Veden ja maan kristallit

15,00 

Veden ja maan kristallit tuovat rakkautta, tasapainoa ja yhteyden tämän planeetan kultaisiin aikoihin.

Tuotetunnus (SKU): Vesi ja maa kristallit Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Maailmamme rakentuu elementeistä. Niitä on meissä itsessämme, kehoissamme, energiassamme ja kaikkialla ympärillämme. Myös kristallit liittyvät eri elementteihin, ja voivat auttaa tasapainottamaan ja aktivoimaan elementin toimimaan itsessämme parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Zoomkurssilla saat tietoa elementistä ja siitä, miten se ilmenee elämässä. Työskentelemme elementtiin liittyvän kristallin kanssa tasapainottaen elementin ominaisuuden itsessämme ja elämässämme, ja aktivoimme elementin korkeimpaan mahdolliseen värähtelyyn. Yhden zoomkurssin aikana käydään läpi kaksi elementtiä.

Veden ja maan kristallit

Vesi puhdistaa ja parantaa, virtaa ja levittää kosmisia korkeita energioita. Vesi meissä on tunteemme, yhteytemme elämän mysteereihin ja suuri osa fyysisyyttämme. Vesi tasapainottaa jumalallisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden, tuo luottamuksen maailmankaikkeuteen ja herättää visiot elämään. Vesi on intuition ja selväaistien vahvistaja. Se avaa yhteyden kultaisiin aikoihin.

Veden kristallit auttavat yhdistymään Kristustietoisuuteen ja kosmiseen rakkauteen. Ne tuovat parannusta ja jumalallista feminiinistä energiaa yhdessä kristallin omien ominaisuuksien kanssa. Veden kristalleja ovat esimerkiksi ruusukvartsi, akvamariini, lepidoliitti ja sininen kalsedoni.

Maa yhdistää tähän planeettaan, sen olemukseen, kasveihin ja kristalleihin. Maa meissä on fyysisyyttä, tervettä järkeä, luotettavuutta ja aitoutta, omien arvojemme mukaan elämistä. Maa hoivaa, tukee, tuo runsautta ja viisautta ja tasapainottaa antamisen ja vastaanottamisen. Maan kautta toteutamme oman sielunsuunnitelmamme ja uuden kultaisen ajan tällä planeetalla.

Maan kristallit vahvistavat ja keskittävät energiaa, suojelevat ja auttavat vetämään puoleensa menestystä, runsautta ja hyvinvointia yhdessä kristallin omien ominaisuuksien kanssa. Maan kristalleja ovat esimerkiksi obsidiaani, granaatti, sammalagaatti ja preseli blue stone.

Kurssi on videokurssi, jonka saat heti käyttöösi.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Tulen ja tuulen kristallit löytyvät täältä >>

Otsikko

Go to Top