Uusi aika ois sit vissiin täällä – kursseja Kultaiselta Atlantikselta

On aika jännä – tai niin no, ei tietenkään ole. Siis ensin ajattelin, että onpa jännä miten kaikkialta tulee suurin piirtein samaa aihetta, vähän eri tavoin monet henkisen tien opet ja muut edelläkulkijat toitottavat nyt erityisesti runsaudesta ja omasta mestaruudesta. Mutta ei tietenkään siinä mitään ihmettä ole, kun joku energia on ajankohtainen, se on ajankohtainen, ja kun jotain pitää alkaa enemmän käsitellä, se nousee monen tietoisuuteen yhtä aikaa, jos ihminen on kuulolla.

Tim Whild aina puhuu aalloista, miten ihmiset heräävät aalloissa, ja miten nyt on kolmannen aallon ihmiset suurin piirtein hereillä, ravisteltu ja sekoitettu viime vuosina. Aalloissa on totta kai eri vaiheita, ja aikoja, ei sekään niin mene, että naps, yksi aamu kaikki havahtuvat. Tai, jos taas tarkemmin ajattelee, voihan se itse asiassa mennä niinkin. Ihmiset eivät vain monet suostu ymmärtämään maailmankuvansa muutosta, joten muutoksen sisäistämiseen menee eri aikoja.

Koko kevät, joidenkin mukaan tammikuusta asti, tahkottiin mielenkiintoisten energioiden kanssa. Nyt on kuusi planeetta perääntymässä, ja pimennyksistä yksi suoritettu, kaksi jäljellä, eli on aika katsoa mitä tuli opittua. En tiedä opinko itse mitään, pari päivää sitten vain uudenkuun aikaan tuli tunne, että Luojan kiitos, ohi ja yli on tultu. Samalla aukesi niin ihmeellisiä asioita, isoja mahdollisuuksia, että olen edelleen vähän äimänä. Lisäksi saatiin päätöksiä aikaiseksi isoista asioista, jotka ovat olleet hautumassa jo muutaman vuoden. Oisko se sitten sitä omaa oppia, nyt tai lopeta se kitinä?

Samaa kertovat monet muutkin, nyt helpottaa pitkän hankalan ajan jälkeen. Ehkä nyt sitten voitaisiin alkaa jo huokaista helpotuksesta. No, tietysti ensi viikolla alkaa uusi planetaarinen vuosi ja sitten on Leijonaportti, joten voipi jotain mielenkiintoista tulla taas, mutta olo on selkeästi helpompi. Isoja asioita ratkennut ja päästy jumeista eteenpäin.

School of Universal Light – From Golden Atlantis to the New Golden Age

Suomalaisittain tuttavallisemmin Atlantis-yliopisto. Kuuleman mukaan sana Atlantis on muualla maailmassa jotensakin pelottava, sillä ihmiset ovat alkaneet muistaa niitä kamalia aikoja, kun energia madaltui ja taas kerran vedettiin manner jalkojen alta. Onhan sitä täälläkin, mutta ehkä meillä enemmistö henkisen tien kulkijoista keskittyy kuitenkin kultaiseen aikaan Atlantikseenkin liittyen. Mutta siis siksi nimessä ei voinut lukea ensimmäisenä Atlantis. Koulu on nimessä siksi, että (taas muualla maailmassa) ei haluta pelotella aloittelijoita pois. Nimi on siis universaalin valon koulu, jonka nyt ehkä nippa nappa voin hyväksyä. Minä kutsun omaa osuuttani edelleen Atlantis-yliopistoksi, mutta mitä väliä, se toimii kuitenkin.

Koulutuksia on kyseisessä opinahjossa alkaen lokakuusta Kyproksella ja marraskuusta Suomessa. Kyproksella minä ja Susan pidetään kolme päivää (kaksi vähän enemmän alussa oleville ja yksi pidemmälle ehtineille tai kahden päivän jälkeen jatkaville) liittyen Kultaisen Atlantiksen elämäntapaan, Afroditeen ja elementaaleihin ja mitä nyt vielä ehditään keksiä. Aika on 23-24.10 ja 25.10 ja paikka Pafos. Jos olet maisemissa, ota yhteyttä, sillä me tehdään lyhyitä päiviä ja kivoja retkiä ja energiat on taatusti mahtavia.

Suomen koulutus on sitten jotain muuta. 11.11., eli tripla 11 (kun vuodestakin tulee 11) alkaa Turussa kurssi Paluu temppeleihin. Tai ehkä se on aihe, pitää vielä kysyä yläkerrasta. Mutta tuon nimen sain, kun kyselin mitä tehtäis, joten saa nähdä vaihtuuko nimi. Aihe on siis nimenomaan juuri tuo. Kurssi on tarkoitettu heille, ketkä tietävät/luulevat/toivovat olleensa hommissa Kultaisen Atlantiksen temppeleissä. Jos et ole varma, melkoisen varma vihje on se, että tässä elämässä autat muita pitämällä kursseja tai tekemällä hoitoja tai kanavointeja tms.

Paluu temppeleihin on tarkoitettu siis heille, ketkä jo tekevät henkisen tien juttuja työkseen tai muuten suhteellisen pätevästi. Eli me ei aloiteta alusta, itse on osattava tehdä maadoitukset ja suojaukset ja osattava auttaa muita omalla tavallaan. Totta kai näistä puhutaan, ja uusia tapoja opitaan, mutta en millään jaksa alkaa ihan alusta kun muutenkin on puuhaa riittävästi. Kurssin tarkoituksena on saada jokaiselle osallistujalle takaisin joku hänen jo Kultaisella Atlantiksella osaamansa taito tai tieto, sellainen juttu, jonka hän voi tuoda tähän aikaan joko pitääkseen siitä koulutuksia tai meditaatioita tms tai käyttääkseen sitä hoidoissa.

Koulutus on aika pitkä, ensin lähiviikonloppu, sitten etänä yhteisessä ryhmässä Facebookissa ja käytännön harjoittelua, sitten taas lähitapaaminen, ja jos ei vielä siihen mennessä ole valmista, jatketaan kunnes on. Tiedän ihmisiä, jotka aina sanovat, että voiko osallistua jos ei ole Facebookissa. No ei voi, koska ryhmä on tärkeä, yhteinen jakaminen ja toistemme tukeminen. Eihän siellä Facebookissa tarvi tehdä mitään, jos se ei kiinnosta. Voi ottaa vain profiilin, jotta voi liittyä ryhmiin, kuten tähän meidän. Kukaan ei pakota tehtailemaan päivityksiä ja jakamaan vihapuheita tai kissanpentuvideoita.

Paluu temppeleihin –kurssin aikana jokainen osallistuja saa ihan käyttökelpoisen uuden tavan toimia, uuden koulutuksen, uuden hoitomuodon tai vastaavan käyttääkseen sitä omassa työssään. Sitä voi harjoitella toisten ryhmäläisten kanssa, ja sitä hiotaan yhdessä valon auttajien kanssa niin, että se varmasti toimii, ja sitä voi käyttää ja siitä voi ottaa maksun. Eli tää on vähän kuin bisneskurssi, ainakin työhön liittyvä.

Kurssi on Turussa siksi, että siellä on hieno paikka (kiitos Katjan Lumikristallista) ja kurssilaisiakin jo valmiina. Sen voi hyvin aloittaa muuallakin, ja jos kiinnostuneita riittää, Jyväskylä tai joku toinen paikka voisivat olla mahdollisia. Lähipäiviä on yksi la-su alussa, ja sitten toinen kevättalvella. Muuten toimitaan etänä. Ryhmä ei varmaankaan tule olemaan iso, sillä joku raja minunkin energian yläkerrasta kiskomisella on. Ainakin vielä.

Homma toimii niin, että käytän omia kykyjäni yhdistää ihmiset korkeampiin energioihin ja viedä heitä sinne, missä vihkimykset, aktivoinnit sun muut on mahdollisia. Työkaluina on visualisaatioita, regressioita, harjoituksia ja parityöskentelyä. Olen alkanut muistaa yhä enemmän mitä tuli tehtyä Kultaisella Atlantiksella, ja tämä kurssi on suoraa jatkoa siihen. Ryhmän yhteinen energia mahdollistaa jokaisen saada auki omia taitojaan kultaiselta ajalta. Kultaisen Atlantiksen lukuisat temppelit tulevat tutuksi, samoin ylipapit ja –papittaret, enkelit, lohikäärmeet, yksisarviset ja tarvittaessa tähtiauttajat. En osaa vielä sanoa ketä kaikkia on mukana kurssilla tuolta valon maailmasta, koska jokainen kurssilainen on toiminut jo muinoin omien auttajiensa kanssa, ja tuo nyt takaisin sen yhteyden.

Aivan ihanalta tuntuu muuten nämä jutut, sellainen tunne, että nyt tää todella alkaa… Olemme niin lähellä uutta kultaista aikaa, että se elämäntapa alkaa olla jo mahdollista tuoda nykyisyyteen. Ja vähintäänkin opit, kyvyt ja taidot on saavutettavissa ja hyödynnettävissä, yhä enemmän Jes!!!