Tietoisuuden portailla – askelmina oman kehon chakrat (e-kirja)

15,00 

Chakrat ja niiden toiminta tulevat tutuksi tässä kirjassa aina kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen. Kirjassa on harjoituksia, joiden avulla omia chakrojaan ja sen kautta omaa elämäänsä voi kehittää yhä paremmaksi. Chakrojen tasapainoinen toiminta auttaa kaikilla elämänalueilla.

E-kirja on heti ladattavissa pdf-muodossa.

Tuotetunnus (SKU): TP kirja Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Margit Kinnusen Tietoisuuden portailla – askelmina oman kehon chakrat kertoo chakroista, kehosta, valon auttajista ja vähän myös Margitin omasta tiestä henkisen tien opettajaksi. Chakrat käsitellään kolmannesta ulottuvuudesta lähtien, jotta jokainen saa hyvän pohjan värähtelynsä nostamiselle ja kehonsa hyvinvoinnille. Matkaa kuljetaan värien, tuoksujen, kristallien, enkeleiden ja yksisarvisten kanssa niin kauan, että viidennen ulottuvuuden chakrat ovat kohdillaan ja elämä voi aueta uudenlaisena.

Sisältöä: Kolmannen ulottuvuuden chakrat, niiden ominaisuudet, värit, kristallit ja tuoksut ja chakrojen kanssa työskentely ◊ Neljännen ulottuvuuden chakrat, niiden kehittyminen, vaikutus ja tasapainotus ◊ Viidennen ulottuvuuden chakrat, niiden vaikutus, tasapainotus ja ankkurointi.

Kirja on pdf, jonka saa ladattua itselleen heti maksun jälkeen. (176 s. pdf, ISBN 978-952-68240-6-2)

Kirjaa on saatavilla myös monissa kirjastoissa.

Otsikko

Go to Top