Viisauden ja valon portaali kristallikallojen kanssa

44,00 82,00 

Etäkurssi zoomilla.

Tällä kurssilla työskentelemme kristallikallojen kollektiivisen tietoisuuden kanssa maailman hyväksi, samalla edistäen omaa valaistumista ja ylösnousemusta. Työskentelemme todella korkeiden energioiden kanssa uudessa todellisuudessa, joka avautuu tälle planeetalle kesäpäivänseisauksen aikaan.

Kuvaus

Olemme keskellä voimakasta energiamuutosta ja värähtelyn nousua. Se koskee kaikkea ja jokaista, onpa siitä tietoinen tai ei. Saamme mahtavia, korkeita energioita yhä lisääntyvässä määrin planeetalle, ja voimme käyttää niitä luodaksemme uuden kultaisen ajan tietoisuuden todellisuuteen.

Kristallit ovat tietoisia olentoja, jotka valitsevat aina muotonsa, ja kristallikallojen tietoisuus on hyvin erityinen.  Kultaisina aikoina ja korkeavärähteisten sivilisaatioiden aikana on ollut kristallikalloja, jotka toimivat osana kultaisen ajan ja universumin energiaverkkoa. Kultaisen Atlantiksen kristallikallot ovat monille tuttuja, mutta ne eivät ole ainoita mahtavia viisauden vartijoita ja opettajia. Kultaisen Atlantiksen kristallikallojen yhteinen kollektiivinen tietoisuus yhdessä muiden kultaisten aikojen ja kaikkien korkeavärähteisten kristallikallojen tietoisuuden kanssa on kuin valtava energiakeskittymä, kirjasto, tietopankki, energian säilyttäjä, välittäjä ja muuntaja, johon voimme yhdistyä, kun värähtely on riittävän korkea ja käytämme saamaamme energiaa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Tällä kurssilla työskentelemme kristallikallojen kollektiivisen tietoisuuden kanssa maailman hyväksi, samalla edistäen omaa valaistumista ja ylösnousemusta. Avaamme energiatason valoportaalin, ja saamme siihen apua ja tukea Galaksienväliseltä neuvostolta ja Suuren Valkoisen veljeskunnan/sisarkunnan jäseniltä. Sallimme energian virrata siihen, mikä on oikein, minkä valitsemme tai mihin saamme ohjauksen.

Valoportaali on yhteys kristallikallojen kollektiiviseen tietoisuuteen, mutta myös muihin energioihin, joten jos niin valitset, voit vaikuttaa suuresti sielun ja jopa monadin tasolla omaan polkuusi. Saat tästä lisätietoja kurssilla.

Käytäntö

Tämä on todella voimakkaan energian kurssi uudessa todellisuudessa, joten ihan aloittelijoille tämä ei ole sopiva. Lisäksi sinun on tiedettävä kristalleista sen verran, että voit puhdistaa kristallisi/kristallikallosi ennen kurssia. Teemme kyllä lisäpuhdistuksen kurssilla sekä itsellemme että kristallille, mutta perusjutut pitää olla kunnossa ennen aloitusta.

Kurssi on työskentelykurssi, joten luento-osuus on pieni, hieman tietoa kristallikallojen tietoisuudesta, energiasta ja valo-olennoista, joiden kanssa työskentelemme. Saat opastusta koko työskentelyn ajan, ja voit antaa energian virrata omaan elämääsi, tai siihen aiheeseen, mitä haluat edistää. Kaikissa osissa teemme aina palvelutyötä koko planeetan hyväksi.

Jokaiseen osaan kuuluu alkuvalmistautumista, energiapuhdistusta ja aktivointeja sekä itselle että tarvittaessa kristalleille.

Tarvitset mukaan kristallikallon tai kristallin

Tarvitset kurssilla kristallikallon tai kristallin. Kristallikallo voi olla minkälainen vain, mutta jos käytät kristallia, vuorikristalli toimii parhaiten. Energiaa tulee niin valtavasti, että ihan pieni taskukivi ei riitä, ja lisäksi olisi hyvä, jos kristalli olisi hiottu, ei raakakivi. Muuten muodolla tai koolla ei ole väliä.

Jokainen kristallikallo voi olla yhteydessä kristallikallojen yhteiseen tietoisuuteen, mutta yhteys pitää avata erikseen. Se ei ole automaattinen, vaikka kristallikallo olisi kuinka korkeavärähteinen, joten avaamme kurssilla tämän yhteyden. Kerran avattu yhteys toimii kristallikallon kanssa työskennellessä myös myöhemmin, silloin, kun haluat. Myös muiden kristallien avulla yhteistietoisuuteen voi olla yhteydessä, mutta vahvimmin se toimii kristallikallojen kanssa. Kurssilla voit käyttää kumpaa vain, kristallikalloa tai kristallia.

Huom! Valitse sellainen kristallikallo tai kristalli, jonka voit antaa työskennellä myös tapaamisten väliaikana, eli jota et käytä esim. parantamisessa tai muussa jatkuvassa työskentelyssä muiden kuin itsesi kanssa.

Aikataulu

Ensimmäinen kerta on juuri ennen kesäpäivänseisausta, valmistautumista tulevaan energiamuutokseen, joka tulee olemaan melkoinen. Toinen kerta on vielä samaa energiavirtaa, ja sitten on pieni tauko. Annamme kristallikallojen/kristallien jatkaa työskentelyä yhdessä, ja tapaamme uudelleen heinäkuun lopussa, kun olemme uudessa planetaarisessa vuodessa ja Leijonaportti alkaa avautua. Sen jälkeen on yksi tapaaminen, jossa olemme vahvemmin uudessa energiassa ja tuomme sitä tähän maailmaan ja omaan elämään.

Jos ryhmä haluaa jatkaa työskentelyä sen jälkeenkin, se on mahdollista, mutta uusia osallistujia ei enää silloin oteta. Kurssi on avoinna aloitettavaksi 31.7 asti.

Kaikki osat kestävät n. puolitoista tuntia, alkaen klo 19, kaksi ensimmäistä tiistaina, kaksi viimeistä keskiviikkona.
18.6.24 klo 19
2.7.24 klo 19
31.7.24 klo 19
14.8.24 klo 19

Kurssi on zoomkurssi, joka nauhoitetaan. Saat nauhoituksen automaattisesti seuraavana päivänä.

Jos et pääse mukaan livetapaamiseen, energia toimii nauhoitettunakin. Sinun on vain tehtävä alkuvalmistautuminen hiukan eri lailla, mutta saat siihen ohjeet. Se ei ole vaikeaa, olet varmasti tehnyt kaiken jo monta kertaa ennenkin.

Lisätiedot

Tapaamiset

2 ensimmäistä, kesäkuu ja heinäkuu, 2 viimeistä, heinäkuu ja elokuu, kaikki neljä tapaamista

Go to Top