Lemurian kristallit

15,00 

Lemurian kristallit ovat lemurialaisten perintö meille, tarkoitettu käytettäväksi juuri tässä ajassa. Kristalleilla on oma tietoisuus, ja ne ohjaavat itse energian sinne, missä sitä tarvitaan.

Kuvaus

Lemurian kristallit

Lemuria oli kultainen aika ennen Atlantista. Lemurialaiset rakastivat tätä planeettaa ja sen luontoa ja toivat parannusta kaikkialle, mihin kohdistivat voimakkaan energiansa. Lemurialaiset jättivät meille perinnön juuri tätä aikaa varten: kristallit, joihin he kanavoivat energiaa Lähteestä ja maailmankaikkeuden puhtaista, korkeista energioista. Nämä kristallit on tarkoitettu käytettäväksi juuri nyt, kun olemme aloittaneet matkamme kohti uutta kultaista aikaa ja maailmamme on muuttumassa.

Kurssilla saat tietoa Lemuriasta ja Lemurian kristalleista. Aktivoimme maan sisällä olevia kristalleja ja parannamme niillä maailmaa sekä pyydämme kristalliparannusta myös itsellemme.

Lemurian kristalleilla on oma tietoisuus, ja ne ohjaavat itse energian sinne, missä sitä tarvitaan. Niiden voima on niin valtava, että ne voivat parantaa planeettoja, joten ihmiset eivät ole aiemmin juuri hyötyneet siitä, energia on ollut niin paljon meidän vastaanottokykymme yläpuolella. Nyt, kun planeetan energia on jo noussut paljon ja jokaisen oma värähtely on korkeampi, voimme saada Lemurian kristallien energiaa myös itsellemme enemmän.

Jos sinulla on oma Lemurian kristalli, voit työskennellä sen kanssa, mutta se ei ole välttämätöntä. Kaikki voivat käyttää maan uumenissa olevien kristallien voimaa.

Kurssi on videokurssi. Pääset katsomaan videon heti kurssimaksun maksettuasi. Saat samalla pdf:n jossa on tietoa Lemuriasta ja Lemurian kristalleista.

Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Go to Top