Lemurian kristallikammiohoito

22,00 57,00 

Energisoiva, vaikuttava Lemurian kristallikammiohoito yhdistää Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoitoon mahtavat Lemurian kristallit.

Lue tarkemmin alempana olevasta kuvauksesta.

 

 

Kuvaus

Kristallit olivat olennainen osa Kultaisen Atlantiksen elämää, ja niitä käytettiin hoitamisessa monin tavoin. Yksi suosittu tapa oli mennä Parantamisen temppeliin kristallikammioihin, joissa voi hoidon ajan levätä voimakkaassa kristallien kautta tulevassa energiassa. Eri kristalleilla on erilaisia ominaisuuksia, ja kun korkein parantava energia virtaa niiden kautta, kristallien ominaisuudet tuovat lisävaikutuksen energian laatuun. Nykyään voimme rakentaa energiatasolla ihanat kristallikammiot tuomaan meille parannusta ja hyvinvointia.

Lemurian kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito, jossa jokainen hoidettava saa ympärilleen Lemurian kristallista rakennetun eteerisen kammion. Hoidossa on mukana Lemurian ja Kultaisten Atlantiksen enkeleitä, lohikäärmeitä ja parantavia mestareita. Arkkienkeli Rafael valvoo hoidon kulkua yhdessä jokaisen oman suojelusenkelin kanssa.

Lemurian kristallit ovat hyvin korkeavärähteisiä kristalleja, joilla on oma tietoisuus. Ne ovat lemurialaisten meille jättämä perintö, tarkoitettu käytettäväksi juuri nyt muutoksen ajassa, kun olemme matkalla kohti uutta kultaista taikaa. Lemurian kristallikammiohoito on hyvin energisoiva. Lemurian kristallit toimivat aina juuri siellä, missä on tarpeen, kaikissa kehoissa, chakroissa, tunteen tai mielen tasoilla. Hoito voi siis tuntua ja vaikuttaa muualla kuin itse kuvittelisi, mutta se on aina juuri oikea saajalleen.

Lemurian kristallienergia on aiemmin ollut useimmille liian voimakasta, eikä se vieläkään sovi ihan kaikille. Jos et ole saanut energiahoitoja tai koko henkinen tie on vielä uutta, tämä hoito ei todennäköisesti ole sinulle oikea. Se ei tee mitään haittaa, mutta voimakas energia voi tuntua hankalalta ja voi tuoda tullessaan paranemiskriisin. Lempeä enkelienergiahoito voi silloin olla parempi vaihtoehto – ja se sopii tietysti ihan kaikille, ketkä nauttivat lempeästä, hoivaavasta ja parantavasta enkelien energiasta.

Muutamia palautteita

  • Käsistä alkaen koko fyysinen keho oli heti täynnä voimakasta energiavirtaa. Sen jälkeen energia siirtyi eteeriseen kehooni ja siitä edeten muihin kehoihini. Sitten energia jäi hyrisemään koko olemuksessani ja näin kristallikammion ympärilläni hyvin kirkkaana ja valoisana. Myöhemmin kammion väri muuttui ja kuulin myös sähköistä sirinää ja ihan kuin energia olisi tullut pulsoivana. Välillä tunsin erityisesti energian työskentelyä pään keskellä ja napachakran alueella. Jossain vaiheessa hyvin valkeaa energiaa “syötettiin” chakrapilariin.   P.T.
  • Hyvin kylmää ja kirkasta. Sellaista värisevää energiaa kulki koko kehossa. Sydämen kohdalla leimahti nopeasti valtavat liekit (ja ihan pisti sydämeen). Sen jälkeen energia alkoi muuttua ja vajosin jonkinlaiseen horrokseen. Näin paljon välähdyksenomaisia kuvia, ihan ihmeellisiä. Tuntui kylmenevän. Ja rauhoittuvan. Ihanan tyyntä. Olin jossain syvällä ja tästä ei muistikuvia. Kunnes palasin lempeästi takaisin.   H.A
  • Kiitos, olipas ihana. Alkuun tuntui, että olisi jotenkin nostettu leijumaan. Silmät olivat suljettuina, mutta tuntui, että kaikki näkyi paljon kirkkaammin, kuin jos olisivat olleet auki. Olo on nyt selkeä, rentoutunut ja luottavainen. Minulla on muutoksia tulossa työkuvioihin ja ne ovat huolettaneet. Tämä tunne hävisi.   K.V.

Käytäntö

Hoito on ryhmäkaukohoito, joka tehdään tiettynä aikana. Voit ottaa hoidon vastaan juuri silloin, kun se tehdään, tai muutaman päivän sisällä siitä. Jos haluat ottaa hoitoja sarjana, parhaan tuloksen saat, kun otat hoidot vastaan suurin piirtein samaan aikaan joka kerran.

Varaa aikaa noin 40-45 minuuttia rauhallisessa paikassa. Hoidossa saat automaattisesti maadoituksen ja suojauksen ennen hoitoa ja sen jälkeen. Lisäksi saat hoidon jälkeen sähköpostin siitä, miten hoito meni ja mihin kiinnitin itse huomiota. Kun ostat hoidon, saat vielä ohjeet sen vastaanottamiseen.

Lemurian kristallikammiohoitoja on tulossa ainakin loppuvuoden ajan.

Sarjahoidosta

Voit valita kolme hoitoaikaa sarjaksi, ja saat hoidon hieman edullisemmin. Laita valitsemasi päivät Lisätietoja-kohtaan Kassa-sivulla, tai laita sähköpostia asiasta. Jos aikoja ei ole vielä niin pitkälle avattu kuin haluaisit, voit ilmoittaa sen/ne, mikä sopii sinulle, ja valita loput ajat myöhemmin. Muista vain ilmoittaa ne heti, kun tiedät, viimeistään saman päivän aamuna. Esimerkiksi voit ottaa nyt 21.11 ajan, ja kun joulukuun aikoja tulee tarjolle, valita niistä kaksi.

Lisätiedot

Kristallikammiohoito

7.12 klo 18, 13.12 klo 18, 20.12 klo 18, kolme kristallikammiohoitoa sarjana

Otsikko

Go to Top