Selestiitti ja valon enkelit

15,00 

Kaunis, lempeä selestiitti yhdistää korkeisiin värähtelyihin ja valon enkeleiden maailmaan.

Kuvaus

Selestiitti ja valon enkelit

Selestiittiä sanotaan usein enkelikiveksi, sillä se avaa yhteyden valon enkeleihin ja korkeisiin värähtelyihin lempeästi, jokaiselle sopivalla tavalla. Selestiitti herättelee hellävaraisesti aistimaan oman suojelusenkelimme ja kommunikoimaan hänen kanssaan, ja auttaa kaikissa enkeliyhteyksissä. Selestiitti tuo myös parannusta ja puhdistusta sekä tyyneyttä ja luottamusta maailmankaikkeuteen.

Kurssilla käytämme selestiitin voimaa vahvistaaksemme yhteyttä omaan enkeliimme, joka on vierellämme joka hetki, elämästä toiseen. Oma suojelusenkelimme on mahtavan voimakas valo-olento, joka voi auttaa kaikessa, mitä elämässä tapahtuu, ja hän on aina tukenamme. Nykyään enkelimme voi tuoda energiaansa tähän maailmaan yhä enemmän, koska värähtely on niin paljon korkeampi kuin ennen.

Selestiitti auttaa yhteyteen myös muiden enkeliolentojen kanssa. Arkkienkelien energia on niin laajaa ja korkeavärähteistä, että voimme yleensä aistia siitä vain pienen osan. Selestiitti kohottaa ja puhdistaa värähtelyä, niin että myös mahtavat arkkienkeli voivat astua lähemmäs, ja kurssilla vähintään yksi arkkienkeleistä on kanssasi.

Selestiitti yhdistää myös Plejadeihin ja sen lempeään, rajattomalla rakkaudella parantavaan energiaan. Plejadien enkelit ja lohikäärmeet avaavat tien tähtiin selestiitin avulla, ja oma enkelimme auttaa saamaan Plejadeilta juuri sitä energiaa, mikä tässä ajassa on tarpeen.

Käytämme kurssilla selestiittiä energiatasolla. Jos sinulla on oma selestiitti, voit ottaa sen mukaan, mutta et tarvitse mitään kristallia.

Aika: 20.4.21 klo 19
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Go to Top