Kuun valoa

Energia alkaa jo muuttua kun lähestymme talvipäivänseisausta ja joulun Kristusvaloa. Tänään on marraskuun täysikuu, ja myös sen voima on aikamoinen. Täydenkuun aika on aina hyvää aikaa antaa anteeksi ja päästää irti, ja nyt juuri kannattaa olla erityisesti itselleen armollinen monen asian suhteen. Kuun energiaa kannattaa tietysti käyttää myös tulevina päivinä hyödykseen, ja vapauttaa pois kaikkea sitä, minkä on aika mennä.

Kultainen Atlantis

Kuten varmasti tiedät, Kultainen Atlantis on se malli, jolle rakennamme uuden kultaisen ajan. Tämä murrosvaihe ja planeetan puhdistuminen voivat olla hankalia, mutta onneksi lopputulos on varma, sinne uuteen kultaiseen aikaan mennään, osa porukasta kitisten ja potkien vastaan, osa mielellään, osa epäillen ja osa kärsimättöminä. On aika huikea ajatus, että tällä kertaa koko planeetta siirtyy kultaiseen aikaan. En yhtään ihmettele, että sitä tukemaan on lähetetty paljon valon joukkoja, sillä hanke on melkoinen, eikä moista ole ennen nähty. Hyvä me, meiltähän tämä sujuu:).

Eilen oli mahtava Kultaisen Atlantiksen energiaa vyöryttänyt päivä (päivän numero 44!!! Seuraavan kerran 9 vuoden kuluttua.). Sain pitkään haaveilemani kurssin auki juuri oikeana päivän, joten olen mahdottoman tyytyväinen. Kultaisen Atlantiksen 12 temppeliä ovat 17. koulussa nyt kurssin myötä avoinna kävijöille. Kurssista lisätietoja >>

Yhteys Kultaiseen Atlantikseen millä tavalla tahansa, vaikka unen aikana, parantaa ja puhdistaa pois sitä taakkaa, jota monet meistä ovat kantaneet Atlantiksen romahtamisen jälkeen. Vaikka mielessään voi ymmärtää, että ihan itse kaikki suunniteltiin, yhdessä Galaksienvälisen neuvoston kanssa, ei ole silti välttämättä helppoa päästää irti monien elämien ajan kannetusta epämääräisestä epäonnistumisen tunteesta, syyllisyydestä, syyttelystä ja peloista. Rakkaus parantaa kaiken, ja korkeassa energiassa kaikki alkaa hälvetä, mutta prosessia voi nopeuttaa käymällä Kultaisella Atlantiksella visualisaatiossa tai unen aikana. Tietysti on olemassa myös aivan mahtava kirja, Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaan, joka yhdistää kultaisen ajan energiaan:).

Kalenteri 2019

Tämä vuosi on mennyt ostokalenterin kanssa, eikä se vaan suju. Kummallisia kalentereja maailmalla, yhdestäkään en löytänyt itselle tärkeitä juttuja, kuten pimennykset, superkuut, lohikäärmeiden päivä, elementtikierto tai planetaarinen uusivuosi. Siksi tein ensi vuodelle kalenterin, jossa ovat kaikki nuo ynnä juttuja arkkienkeleiltä ja muuta pientä kivaa.

Kalenteri tulee painosta joulukuun alkupuolella, ja tilaajille se postitetaan välittömästi sen jälkeen. Painos ei ole iso, joten jos kalenterin haluat, kannattaa olla ajoissa liikkeellä.  Tiedot löytyvät 17. kaupasta >>

Kurssitilannetta

Oli aivan mahtavaa aloittaa Paluu temppeleihin Turussa. Energiat ja yhteys Kultaiselle Atlantikselle olivat aikamoisia. Kurssia on kovasti kysytty Jyväskylään tai tännepäin, ja jos sopiva ryhmä löytyy, se on mahdollista aloittaa keväämmällä. Laita viestiä, jos kiinnostaa ottaa omaa osaamista kultaisilta ajoilta käyttöön käytännössä.

Muuten kurssit ovat suunnittelu- ja valmisteluvaiheessa. Etänä tulee mestareita ja kristalleja, koska niitä kysellään niin kovasti. Vuoden vaihteessa, koska on kolmosvuosi alkamassa, starttaa myös oman elämän luomista tukeva etäkurssi, työnimenä Tee jotain.

Ensi vuoden energia nimittäin tukee nimenomaan tekemistä, aikaansaamista ja luovuutta. Vuoden saa hyvin helposti myös kulumaan vain pomppimalla asiasta toiseen, joten pieni keskittyminen auttaa tuomaan asioita käytäntöön.

Viesti arkkienkeli Samuelilta

Kaikki voi perustua vain rakkauteen tai pelkoon. Joskus niitä voi olla vaikea erottaa toisistaan, ja voit oivaltaa vasta vuosien jälkeen miten joku ratkaisusi perustuikin pelkoon, vaikka luulit toimivasi rakkaudesta.

Rakkaus ei erottele, kaikki ovat sille tasa-arvoisia. Sinun onnellisuutesi on yhtä tärkeää kuin kaikkien muidenkin. On helppoa sekoittaa rakkaus riippuvuuteen, hallinnan tarpeeseen tai omaan näkemykseen siitä, mikä on toisille oikein. Paljon vaikeampaa on ymmärtää rakkauden todellinen olemus, puhdas energia, joka on rajaton ja ääretön. Monet eivät vielä pysty ymmärtämään korkeamman rakkauden olemusta, mutta se, joka on sen tavoittanut, ei voi enää koskaan kaventaa rakkautta, joka hänen kauttaan virtaa.

Tärkeintä on aikomuksesi puhtaus ja sydämestäsi virtaava rakkaus. Kun toimit rakkaudella, pelko hälvenee omasta elämästäsi ja niiden, joita elämäsi, toimintasi ja ajatuksesi koskettavat. Sinä olet maailmankaikkeuden lahja tälle planeetalle, sillä kykysi rakastaa ja elää rakkaudessa tulee muuttamaan maailman.

Energiaa riittää

Omassa elämässä on isoja muutoksia ja myllerryksiä ja sitä samaa kuulen myös muualta. Aika monet ovat kulkeneet testien ja vihkimysten kautta, ja monilla jutut ovat vielä käynnissä. Tämä vuosi on ollut aikamoinen, eikä loppuvuosi siitä eroa. Tiedossa on korkeita energioita, maadoittumisesta huolehtimista, Kristusvalon virtausta ja rakkautta, joka ei suostu jäämään pelon varjoon. Ei auta, parempaan on mentävä…

Ihanaa valaistuvaa joulun odotusta
(tutkimuksessa sanovat, että marraskuussa on vuoden pimein kohta, joten joulukuu on jo valoa kohti:))

terveisin
Ulla