Uutiskirje elo-syyskuu -18

Nopeita muutoksia

Olen aika ihmeissäni, että olemme yhä tolpillamme koko vuoden energiamyllerryksen jälkeen. Leijonaportti ja planeettojen perääntymiset ja pimennykset… oi voi. Mutta täällä ollaan, ja nyt juuri olleen täysikuun myötä siirrytään Luojan kiitos toisenlaiseen energiaan.

Kun katsoo taaksepäin vuoden verran, tai edes puoli vuotta, tajuaa miten kaikki on muuttunut. Ehkä ei välttämättä vielä ulkoisesti, mutta on aivan selvä, että olemme uuden edessä. Se, mikä oli tärkeää vielä joku aika sitten, ei ole sitä enää. Nyt entistä tärkeämpää on oma totuus ja oman elämän luominen kuvastamaan sitä, minkä sisällään oikeaksi tietää.

Muutos on niin nopeaa, että sen mukana pysyminen voi olla haastavaa. Olen kirjoitellut viime juttuja Kultaisen Atlantiksen muistoihin ja opastuksiin kohta julkaistavaan kirjaan, ja huomasin kirjoittaneeni pitkät pätkät siitä, miten omaa arviointikykyään on käytettävä myös henkisellä tiellä. Olemme jokainen omalla matkallamme, eikä sillä polulla juuri samassa kohdassa ole muita. Siksi onkin aika älytöntä kuunnella aivan kaikkea opastusta arvioimatta sitä omalla totuudellaan. Vähän kuin saisi ajo-ohjeet Roomaan kun itse on Las Vegasissa:).

Ihana Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaan –kirja ilmestyy syyskuussa. Jennin ja Sarin kanssa kerromme muistojamme ja ymmärrystämme Kultaiselta Atlantikselta, ja siitä, miten tuoda sen ajan elämäntapaa omaan elämään. On ollut ihana kirjoittaa tätä kirjaa yhteistyössä Kultaisen Atlantiksen tuttujen kanssa, muistoja on alkanut nousta esiin yhä enemmän, samoin osaamista ja tietoa, joita voisi alkaa tuoda jo tähän päivään.

Tätä alkaa tapahtua yhä enemmän meillä kaikilla. Planeetan ja ihmiskunnan värähtelyn noustua on aika antaa tietojen ja taitojen tulla esiin. Se ei välttämättä ole helppoa, sillä ihmisenä epäilemme itseämme, ja lisäksi kun joku juttu on toiminut jo kauan, epäröimme muuttaa sitä. Kaikki kuitenkin muuttuu, niin energiahoidot, tapa työskennellä kristallien kanssa ja saada opastusta yläkerrasta kuin yhteiskunta, talous ja ammatit. On tietysti hyvä, että emme voi tehdä vääriä valintoja tai jumittaa liikaa, sillä muutos tapahtuu joka tapauksessa. Itselle on ehkä mukavampaa kuunnella omaa sisäistä viisauttaan ja antaa elämän muuttua, mutta jos haluaa tehdä toisin ja pistää hanttiin niin paljon kuin suinkin, se on jokaisen oikeus. Jokaisen on kuljettava omaa tietään omalla tavallaan.

Kursseja, kurssisyksyä ja muuta tulevaa

Olen valtavan iloinen ja kiitollinen kaikista ihanista palautteista kesän enkelivalmennuksista. Sielunsuunnitelman mukaan eläminen -enkelivalmennus on vielä aloitettavissa 9.9 mennessä. On ollut todella hienoa, että se on saanut osallistujat oivaltamaan vielä syvällisemmin omaa tehtäväänsä. Kiitosta ovat saaneet myös voimalliset visualisaatiot. Itse koin energian todella korkeaksi ja vaikuttavaksi, kun niitä tein, ja on ihana, että samaa sanovat kurssilaiset. Kiitos kaikille osallistujille:). Lisätietoa 17. kaupassa >>

Tim Whild on Jyväskylässä 22-23.9. Muutamia peruutuspaikkoja on nyt tarjolla. Timin kurssi ovat aina mahtavia energialtaan, ja tietoa ja kokemusta tulee aina uutta. Kristallit, Kultainen Atlantis ja uudet energiat, joihin juuri olemme yltäneet ovat aiheita. Lisätietoja >>

Turun Diana Cooper School of White Light –koulutukset ovat alkamassa syyskuussa. Perusta antaa tietysti vahvan perustan henkiselle tielle ja on ensi askel kaikkiin Schoolin koulutuksiin. Kohti vuotta 2032 on yksi lempikoulutuksiani, se on ihana ja niin ajankohtainen, aiheina lohikäärmeet, ylösnousemus, muutos kohti uutta kultaista aikaa, arkkienkeli Metatron ja vaikka mitä. Kumpaankin on vielä paikka jäljellä.

Lokakuussa ollaan muilla mailla, Atlantis-yliopiston koulutusta suomeksi ja englanniksi Kyproksella 23-25.10 , ja marraskuussa alkaa Paluu temppeleihin, Kultaisen Atlantiksen osaamista käytäntöön tuova koulutus. Turun kurssille, joka starttaa 10-11.11 mahtuu vielä muutama mukaan.

Lisäksi 17. koulun Kultaisen Atlantiksen polku on pian aloitettavissa, ja yksisarvisetkin ovat alkaneet käyttäytyä melkoisen kärsimättömäksi, joten siitä tulee jotain piakkoin myös.  Myös Lohikäärmekoulun III-osa pyörii mielessä, joten kaikenlaista on, ihan pian.

Viesti arkkienkeli Mikaelilta

”Monet teistä kutsuvat minua suojelemaan ja auttamaan pelon vallatessa alaa, ja se on juuri niin kuin pitääkin. Olen kanssasi, kun tarvitset minua. Mutta meillä on myös toinen sopimus, jota et ehkä muista.

Olin kanssasi, kun teit aioneja sitten päätöksen lähteä valon matkalle auttamaan tätä kaunista planeettaa ylösnousemukseen. Kunnioitin rohkeuttasi silloin, ja kunnioitan rohkeuttasi nyt. Mikään tästä muutoksesta ei olisi mahdollista ilman sinun panostasi. Olet käyttänyt luovaa voimaasi, omaa ääntäsi läpi elämien vaihtelevalla voimalla ja menestyksellä, ja jossain vaiheessa teit päätöksen suojella itseäsi ja maailmaa liian suurelta voimaltasi.

Nyt on kuitenkin aika ymmärtää se energia, jota sanasi ja äänesi kantavat. Jokainen sanasi resonoi tietyn värähtelyn kanssa, ja toisten sanoissa reagoit energiaan, et sanoihin. Huomatessasi ristiriidan energioidenne välillä, valitse omat sanasi korkeammasta värähtelystä, jotta sopusointu palaisi tilanteeseen.  Tämä liittyy toiseen sopimukseemme.

Sovimme, että kun aika olisi oikea, auttaisin sinua ymmärtämään oman voimasi ja käyttämään sitä korkeimman valon ja rakkauden puolesta. Olen vierelläsi auttamassa sinua ottamaan taas käyttöön sen, minkä niin hyvin osaat. Jos oletkin jossain vaiheessa sulkenut tai antanut sulkea omaa kirkasta kanavaasi, voit sen avata nyt ja yhdistyä taas kultaiseen säteeseen. Sanasi ovat työväline, jolla voit luoda kirjaimellisesti maailmoja. Käytä niitä viisaasti.”