Valomajakoita omalle tielle

22,00 

Helmikuun 29. on kuin neljän vuoden välein avautuva portaali, jossa linjaamme itsemme universumin rytmiin, olemme yhteydessä henkisempään todellisuuteen ja asetamme aikomuksia (tietoisesti tai ei) tämän inkarnaation tulevia aikoja varten. Voit tehdä linjauksia myös myöhemmin, korkeassa värähtelyssä aikaa ei ole.

Tuotetunnus (SKU): valomajakoita omalle tielle Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Valomajakoita omalle tielle

Helmikuun 29. on kuin neljän vuoden välein avautuva portaali, jossa linjaamme itsemme universumin rytmiin, olemme yhteydessä henkisempään todellisuuteen ja asetamme aikomuksia (tietoisesti tai ei) tämän inkarnaation tulevia aikoja varten.

Päivän energiaa voi kuvata monin tavoin, numerologisesti 29 on 11, uuden alun päivä korkeammassa värähtelyssä, yhteys yksisarvisiin, visioihin ja korkeampaan värähtelyyn. Se yhdistyy kuukauden ja vuoden energiaan, ja jokaisen omaan henkilökohtaisen vuoden energiaan. Karkauspäivä on aina kalojen merkissä, Neptunuksen energiassa. Neptunus on tämän universumin korkeamman henkisyyden planeetta, jossa säilytetään kultaisten aikojen viisautta avattavaksi heille, ketkä ovat siihen valmiita.

Tässä zoomissa teemme tietoisen linjauksen Lähteen tahtoon ja universumin virtaukseen, ja nostamme aikomuksemme korkeampaan värähtelyyn, jotta ne ohjaavat automaattisesti tietämme eteenpäin. Saat apua asettaaksesi ikään kuin valomajakoita omalle polullesi, ohjaamaan sinua tulevaisuuteen juuri oikeaa tietäsi, juuri niin kuin on sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Työskentelet omien valon auttajiesi, sielusi, monadisi ja yksisarvisten kanssa, Neptunuksen mestareiden, enkeleiden ja lohikäärmeiden sekä Kultaisen Atlantiksen Meren temppelin energian kanssa. Meren temppeli oli yhteydessä ylösnousseeseen Neptunukseen, ja sen papisto oppi toimimaan energioiden kanssa, jotka olivat vielä paljon korkeampia kuin heidän oma, jo hyvin korkeavärähteinen energiansa.

Sytytämme myös valon planeetan ympärillä oleviin kristallipyramideihin, jotta ne valaisevat vahvemmin koko planeetan tietä uuteen kultaiseen aikaan. Kristallipyramidit luotiin Atlantiksen kokeilun lopussa, tallentamaan ja levittämään Kultaisen Atlantiksen viisautta planeetan matalissa värähtelyissä. Vahvistamme niiden toimintaa, ja halutessasi voit luoda yhteyden johonkin näistä pyramideista itseäsi varten. Saat näistä infoa samalla kun saat zoomlinkin ennen tapahtumaa.

Aika

Zoomtapahtuma on nauhoitus, jonka kanssa voit työskennellä koska tahansa.

Go to Top