Täällä ollaan, eli tervetuloa ja menoa kolmosvuoteen

Aika aikaista tietysti vielä hehkuttaa tätä vuotta, mutta jostain syystä en ole lakannut hymyilemästä kovin pitkäksi aikaa kerrallaan siitä, kun tämä vuosi alkoi. Juu, on pimennyskuukausi ja menossa myös haastavampia energioita, ja Helioksen (keskusauringon) energiat pakkaa päälle ja vaikka mitä. Silti. Ihana kolmosvuosi, ilon, luovuuden, sosiaalisuuden, tekemisen, romantiikan, vaihtelun, uudistumisen, elämästä nauttimisen vuosi! Ah ja ihanaa, vihdoin täällä.

Luin äsken yhden tutun vuodatusta tästä vuodesta aivan ihmeissäni. Valitusta, hankaluutta, tukkoista ja tikkuista. Mistä se puhuu…? Mietin miksei hän tunne samaa energiaa, kunnes tuli hassu mielikuva. Ihan kuin minä katselisin ilotulistusta ja hyppisin innosta, kun kaveri tuijottaa maahan ja näkee roskat ja lumivallit ja jäiset kohdat. Tiedän kyllä, että luultavasti minäkin valitan jossain vaiheessa, mutta nyt keskityn iloon ja onnellisuuteen. Tänäkin vuonna ohjat ovat omissa käsissä.

Meitä on muutama vuosi, ja kauan sitä ennenkin, patisteltu ymmärtämään ja mielellään tekemään jotain niille asioille, jotka olisi syytä jättää menneisyyteen. Irrottautumista on yritetty saada aikaan lempeästi ja vähän kovemmilla otteilla, ja aika monet ovat ottaneet onkeensa muuttaen pieniä ja isompia kohtia elämässään. Maailmankaikkeus on myös tuonut energiavirtoja toisensa jälkeen aktivoimaan omaa valoamme, ja monilla tämä on onnistunut aivan loistavan hyvin. Voi vain ihaillen katsoa kurssilaisia, tuttuja ja läheisiä, joiden elämässä hiljalleen tai vauhdilla kaikki muuttuu parempaan. Ihan kaikki joutuvat havahtumaan omaan valoonsa ja mestaruuteensa ennen pitkää, mutta aina voi yrittää jarruttaa. Se on suurin piirtein yhtä tehokasta kuin estää aurinkoa nousemasta, mutta yrittää toki voi, jos se on itselle tärkeää.

Tämä vuosi on tarkoitettu siihen, että luomme todeksi sen, mitä viime vuonna mietimme. Ne positiiviset jutut tietenkin, ja ennen kaikkea ne ajatukset, mitkä häivähtivät ehkä ohimennen: oispa kiva, osaisinko, voisinko, mitä jos… Luomisvoima on todella voimistunut tänä vuonna, ja kaikki tietoinen luominen tehoaa todella nopeasti. Kaikki tutut jutut, Huna-rukous, dekreet, aarrekartat, visualisoinnit, toiveet enkeleille, kiitollisuus ja keskittyminen… kaikki toimivat aiempaa voimakkaammin ja nopeammin. Itselläni toimivat aina parhaiten Huna-rukous ja myös Paranemisen avaimien koodaus. Ne antavat aikaa sopeutua muutokseen ja ottaa sen hiljalleen vastaan. Tiedän myös ihmisiä, jotka paukauttavat dekreen täysin pelotta, ja sitten ottavat vastaan, mitä tuleman pitää, ja se toimii heillä todella hyvin. Tapoja on monia, ja pelkkä keskittynyt haaveilukin toimii, joten jos ikinä olet halunnut jotain muuta kuin mitä nyt on – aikasi on koittanut:).

Mahtavan loistavia kursseja tulossa ja valmiina

Ihanat kurssit ja kurssilaiset, tulevat ja olevat, ovat yksi syy jatkuvaan hymyilyyn.

  • Luon elämääni –kurssi alkaa parin päivän päästä, 15.1. Olen niin innoissani tästä kurssista, sen energiasta, kurssilaisista ja enkelien ja lohikäärmeiden ja muiden auttajien opastuksesta. Lohikäärmeet ovat kyllä varsinaisia rämäpäitä, ainakin omani. Jos jään empimään jonkun asian kanssa, ne yllyttävät ja tyrkkivät eteenpäin. Ihan kohta päästään aloittamaan luomaan elämää vahvemmin ja tietoisesti, maltan tuskin odottaa:). Vielä mahtuu mukaan >>

  • Numerologian peruskurssi on aloitettavissa vielä helmikuun puoliväliin asti. Sen jälkeen kurssi jää tauolle (aloittaneet tietysti jatkavat niin pitkälle kuin haluavat), sillä niin ihania, oivaltavia ja osaavia kuin kurssilaiset ovatkin, kevään alkaessa en ennätä syventyä tehtävien palautukseen. Kurssista tietoa >>

  • Kristallihoitajakoulutus on Jyväskylässä toukokuussa. Susanne Rudd tulee pitämään kristallichakraparantamisen koulutuksen. Neljän päivän koulutus antaa todistuksen ja taidot ja tiedot tehdä hoitoja. Kurssilaiset saavat mahtavan materiaalipaketin, mm. kristallit hoitoja varten, kirjan aiheesta sekä manuaalin sekä tietysti paljon käytännön harjoitusta. Kurssi tulkataan suomeksi. Kurssi sopii heille, ketkä haluavat energiahoitajiksi, tiedot ja harjoitus antavat hyvän lähtökohdan ja hoitoja voi alkaa tehdä heti kurssin jälkeen. Kurssi sopii myös heille, ketkä jo tekevät hoitoja, sillä oppia tulee koko kurssin ajan myös edistyneemmällä tasolla. Jokainen saa tarvittaessa tukea kurssin jälkeenkin. Ryhmä on pieni, joten jos kiinnostaa, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kurssi-info julkistettiin tänään, ja ekat paikat ovat jo menneet. Lisätiedot, englanniksi ja suomeksi, ovat täällä >>

  • Kristusvalon 333-päivänä (3.3.2019) alkaa Kultaisten aikojen yliopiston perustason koulutus. Tämä koulu on Atlantis-yliopiston laajempi versio, jossa tietoa ja oppia tulee muiltakin kultaisilta ajoilta kuin pelkästään Atlantikselta. Tästä tulee lisäinfoa myöhemmin, kun saadaan kaikki kohdilleen muiden maiden opettajien kanssa. Joka tapauksessa yliopistossa on perustaso, jonka suoritettuaan pääsee seuraavalle, ja sitten taas eteenpäin, aina mestaruustasolle asti. Ja kyllä, entiset opit huomioidaan, eli ihan alusta ei kaikkien tarvitse lähteä, jos osaamista ja tietoa löytyy.

    Suomessa olemme niin pitkällä monessa asiassa, että on hiukan soviteltava, että muu maailma seuraa perässä. Se tarkoittaa siis sitä, että perustason monista osasista omien kurssilaisteni ei varmaankaan tarvitse suorittaa kuin pieni osa, kuten kristallitietous, ennen kuin pääsevät jatkamaan. Kovasti olen sitä mieltä, että ekat opet Suomessa ovat valmiita jo vuoden lopulla, ennen kuin päästään vahvan rakentamisen nelosvuoteen. Aivan mahtavaa saada auttaa omaa mestaruuttaan kohti kulkevia ihmisiä sekä olevia tai tulevia hoitajia ja henkisiä opettajia omalla matkallaan! Paljon on taas kiitollisuudenaiheita elämässä. Lisätiedot tulevat nettisivuille tammikuun loppuun mennessä. Koulutukset tulevat olemaan etänä suurimmaksi osaksi.

Viesti arkkienkeli Samuelilta


Tunteesi ovat osa sinua. Pidättämällä niitä tukit myös rakkauden virtaa sydämestäsi. Tunteiden ilmaisu rakkaudella ja totuudella, lempeydellä ja luottamuksella itseen ja rakkauteen kuuluvat tämän vuoden energiaan. Jos kohtaat asian, josta on vaikea ilmaista totuuttasi, seisahda hetkeksi ja kutsu rakkaus sydämestäsi täyttämään jokainen sanasi. Sanat kantavat energiaa aina, ja täyttämällä ne rakkaudella luot korkean värähtelyn tilanteeseen.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse kohdata vaikeita tilanteita yksin. Rakkauden lohikäärmeeni polttavat pois kaiken, mikä ei ole rakkautta, ja rakkauden enkelini tuovat puhtaan rakkaudellisen energian mihin tahansa. Sinun tarvitsee vain kutsua heitä mielessäsi tai ääneen. Olet kaiken avun arvoinen, ja olemme vain iloisia, jos saamme olla kanssasi.

Olet säilönyt lahjojesi aarrearkkuihin rakkaudellisen lahjan juuri tätä aikaa varten. Se on sinulta itseltäsi, rakkauden mestarilta mestarille, joka on unohtanut oman valonsa. Voit nähdä sen hiljentyessäsi tai unessa, ja kertoa, kun olet valmis ottamaan sen vastaan. Se ei ole palkinto, ei saavutus, vaan puhtaasta rakkaudesta ja myötätunnosta annettu lahja sinulle, joka niin rohkeana viet maailmaa ylösnousemukseen omalla valollasi. Toivomme, että jonakin päivänä ymmärrät sen, miten rakastettu ja arvostettu olet, ja arvostat myös itse itseäsi yhtä paljon.

Eteenpäin askel kerrallaan, tai enemmän

Tämä vuosi tyrkkii meitä eteenpäin omalla tiellämme, ihan arjessa ja käytännössä, mutta myös ideoiden, visioiden ja unelmien tasolla. Monet häivähtävät mielikuvat kertovat siitä osaamisesta ja viisaudesta, jonka olet kerännyt menneinä kultaisina aikoina ja monien elämien aikana. Anna itsellesi lupa nauraa, nauttia, kokeilla ja leikkiä, jotta ne voivat tulla esiin. Nyt on siihen hyvä aika.

Ihanaa tätä vuotta
Terveisin
Ulla