Maaliskuu toi muutoksen

Elämme mielenkiintoisia energiakuvioita, ja niiden vaikutus on jatkuvasti voimakas. Monet ovat kertoneet lisääntyneestä energiapuhdistuksen tarpeesta. Yhä useammat ihmiset ovat heränneet puhdistelemaan omaa energiaansa, ja kun Maan puhdistus jatkuu, irrallaan olevia nokihiukkasia tuntuu lentelevän vähän tavallista enemmän kaikkialla. Onkin hyvä tunnistaa oma energiataso, ja pitää jalat maassa ja oma valo kirkkaana ja käyttää tarvittaessa Violettiliekin jotain versiota putsaamaan kotia ja itseä. Ihanat lohikäärmeet tietysti auttavat myös.

Kolmosvuoden vauhdikas energia patistelee meitä konkreettiseen muutokseen, ja sitä on todella menossa monella tasolla yhteiskunnassa ja ihmisten elämässä. Uranuksen merkin vaihto toi ainakin minulle aika ison muutoksen tullessaan. Sitä ennen tuntui jonkun aikaa olevan suunta vähän hukassa monien vaihtoehtojen keskellä, ja ideat vähissä, mutta nyt on ideavirta ja innostus voimissaan, ja se tuntuu tosi hienolta.

Olen niin tykästynyt Uranuksen lohikäärmeisiin, jotka eivät kuvia kumartele eivätkä esteitä tunnusta, vaan auttavat olemaan oma itsensä. Joskus himmennämme omaa valoamme ja kavennamme omaa energiaamme sopiaksemme joukkoon tai siksi, että on joku sisäänrakennettu pitäisi-kuvitelma omasta elämästä. Uranuksen lohikäärmeet auttavat elämään ja olemaan ihan oma itsensä, rakkaudella ja totuudella, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kannattaa ehdottomasti pyytää niitä avuksi, jos tuntuu, että elämä ei ole ihan ominta itseä.

Tulevaa

  • Yksi Uranuksen mukanaan tuomista muutoksista on upouusi bisneskurssi. Käytän siitä entistä nimeä Biz & Angels, ainakin toistaiseksi. Muutama vuosi sitten pyörinyt B&A-kurssi oli aikamoinen. Se toi itsetuntemuksen lisääntymisen myötä muutoksia ihmisten elämään, muuttoja jopa ulkomaille, avioeroja, työllistymisiä ja myös yritystoiminnan muutoksia. Nyt on kuitenkin uusi energia ja olemme aivan eri kohdassa matkalla uuteen kultaiseen aikaan, joten kurssikin on uusi. Kolmosvuosi ja Uranuksen muuntava voima tuovat bisnestä enkeleiden kanssa -kurssiin lisäenergiaa, joten aika on juuri sopiva tälle kurssille.
    Biz & Angels on bisnestä, yrittäjyyttä ja itsensä työllistämistä enkeleiden, mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten tuella, henkisen tien työkaluja käyttäen kurssilaisten ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Tämä on 17. koulun kurssi, eli se on avoinna vain koulun jäsenille. Ihan siksi, että 17. koululaisille ei tarvitse alkaa erikseen kertoa 12 chakrasta tai muista henkisen tien perusjutuista, he tietävät ne jo, joten voimme kurssilla keskittyä itse asiaan. Lisätietoja kurssista >> ja 17. koulusta >>.

  • Kristallihoitajakoulutukseen on vielä paikkoja. Kurssi on Jyväskylässä toukokuun kahtena viikonloppuna. Olen suomentanut manuaalia, ja ollut aika innoissani asiasta, kristallien käytöstä 12 chakran kanssa, kaikesta tiedosta ja monista tavoista kristallien käyttöön. Sitä kokemusta ja asiantuntemusta kuin Susanilla ei tule tarjolle uudestaan ihan heti, joten tilaisuus kannattaa käyttää hyödykseen. Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla ilmoittautumismaksu >>.

  • Tim Whildin kurssipaikka syyskuun 21-22. päivänä on Lahti. Olemme ihanassa Mukkulan kartanossa, jonne on tosi helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Ilmoittautua voi minulle sähköpostilla, jolloin saa lisätiedot heti, kun niitä on, eli viimeistään ensi viikolla.

  • Kultaisten aikojen yliopisto kehittyy ja syntyy hiljalleen. On niin iso urakka, että välillä hengästyttää, mutta koulutukset ovat tulossa ja alkamassa, ja ekat opettajaksi haluavatkin alkavat olla tiedossa. On niin ihana olla osa isoa muutosta ja uuden kultaisen ajan käytännön rakentamista. Olemme todella siunattuja saadessamme elää juuri nyt.

Viesti arkkienkeli Mikaelilta

Sisimmässäsi loistaa liekki, joka ei koskaan sammu. Se on oma jumalallinen valosi, kipinä ikuista itseäsi, joka valaisee maailmaa. Kun tunnet tarvetta muuttaa jotain elämässäsi tai kaipaat parempaa jollekin elämänalueelle, olet tunnistanut oman valosi energian, joka haluaa tulla ilmaistuksi tässä elämässä.

Olet yksi niistä urhoollisista, jotka rakkaudesta ja halusta palvella sitoutuivat elämien mittaiseen matkaan matalampien energioiden läpi. Se tie on nyt kuljettu loppuun, ja olet vapaa uuteen valintaan, uuteen tiehen ja uuteen energiaan. Voit ehkä aistia sen kuin vaatimuksena, etkä tiedä mistä saat voimia murtautua ulos vuosituhansien totutuista tavoista.

Jos annat oman valosi näyttää tietä, huomaat, että voimia ei tarvita, ainoastaan hyväksyntää ja itsesi arvostamista. Siitä seuraa kaikki, ja seuraavat askeleet ovat helppoja ja selkeitä. Viisauteni ja voimani ovat sinun, jos kaipaat tukea. Suojeleva energiani on ympärilläsi, kun pyydät. Anna itsesi arastella ja epäillä, jos sitä tarvitset, mutta muista, että silta on vapaa, ja matkasi alkaa ensimmäisestä askeleesta. Rohkeus syntyy sen askeleen ottamisesta, ja se on kaikki, mitä tarvitaan.

Kevät tulee, samoin vaalit…

Maan liikkeet vaikuttavat moniin meistä jo voimakkaasti, ja samoin tekee sää. Jokaisessa maailmankolkassa vallitsee kollektiivisen energian muovaama sää, joten odotan kovasti valaistuvan Suomen kirkkaampia läpi vuoden. Nyt on kuitenkin ihana kevään alku, aurinkoa ja kimaltavaa lunta tai sateenkaaria sisältäviä vesipisaroita, eli hyvä aika antaa myös itsensä herätä keveämpään energiaan.

Muistat varmaan osallistua tuleviin eduskuntavaaleihin omalla tavallasi. Esimerkiksi voimme lähettää Violettiliekin lohikäärmeet tai jonkun Violettiliekin versioista kaikille äänestäjille, ehdokkaille ja/tai äänestyspaikkoihin. Tai voimme lähettää rakkautta ja valoa koskettamaan jokaisen sydäntä, tai pyytää Suomen enkeliä käyttämään Suomen yllä olevan valoaltaan energiaa, että vaalien tulos on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Sitä valoallasta on muuten hyvä täytellä välillä, pyytää vaikka yksisarvisia, enkeleitä, mestareita tai lohikäärmeitä tuomaan sinne valoaan, tai lähettää Valkoisen ylösnousemusliekin täyttämään sitä, tai rakkautta omasta sydämestä. Kaikki toimii, ja on suuresti arvostettua.

Ihanaa kevään alkua
Ulla