Rakkauden piiri arkkienkeleiden kanssa -etäkurssi

33,00 

Jumalallista feminiinisyyttä tuovat arkkienkelit ovat tämän kurssin takana, antaen energiansa avuksesi. Arkkienkelit Faith, Hope, Aurora, Charity, Maria ja Christine ovat tuttujen arkkienkeleiden kaksoisliekkejä, ja edustavat aivan yhtä vahvasti arkkienkelien voimaa ja viisautta kuin tutummat Mikael, Gabriel, Uriel, Samuel, Rafael ja Jofielkin.

Jumalallista feminiinisyyttä säteilevät arkkienkelit lähestyvät asioita kuitenkin hiukan eri tavalla, ja samalla, kun he auttavat meitä kaikin tavoin, he tasapainottavat energioitamme, että jokaisen värähtelyn olisi mahdollista nousta vielä korkeammalle, ja saisimme sielumme rakkaudellisen energian yhä vahvemmin omaan elämäämme.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Arkkienkelit, rakkaus Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Olemme planeettana ja jokainen yksilönä tasapainottamassa energioitamme. Maskuliinisuuteen keskittyneellä planeetalla olemme kiinnittäneet enemmän huomiota myös arkkienkeleissä heidän jumalallista maskuliinisuutta ilmaiseviin ominaisuuksiinsa. Jumalallinen feminiinisyys on kuitenkin vahvistunut ja tulee vahvistumaan yhä enemmän, sillä maailman on oltava tasapainossa uudessa kultaisessa ajassa.

Jumalallista feminiinisyyttä tuovat arkkienkelit ovat tämän kurssin takana, antaen energiansa avuksesi. Arkkienkelit Faith, Hope, Aurora, Charity, Maria ja Christine ovat tuttujen arkkienkeleiden kaksoisliekkejä, ja edustavat aivan yhtä vahvasti arkkienkelien voimaa ja viisautta kuin tutummat Mikael, Gabriel, Uriel, Samuel, Rafael ja Jofielkin. Jumalallista feminiinisyyttä säteilevät arkkienkelit lähestyvät asioita kuitenkin hiukan eri tavalla, ja samalla, kun he auttavat meitä kaikin tavoin, he tasapainottavat energioitamme, että jokaisen värähtelyn olisi mahdollista nousta vielä korkeammalle, ja saisimme sielumme rakkaudellisen energian yhä vahvemmin omaan elämäämme.

Rakkaus on kaiken perusta, ja rakkauden puuttuminen luo ongelmia kaikkiin kehoihin, chakroihin, elämänalueisiin ja laajemmin koko planeetalle. Arkkienkeleiden avulla tuot tällä kurssilla jumalallisen feminiinisyyden kautta rakkautta itsellesi ja elämääsi. Vahvistat itseluottamustasi, rakastat ja arvostat itseäsi enemmän, tuot elämääsi rakkaudellisia uusia sävyjä, hoivaat sisäistä lastasi ja avaat viisautesi lempeästi käyttöösi. Tämä kaikki välittyy automaattisesti myös ympärillesi ja vetää puoleesi yhä lisää rakkaudellista energiaa. Voit käyttää kaikkea myös läheistesi ja koko planeetan hyväksi.

Kurssin rakenne

Kurssin pääpaino on käytännössä. Saat visualisaatioita ja harjoituksia, joiden avulla tuot arkkienkeleiden energiaa elämääsi. Saat heistä myös tietoa lyhyenä tekstitiedostona ja jokaiselta lisäksi kanavoidun viestin, joka auttaa sinua matkallasi uuteen kultaiseen aikaan. Kaiken saat tietysti itsellesi talteen myöhempää käyttöä varten.

Kurssi sisältää

  • 7 visualisaatiota, (n. 15-20 min)
  • 6 luentoa teksteinä
  • harjoituksia ja ehdotuksia miten työskennellä arkkienkeleiden kanssa
  • kanavoidun viestin jokaiselta arkkienkeliltä

Kurssi on etäkurssi, jota voit käydä juuri siinä tahdissa ja järjestyksessä kuin itse koet oikeaksi.

Otsikko

Go to Top