Rakkautta, ruusukvartseja ja lohikäärmeitä

88,00 

13.2.22  Turku

Tällä kurssilla puhtaan rakkauden lohikäärmeet ja enkelit ovat kanssasi, ja tuot rakkauden puhdasta voimaa elämääsi ja planeetalle itsesi, läheistesi ja planeetan hyväksi.

Tuotetunnus (SKU): Rakkauden lohikäärmeet Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Rakkautta, ruusukvartseja ja lohikäärmeitä

13.2.2022 klo 10-16.30 Turku

Rakkaus on energia, joka voi parantaa, puhdistaa ja kohottaa värähtelyä. Ruusukvartsi on konkreettinen ilmentymä arkkienkeli Samuelin energiasta, yhdistää kosmiseen sydämeen, tuo lempeää hoivaa ja avaa sydäntä. Lohikäärmeet ovat mahtavia valo-olentoja, kumppaneita, auttajia, puolustajia, energian muuntajia ja kohottajia. Tällä kurssilla kutsumme nämä kaikki yhdessä tuomaan puhdasta, rajatonta rakkautta itsellemme, elämäämme ja kaikkialle.

Tällä kaksinaisuuden planeetalla kaikki perustuu joko rakkauteen tai pelkoon, korkeampaan tai matalampaan värähtelyyn. Kun lisäämme puhdasta rakkautta mihin tahansa, se hälventää automaattisesti pelkoon perustuvia malleja ja matalan energian vaikutusta. Rakkaus energiana voi muuttaa oman elämämme, tuoda hyvinvointia, iloa ja runsautta, ja se vaikuttaa yhteiskuntaan ja koko planeettaan. Tämä vuosi on rakkauden, toipumisen ja yhteistyön vuosi, ja rakkauden lisääminen toimii entistä vahvemmin.

Työskentelemme puhtaan rakkauden olentojen, kuten vaaleanpunaisten lohikäärmeiden, Venuksen lohikäärmeiden ja rakkauden enkeleiden kanssa. Tuomme rajatonta, varauksetonta rakkautta kosmisesta sydämestä Venuksesta itsellemme ja ympäristöömme sekä koko planeetalle, vauhdittamaan toipumista matalan energian ajasta ja muutosta kohti uutta kultaista aikaa.

Saat jonkin verran tietoa ajankohtaisista energioista ja kurssin aiheista, mutta pääpaino on tekemisessä ja kokemisessa. Teemme ihania, voimakkaita, rakkautta lisääviä harjoituksia ruusukvartsien kanssa, ja visualisaatioissa tapaamme mahtavia valonauttajia, joiden avulla tuomme muutosta ja rakkautta itsellemme ja planeetalle. Harjoituksien ja visualisaatioiden avulla ankkuroimme rakkauden energiaa mahdollisimman paljon tähän todellisuuteen, tuomaan muutosta parempaan itselle ja kaikkialle.

On hyvä, jos lohikäärmeet ovat jo jollain lailla tuttuja, mutta ei välttämätöntä, sillä lohikäärmeet toimivat kanssasi juuri niin kuin sinulle parasta.  Saat kurssilla pienen ruusukvartsin, mutta jos sinulla on oma ruusukvartsikristalli, jonka haluat aktivoida toimimaan vahvemmin, voit ottaa myös sen mukaan.

Kussin hinta on 88 e, sis. alvn, kahvin/teen ja pienen ruusukvartsikristallin, jonka kanssa voi jatkaa työskentelyä.

Otsikko

Go to Top