Paraneminen ja muutos mestarien ja arkkienkelien kanssa, Merlin ja Uriel

28,00 

Nämä kurssit on tarkoitettu juuri tähän aikaan, kun olemme siirtymässä aikalinjasta toiseen, uuteen kohtaan elämässä ja planeetan kehityksessä ja uusi vuosi häämöttää. Mestarien ja arkkienkelien avulla voimme hyödyntää energiamuutosta, valovirtoja ja planeettalinjauksia, jotka vievät meidät uuteen energiaan.

Kurssit on luotu sarjaksi, mutta toimivat myös yksittäisinä.

Haluatko alennuksen? Liity 17.kouluun: 17.koulun jäsenyys!

Kuvaus

Paraneminen ja muutos mestarien ja arkkienkelien kanssa

Zoom-etäkurssisarja

Näissä zoomeissa tapaat jokaisessa yhden mestarin ja arkkienkelin, jotka työskentelevät yhdessä Maan ja jokaisen yksilön apuna. Zoomkurssilla on lyhyitä alustuksia ajankohtaisesta energiasta, mestarista ja arkkienkelistä, ja kaksi visualisaatiota, joissa työskennellään heidän kanssaan. Mukana on tietysti myös muita valon auttajia, enkeleitä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia sekä kristalleja.

Nämä zoomit on tarkoitettu juuri tähän aikaan, kun olemme siirtymässä aikalinjasta toiseen, uuteen kohtaan elämässä ja planeetan kehityksessä ja uusi vuosi häämöttää. Niiden avulla voi hyödyntää energiamuutosta, valovirtoja ja planeettalinjauksia, jotka vievät meidät uuteen energiaan. Kurssit on luotu sarjaksi, mutta toimivat myös yksittäisinä. Työskentelyä voi jatkaa zoomien ja erikseen tulevien parannusvisualisaatioiden avulla pitkälle ensi vuoteen, ja halutessaan tietysti sen jälkeenkin, sillä aineiston saa itselle omaksi.

Zoomit kestävät noin tunnin, ja ne nauhoitetaan, joten voit katsoa ne myöhemminkin, jos et voi osallistua livelähetykseen. Jokainen osallistuja saa nauhoituksen itselleen automaattisesti.

Jokaisella zoomkurssilla tehdään kaksi visualisaatiota. Ne ovat siis edelleen käytettävissä videonauhoituksena. Sen lisäksi visualisaatiot laajennetaan erillisiksi mp3-tiedostoiksi, joissa on taustamusiikki ja jotka ovat vähän pidempiä. Visualisaatiot ovat siis samoja, mutta joskus on ihana rentoutua pidempään, vaikka lepäämään pitkälleen, ja silloin mp3-tiedostot ovat käteviä. Jokainen livekurssille osallistuja ja kurssin myöhemmin ostava saa nämä tiedostot automaattisesti. Ne on tarkoitettu vain heille, ketkä käyvät tämän kurssin, joten niitä ei voi hankkia erikseen.

Merlin ja arkkienkeli Urlel

Mestari Merlin on alkemisti, taian ja mysteerien taitaja, elementtien hallitsija ja suuri opettaja. Hän auttaa meitä luottamaan omaan voimaamme ja yhdistymään sisäiseen viisauteemme ja maailmankaikkeuden tietoon, jotta voimme ensin ymmärtää ja lopulta käyttää luomisvoimaamme uuden kultaisen ajan luomiseksi henkilökohtaisesti ja planetaarisella tasolla. Jos olet jossain elämässä, esimerkiksi Kultaisella Atlantiksella työskennellyt Merlinin kanssa, avaat muistojasi ja tietojasi tuolta ajalta. Tai Merlin voi olla tuttu valotasoilta, opettaja, mentori, jonka olet tavannut, vaikket sitä tiedosta. Jos tämä zoom kiinnostaa, Merlinin energia on varmasti koskettanut sinua, ja hän voi olla apunasi.

Arkkienkeli Uriel opastaa, voimaannuttaa ja hälventää pelkoja, auttaen meitä luottamaan itseemme ja arvostamaan itseämme. Hän tuo rauhaa planeetalle ja universumiin ja auttaa löytämään rauhan ja tyyneyden omana itsenämme, jotta voimme säteillä sitä myös ympärillemme ja auttaa uudenlaisen, kultaisen ajan yhteiskunnan syntymisessä.

Mestari Merlin auttaa meitä tasapainottamaan elementit omassa olemuksessamme, kaikissa kehoissamme, hälventäen tukoksia, epätasapainoa ja jumittuneita uskomuksia kaikilta tasoilta. Se avaa mahdollisuuden korkeamman värähtelyn ilmenemiseen hyvinvoinnissa ja elämässä. Arkkienkeli Uriel yhdistää energiansa omaamme, jotta voimme löytää oman tasapainomme ja onnellisuutemme, ja pysyä omassa keskuksessamme maailman muutoksessa.

Merlin ja arkkienkeli Uriel auttavat ymmärtämään omaa voimaasi, omaa viisauttasi ja kykyjäsi, jotka ovat olleet odottamassa planeetan värähtelyn nousua. He ohjaavat hyväksymään muutoksen, joka elämässä on tapahtumassa, kun saamme irrottautua monista vanhoista tavoista ja luoda uusia, jotka pitävät yllä korkeampaa värähtelyä. Taianomaisuus, onnellisuus, ihmeet, jotka ovat korkeamman värähtelyn arkipäiväisyyttä, ovat tulossa meidän todellisuuteemme, ja Merlin ja Uriel avaavat niille tietä poistamalla esteitä ja vahvistamalla sitä, mikä luo korkeamman värähtelyn tähän maailmaan itsellemme ja planeetalle.

Zoomkurssi nauhoitetaan, joten voit palata siihen niin usein kuin haluat. Saat visualisaatiot myös erilisinä mp3-nauhoituksina, jotta voit kuunnella niitä myöhemmin myös ilman kurssin katselua.

Aika: 7.12 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 28 e (17.koulun jäsenille 22 e), sisältää kurssin, nauhoituksen siitä videolla sekä 2 mp3-tiedostoa.

Jeesus ja arkkienkeli Mikael

Jeesus tuo rakkautta kaikkialle universumiin ja on suuri parantaja. Hän on myös esimerkki todellisesta rohkeudesta ja luottamuksesta, ja rohkaisee meitä kulkemaan omaa tietämme ja avautumaan avulle, jota saamme valon maailmasta. Jeesus on myös yksi Karman valtiaista, ja voi auttaa vapautumaan karmallisista malleista, jotka saattavat edelleen olla esteenä.

Arkkienkeli Mikael on suojelevien enkelien johtaja, joka tuo rohkeutta ja voimaa, poistaa sitä, mikä ei ole korkeimmaksi parhaaksemme ja on aina apunamme, kun kaipaamme suojelua. Mikael on tunnetuin kaikista enkeleistä. Hän tuo meille luottamusta ja uskoa parempaan, jotta voimme oikeasti luoda paremman maailman, uuden kultaisen ajan itsellemme ja planeetalle. Mikael auttaa meitä myös olemaan yhteydessä valon auttajiin ja aktivoimaan oman luomisvoimamme.

Kurssi on pidetty, mutta voit hankkia siitä nauhoituksen. Energia siinä toimii yhtä hyvin kuin livekurssilla.
Kesto: n. tunti

Tutustu tarkemmin ja osta kurssi sen omalta sivulta >>

Lady Venus ja arkkienkeli Sandalfon

Lady Venus on Sanat Kumaran kaksoisliekki. Hän säteilee rajatonta rakkautta, armoa ja kauneuden energiaa kaikkialle universumiin. Lady Venus tuo jumalallisen äidin ja rakkauden jumalattaren energiaa ja Kristusvaloa. Hän edistää koko planeetan ylösnousemusta, ja voi tukea jokaista yksilöä löytämään oman korkeimman polkunsa.

Arkkienkeli Sandalfon huolehtii maatähtichakrastamme ja auttaa oman potentiaalimme avautumisesta. Hän edustaa täydellistä tasapainoa ja auttaa meitä olemaan valo-olentoina fyysisessä kehossa, maadoittuneita ja yhteydessä korkeimpaan valoon. Hän auttaa meitä elämään oman totuutemme mukaisesti ja vetämään puoleemme oikeat tilanteet ja ihmiset oman korkeimman sielunsuunnitelmamme toteutumiseksi. Sandalfonia pidetään enkelinä, joka vie rukouksemme Luojalle, siltana taivaan ja ihmiskunnan välillä.

Aika: 15.12. klo 19
Kesto: n. tunti

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu kurssin omalla sivulla >>

 

Lisätiedot

Kurssi

Jeesus ja Mikael 25.11 klo 19, Merlin ja Uriel 7.12 klo 19, Lady Venus ja Sandalfon 15.12 klo 19

Otsikko

Go to Top