten voisivat tuoda energiaa elämäänsä. (Nauhoituksen voi hankkia myös myöhemmin.)

Kurssin aikana tulee jonkun verran tietoa aiheesta, tähden/planeetan energiasta, sen enkeleistä, lohikäärmeistä ja mestareista, ja siitä, mitä ominaisuuksia yleensä on heillä ketkä ovat sieltä kotoisin tai viettäneet siellä paljon aikaa, ja nyt inkarnoituneena Maahan.

Teemme vaikuttavia visualisaatioita, ja samalla voimme aktivoida ne valokoodit, jotka tähtiyhteyteen tai alkuperään planeetalla liittyy. Mukana on aina valtavasti enkeleitä ja muita valo-olentoja, ja Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet ja lordi Voosloo luovat joka kerran meille tähtiyhteyden Ainoan todellisen valon temppelin kautta.

Neptunus

Neptunus on korkeamman henkisyyden, henkisten lahjojen ja taianomaisuuden planeetta. Se säilyttää kultaisten aikojen viisautta ja universumin mysteerejä jakaakseen niitä eteenpäin, kun värähtely on oikea. Neptunuksen kautta saapuvat monet korkeavärähteiset mestarit ja enkelit tälle planeetalle, sillä sen energia on tarpeeksi korkea.

Neptunusta on ennen pidetty illuusioiden ja hämmennyksen planeettana, mutta kun värähtely on noussut, voimme ymmärtää sen energiaa paremmin ja ottaa vastaan lahjat, joita yhteys sen energiaan antaa.

Zoomin aikana saamme yhteyden Kultaisen Atlantiksen ja Kultaisen Lemurian energiaan, ja jos ne ovat osa sielunmatkaasi, muistosi niiltä ajoilta alkavat heräillä vahvemmin. Avaat omaa intuitiotasi ja selväaistejasi, ja universumin ihmeet alkavat avautua uudella tavalla.

Kurssi on nauhoitus, jonka saat heti käyttöösi
Saat lisäksi pdf-tiedossa harjoituksia, joilla tuot energiaa käyttöösi

Kesto: noin tunti
Hinta: 19 e

Muita tähtiä ja planeettoja

Jupiter 29.6
Muita tulossa myöhemmin

Otsikko

Go to Top