Meripihkakristallihoito

22,00 

Meripihkakristallihoito on tasapainottava, energiaa puhdistava ja kohottava ryhmäkaukohoito. Meripihka puhdistaa energiaa, jopa karmaa. Se toimii kaikissa kehoissa ja chakroissa, muuntaen ja hälventäen negatiivisuutta, jotta keho voi parantaa itseään. Meripihka tuo elinvoimaa ja uudistumista, se on kuin sisäinen aurinko, tuoden lämpöä ja iloa ja elämästä nauttimista.

Kristallihoidon voi ottaa vastaan silloin, kun hoito tehdään, tai noin kahden vuorokauden sisällä. Saat sähköpostilla tietoa siitä, mitä hoidossa tapahtui heti, kun se on tehty.

Muistathan tarkistaa, että nimesi näkyy tilaajana, jotta hoito tulee oikeaan osoitteeseen.

Tällä hetkellä hoitoaikoja ei ole.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Meripihka on auringon energiaa ja valoa, jonka puut ovat ottaneet vastaan ja tuoneet siihen oman viisautensa ja voimansa. Meripihka maadoittaa valoa, ja on monikäyttöinen, moniulotteinen kristallimaailman edustaja- Se on fossiili, ei kivi, mutta silti kuuluu kristalleihin energiansa ja ominaisuuksiensa vuoksi.

Meripihkakristallihoito on tasapainottava, energiaa puhdistava ja kohottava. Meripihka puhdistaa energiaa, jopa karmaa. Se toimii kaikissa kehoissa ja chakroissa, muuntaen ja hälventäen negatiivisuutta, jotta keho voi parantaa itseään. Meripihka tuo elinvoimaa ja uudistumista, se on kuin sisäinen aurinko, tuoden lämpöä ja iloa ja elämästä nauttimista.

Meripihkahoito toimii sillä tasolla, mikä on vastaanottajalle oikein. Fyysisellä tasolla se tuo parantumista ja elinvoimaa, tunnetasolla auttaa löytämään iloa ja tyytyväisyyttä, mielen tasolla tuo selkeyttä ja keskittymistä positiiviseen, henkisellä tasolla yhdistää korkeaan, puhtaaseen valoon ja auringon energiaan. Meripihka ankkuroi korkean energian maahan, joten se voi auttaa myös oman sielun energian vetämisessä elämään.

Meripihkakristallihoito on ryhmäkaukohoito, joka tehdään fyysisillä kristalleilla, meripihkalla ja maadoittavalla kristallilla etänä. Hoitoon kuuluu tietysti alkusuojaus ja -maadoitus, ja hoidon jälkeen samoin vastaanottajan energiasta huolehtiminen maadoituksella ja suojauksella.

Hoito kestää n. 30 minuuttia. Sen voi ottaa vastaan ilmoitettuna aikana tai noin pari vuorokautta sen jälkeen. Ilmoittautuessasi hoitoon saat ohjeet hoidon vastaanottamiseen.

Saat lisäksi hoidon jälkeen sähköpostiin kuvauksen hoidon sujumisesta.

Go to Top