Tulen ja tuulen kristallit

15,00 

Tulen ja tuulen kristallit tuovat vapautta, irtautumista vanhasta ja uuden avautumista.

Tuotetunnus (SKU): Tuli ja tuuli kristallit Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Maailmamme rakentuu elementeistä. Niitä on meissä itsessämme, kehoissamme, energiassamme ja kaikkialla ympärillämme. Myös kristallit liittyvät eri elementteihin, ja voivat auttaa tasapainottamaan ja aktivoimaan elementin toimimaan itsessämme parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Zoomkurssilla saat tietoa elementistä ja siitä, miten se ilmenee elämässä. Työskentelemme elementtiin liittyvän kristallin kanssa tasapainottaen elementin ominaisuuden itsessämme ja elämässämme, ja aktivoimme elementin korkeimpaan mahdolliseen värähtelyyn. Yhden zoomkurssin aikana käydään läpi kaksi elementtiä.

Tulen ja tuulen kristallit

Tuuli tuo puhdasta energiaa ja nostaa värähtelyä. Tuuli on ilmaa, ja tuo korkeampia mahdollisuuksia, rauhaa ja totuutta. Ilma meissä yhdistää meidät ympäröivään maailmaan, edustaa mentaalikehoamme, ajatuksiemme selkeyttä ja vapautta. Tuuli vapauttaa rajoituksista, tuo iloa ja ideoita. Se on armon ja puhtauden elementti.

Tuulen kristallit laajentavat tietoisuutta, tuovat inspiraatiota ja uusia mahdollisuuksia, parantavat muistia ja kommunikointikykyjä yhdessä kristallien omien ominaisuuksien kanssa. Tuulen kristalleja ovat esimerkiksi lapis latsuli, fluoriitti, seleniitti ja selestiitti.

Tuli puhdistaa, muuntaa ja suojelee. Kaikki maailmankaikkeuden puhtaat, korkeat energiat voivat muodostaa liekkejä, tulta. Tuli meissä on jumalallinen kipinämme, sisäinen intohimomme ja inspiraatiomme, aikaansaaminen ja luovuus. Tuli on rohkeutta kulkea omaa tietään parhaimmalla mahdollisella tavalla. Se on muutoksen elementti, joka rytmittää maailman ja elämämme syklejä.

Tulen kristallit tuovat energiaa, aktiivisuutta ja suojelua, vahvistavat tahtoa ja luovuutta ja auttavat päästämään irti ja raivaamaan tietä uudelle, yhdessä kristallien omien ominaisuuksien kanssa. Tulen kristalleja ovat esimerkiksi topaasi, karneoli, sitriini ja aurinkokivi.

Aika: kurssi on videokurssi, jonka saat heti käyttöösi
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Veden ja maan kristallit löytyvät täältä >>

Otsikko

Go to Top