Parantajakoulutuksen perusosio 4-5.9

222,00 

4-5.9 Turku

Kuvaus

Kultaisten aikojen yliopiston parantaja/energiahoitajakoulutus on yhteensä 4 päivää kestävä koulutus, johon sisältyy teoriaa ja käytäntöä. Koulutus antaa valmiudet tehdä energia- tai kristallihoitoja ammattimaisesti, tai halutessaan vain läheisilleen. Opittuja asioita voi hyödyntää myös oman kehityksen tueksi tai laajemmassa palvelutyössä, esimerkiksi luonnon tai eläinten hyväksi tai oman asuinalueen kehittymisessä korkeavärähteisemmäksi.

Parantajaksi voi valmistua eri aiheista, kuten kristalliparannus, Kultaisen Atlantiksen energiahoidot tai energiahoitaminen enkelien, mestarien tai yksisarvisten kanssa. Jokaisen koulutuksen 2 ensimmäistä päivää ovat peruskoulutusta, joka on kaikille sama.

Perusosio

Koulutus antaa käytännölliseltä kannalta tiedot ja taidot tehdä lähi- ja kaukohoitoja. Perusosion jälkeen opiskellaan 2 pv aineopinnot, esimerkiksi parantamista kristallien kanssa tai Kultaisen Atlantiksen parantamistaidot.

Perusosio antaa käytännöllistä opastusta eri tilanteisiin, jotta sekä lähihoidot että etähoidot käytettävästä energiasta ja/tai hoitotavasta riippumatta sujuvat parhaimmalla mahdollisella tavalla sekä hoidettavan että hoitajan kannalta.

Koulutus on pakollinen kaikille, jotka haluavat valmistua Kultaisten aikojen yliopiston parantajaksi mistä tahansa erikoistumisalueesta. Se sopii myös heille, ketkä jo toimivat energiahoitajina, mutta kaipaavat lisää varmuutta hoidon käytännölliseen puoleen ja haluavat kehittyä omassa työssään energian muuttuessa ja värähtelyn noustessa.

Kurssipäivät ovat klo 10-17.

HUOM! Kun olet ilmoittautunut, sähköpostissa, jonka saat maksettuasi, on linkki lomakkeeseen, jossa on etukäteiskysymyksiä kurssia varten. Kiitos, kun vastaat niihin – niin saamme kurssista kaikille parhaimman mahdollisen.

Perusosion jälkeen voi osallistua kristalliparantajakoulutukseen tai muihin Kultaisten aikojen yliopiston parantajakoulutuksiin.

Ennen kurssia on oltava suoritettuna Askelmia mestaruuteen 1 ja Chakrat -kurssit (tai vastaavat tiedot).

Lisätietoja parantajapolusta ja tästä koulutuksesta >>

Lisätietoa kristalliparantajakoulutuksesta >> (jonka voi käydä perusosion jälkeen)

Osallistumisesta

Huolehdithan siitä, ettet tule sairaana tai altistuneena kurssille, kiitos.Ryhmä on pieni, jotta voimme opiskella turvallisesti, mutta tulevana parantajana haluat tietysti toimia vastuullisesti muutenkin, kiitos siitä.

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja 20.8 mennessä, ja saat kurssimaksun täysimääräisenä takaisin. Sen jälkeisestä perumisesta palautettavasta määrästä veloitetaan kulut 30 e, ellei kyse ole omasta tai läheisen sairastumisesta.

Huomaa, että jos Askelmia mestaruuteen 1 ja Chakrat -kursseja ei ole suoritettu ennen kuin perusosio alkaa, osallistuminen ja maksu siirtyvät seuraavaan Perusosio-koulutukseen (kurssimaksua ei siis palauteta).

Go to Top