Preseli blue stone ja sielunmatka

15,00 

Stonehengen sisemmän piirin kivet ovat voimallista Preseli blue stonea. Kivi yhdistää muinaisiin sivilisaatioihin ja menneisiin elämiin.

Tuotetunnus (SKU): preseli blue stone kurssi Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Preseli blue stone ja sielunmatka

Stonehengen sisemmät kivet ovat Preseli blue stone -kiveä, ja sitä kutsutaan myös nimellä Stonehenge blue stone. Nimi Preseli tulee kiven alkuperästä, sitä saadaan ainoastaan Preseli-vuoristosta Walesista.

Preseli blue stone on voimakas kivi, jolla on vahva yhteys muinaisiin kulttuureihin, ja se avaa ihmiselle hänen omien menneiden elämiensä aarrearkun. Kivellä on vahva yhteys myös ylösnousseeseen mestariin Merliniin, joka on suuri alkemisti, luonnon, elementtien ja taian osaaja sekä itseensä lady Gaiaan. Preseli blue stone tuo muutosta, uusia mahdollisuuksia, keskusauringon ja kuun voiman ja nostaa esiin omaa potentiaalia.

Kurssilla käytämme Preseli blue stone -kristallin voimaa katkaistaksemme ne karmalliset mallit, joita elämässä ehkä vielä on, tai joihin kuvittelemme olevamme edelleen sidottuja, ja teemme saman vähän laajemminkin, palvelutyönä kaikkia varten. Avaamme kristallin ja Merlinin avulla oman sielunmatkamme aarteita ja saamme Merliniltä apua niiden käyttöönottoon, sillä nyt on aika.

Lady Gaia on kutsunut henkilökohtaisesti tänne jokaisen, joka planeetalla on, ja kurssin aikana hän tuo rakkautensa ja valonsa avuksi, että uskaltaudumme elämään täydellisesti täällä, toteuttaen sielunsuunnitelmaamme, loistaen omaa valoamme ja nauttimaan fyysisestä inkarnaatiosta kauniilla planeetalla. Käytämme hyväksi myös Preseli blue stone -kiven yhteyttä Stonehengeen ja sen yhteyteen kuun ja auringon sykleihin.

Huomaa, että tämä on hyvin voimakkaasti vaikuttava kurssi, joka kutsuu elämään omaa mestaruuttaan myös arjessa ja konkreettisesti. Preseli blue stone -kiven esiin nostama ymmärrys omasta sielunmatkasta ja mestaruudesta auttaa ymmärtämään vastuun ja vapauden ykseyttä ja omaa roolia oman elämänsä luojana.

Jos sinulla on oma Preseli blue stone, ota se kurssille mukaan. Et kuitenkaan tarvitse mitään kristallia, käytämme kiveä energiatasolla joka tapauksessa. Voit ottaa mukaan myös vuorikristallin tai sitriinin, ne toimivat tämän energian kanssa. myös.

Kurssi on videokurssi. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi. Samalla saat pdf:n, jossa on tietoa Preseli bluestonesta ja hieman Merlinistä.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Otsikko

Go to Top