Uutiskirje joulukuu -18

Tunnetko energiat?

Ihan selkeä muutos on ollut energioissa nyt loppuvuodesta. Välillä oli tunnetason heilumista, ja taitaa olla vielä joillain menossa, mutta moni on jo aistinut uuden innostuksen, ilon ja luomisen nopean vauhdin, johon sukellamme viimeistään ensi vuonna. Ihana kolmosvuosi on tulossa!

Itse koen energiat niin, että koko nopea, energinen, osin hyvin koetteleva, osin todella korkeavärähteinen 2018 on nyt käyty, ja kuljemme talvipäivänseisauksen ja joulun Kristusvalovirtojen kautta uuteen, jossa otetaan käyttöön sitä, mitä tänä vuonna on oivallettu ja koottu. Se, mitä se on, onkin sitten taas ihan kiinni itsestä ja sielunsuunnitelmasta.

Maailman muutos on näkyvä ja päällisin puolin varsinkin uutisten valossa negatiivinen. Kaikki on kuitenkin osa suunnitelmaa, jossa siirrymme uuteen kultaiseen aikaan. Myllerrys kestää vielä muutaman vuoden, sitten on aika vetää henkeä ja rakentaa rauhassa, ja uusi kultainen aika koittaa vihdoin viimeistään 2032. Jokainen, joka pitää yllä visiota paremmasta maailmasta, nostaa omaa värähtelyään, tekee valotyötä omalla tavallaan ja luo omaa elämäänsä paremmaksi raivaa tietä kaikille muillekin ja nostaa kokonaisvärähtelyä. Ketään ei voi valaista väkisin, ainoastaan näyttämällä tietä. Joskus tekisi tietysti mieli kantaa kylttiä Muutos tulee, oletko valmis?, mutta paremmin sanoma menee perille omalla hyvällä elämällä.

Talvipäivänseisaus, täysikuu ja joulu

Talvipäivänseisaus on 21.12 ennen keskiyötä, ja täysikuu 22.12 illalla vähän vaille kahdeksan. Energiaa on jo tullut, mutta nämä päivät aloittavat joulun ajan mahtavan energiajakson, joka sitten kestää yli joulunpyhien. Miten ikinä jouluvalmistelut teet ja miten joulusi vietätkään, toivottavasti voit hiljentyä ottamaan energioita tietoisesti vastaan.

Tässä on yksi tapa, jota voi käyttää:

 1. Istu rauhallisessa paikassa ja hiljenny. Kutsu tulilohikäärmeet ja pyydä niitä muodostamaan suojaava tulimuuri ympärillesi. Voit myös pyytää arkkienkeli Mikaelin suojaavan sinisen energian ympärillesi.
 2. Keskity omaan hengitykseesi ja hengitä omaan tahtiin kultaista valoa sisään ja ulos.
 3. Anna kultaisen valon täyttää koko olemuksesi. Samalla, kun täytyt valolla ja kultaisella energialla, kutsu joulun enkelit lähellesi. Tunnet heidän energiansa juuri omalla tavallasi, ja vaikket tuntisi mitään, he ovat vierelläsi, voit luottaa siihen.
 4. Pyydä joulun enkelit täyttämään sydämesi Kristusvalolla ja joulun ajan korkealla energialla.
 5. Edelleen hengitä rauhallisesti omaan tahtiin, ja anna valon virrata sydämestäsi täyttämään kotisi, asuinpaikkasi, koko maa, koko planeetta…
 6. Jos haluat, pyydä sitten talvipäivänseisauksen korkeinta mahdollista energiaa täyttämään kehosi ja energiakenttäsi, chakrasi, koko olemuksesi, juuri niin kuin on sinulle parasta.
 7. Vain ole rauhassa, kun energia virtaa yllesi. Anna energian virrata kauttasi myös alas maahan.
 8. Kutsu arkkienkeli Christieliä ja pyydä häntä aktivoimaan kausaalichakrasi korkeimpaan mahdolliseen värähtelyyn ja yhdistämään sen kuuhun.
 9. Kutsu yksisarvisia ja valkoisen valon enkeleitä ja mestareita saapumaan luoksesi ja täyttämään sinut valolla.
 10. Ole energiassa niin kauan kuin haluat. Anna energian virrata kauttasi myös alas maahan.
 11. Kiitä sitten siitä, mitä sait.
 12. Pyydä maalohikäärmeitä vahvistamaan maadoittumisesi ja tulilohikäärmeitä pitämään suojaava tulimuuri ympärilläsi edelleen. Kiitä lohikäärmeitä.

Kursseja ja tulevaa

Luon elämääni –etäkurssi alkaa 15.1. Se on startti uuteen vuoteen, energioiden kohottamista, kohdistamista ja oman elämän luomista, 21 päivää pieniä ja isompia askelia kera arkkienkeleiden, mestareiden, lohikäärmeiden, yksisarvisten ja vähän kristallienkin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Numerologian peruskurssi Nimen salaisuudet, Syntymä ja ajalliset energiat ja Numerologia elämässä ovat koko ajan aloitettavissa 17.kaupassa. On ollut kiva tehdä kurssia tällä tavalla, tarkistella tehtäviä ja antaa niistä palautetta. Monet ovat jo edenneet pitkälle, mutta virtuaalikouluun mahtuu lisää opiskelijoita, joten kannattaa tulla mukaan, jos numerologia kiinnostaa. Kurssilla saa materiaalin, harjoituksia, palautetta ja oivalluksia omasta ja läheisten elämästä ja energiasta. Mielenkiintoista, sanovat kurssilaiset, ja olen samaa mieltä. Numerologia avaa ymmärrystä energioista ja omasta elämästä sekä sielun valinnoista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 17.kaupassa >>

Susan Ruddin kristalliparantamisen kurssi on 18-19.5 ja 25-26.5. Jyväskylässä. Jos kurssi kiinnostaa, laita sähköpostia minulle. Jo ilmoittautuneille laitan lisätiedot ensi vuoden puolella, mutta päivät ja paikka on selvillä, eli tärkeimmät on nyt jo tiedossa.

17.koulun muutos tulee mylläämään koulua joulun ja vuodenvaihteen tienoilla. Toivottavasti välillä pieniä jaksoja kiinni oleva koulu ei aiheuta suurempaa haittaa opiskeluissa. Muutos on aina hyväksi, ja nyt vähän muokataan yhtä sun toista, sekä uudistetaan ilmaissisältöä ja tuodaan vähän uusia kursseja tarjolle. Sittenpä näette:).

Viesti arkkienkeli Gabrielilta

Keskellä oman värähtelysi, elämäsi ja planeetan muutosta voi olla vaikea havaita mitä tapahtuu. Huomaat kohtia, jotka kaipaavat parannusta, asioita, joihin et ole tyytyväinen ja tapoja, jotka ovat menneiden matalampien energioiden kaikuja. Rakas maailmankaikkeuden lapsi, juuri siksi sinun olisi syytä olla mielissäsi ja kiittää itseäsi.

Havaitset yhä selkeämmin sen, mikä on pois tasapainosta ja mihin toivot muutosta juuri siksi, että olet päässyt niin pitkälle omalla matkallasi. Joitakin aikoja sitten et olisi havainnut sitä, minkä tänään niin selkeästi huomaat ja mistä soimaat itseäsi.

Olet täysin valmis ja pystyvä muuttamaan kaiken, mikä on tarpeen, joten kun huomaat ajattelevasi joko taas tai eikö vieläkään, miksi tai miksi ei, ota se merkkinä oman sisäisen viisautesi esiin tulosta. Voit punnita itse oletko halukas tekemään toisin vai jatkamaan entisellä tavalla, mutta rakas lapsi, muista, että mitä tahansa havaitset, se ei ole heikkoutta, ei matalaa energiaa, ei saamattomuutta. Kyse on värähtelysi kirkkaudesta ja edistymisestäsi. Olet kulkenut eteenpäin, raivaten tietä monille, jotka ovat vasta alkaneet havahtua. Ei ole mitään syytä soimata itseäsi, päinvastoin voit kiittää ja siunata itseäsi ja sydäntäsi, jonka kautta rakkaus niin vakaana virtaa.

Rauha, toivo ja rakkaus hohtavat kirkkaana kruunussasi ja levittävät valoaan kaikkialle. Ole siunattu, rakas valon lapsi.
Minä olen arkkienkeli Gabriel ja olen lähelläsi nyt ja aina

Aika rentoutua

Vuosi 2018 on ollut energinen, koetteleva, korkeavärähteinen, puhdistava ja nopea. Nyt on aika istahtaa ja hengähtää, on tehty, koettu ja oivallettu se, mikä on tarpeen ja tässä ollaan nyt. Anna itsellesi lupa nauttia joulusta, korkeista energioista, tähtitaivaasta, ilosta, mikä ikinä jouluun ja vuodenvaihteeseen sinulla kuuluukaan.

Ensi vuosi alkaa vauhdilla, eikä sen nopeudessa kyllä taida hävitä tälle vuodelle. Nyt on siis hyvä aika kiitellä itseään ja nauttia elämästä. Pian ollaan aivan uudessa, kartoittamattomilla vesillä, sillä tulevaa vuotta ei ole koskaan ollut tällä planeetalla, me luomme sen jokainen, yhdessä. Tehdään siitä hyvä. Ja sitä ennen nautitaan joulun ajasta ja korkeista energioista.

Joulun enkelien siunaukset elämääsi
terveisin
Ulla