Uuvuttavat energiavaihtelut

Ihan vuoden alku oli tosi ihana energia. Saturnuksen ja Pluton kuviot ei tuntuneet omalla kartalla ahdistavina vaan voimaa antavina ja toivoa tuovina. Ja sitten se meni ohi.

Olemme jokainen niin herkistyneet energioiden muuttumiselle, että omaan jaksamiseen tai jaksamattomuuteen voivat vaikuttaa energioiden muutoksetkin, ei pelkkä huono nukkuminen tai vitamiinien riittämättömyys.

Fengshuissa ja Bazi-astrologiassa puhutaan elementeistä. Elementtikierto rytmittää vuotta, ja tuo tai vähentää tukea omalle elementille. Itse räydyn aina totaalisesti, kun on maan aika. Se on neljä kertaa vuodessa, vähän kuin väliaika, kun muut elementit vaihtuvat. Talven voimakkaasta vedestä päästää pian uutta kasvua ja innostusta ja luovuutta tuovaan puuhun – kun ensin selvitään maan ajasta. Taitaa itse asiassa olla jo vähän pois menossa, koska alan heräillä maailmaan hiljalleen. Maa vie voimat – tai sitten lumi.

Mietin sitäkin, miksi lumisade masentaa niin totaalisesti varsinkin tänä talvena. Mitä useamman talven näen, sitä enemmän alan olla sitä mieltä, että onhan tuo jo nähty. Enkä silti halua muuttaa ikuisen kesän tai kevään maailmaan, kaipaisin vuodenaikoja jos olisin muualla. Ei se ikuinen marraskuukaan tosin houkuttele, mutta se on sentään hoidettavissa. Aina voi huiskia pois pilviä ja tuoda auringonpaistetta omalle asuinalueelle, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi tietysti. Mutta lunta tulvillaan on nyt talvisää täälläkin, ja se todella masentaa. Menis pois. Helposti ja nopeasti.

Tai ehkä vain väsyttää, yöt ovat menneet niin tiivisti arkkienkeli Rafaelin ja plejadilaisten parannuskoulutuksessa. Täytyy myöntää, että on aika mielenkiintoista. Siinäkin on tietysti vitsinsä. Kun yhtenä iltana saa niin selkeitä kultaisia symboleja että on aivan ihmeissään ja innoissaan, sitä jotenkin odottaa samaa myös siitä eteenpäin. Eikä siinä tietenkään niin käynyt. Muita mielenkiintoisia juttuja kuitenkin. Hupaisinta oli vaihtaa kuulumisia entisen kullanmurun kanssa. Tiedänpä nyt sitten senkin mitä hänen elämäänsä kuuluu, ja sain kerrottua omat isot elämänmuutokset. Käyhän se päivitys noinkin.

17.koululaisilta pitää kysellä oisko kellään kiinnostusta koekaniiniksi, olen vihdoin oivaltanut Rafaelin ja plejadilaisten myötävaikutuksella vähän enemmän siitä miten pyhää geometriaa sovelletaan parantamiseen. Haluan puhua siitä tulevassa Kultaisten aikojen yliopiston Atlantiksen parantakoulutuksessa, joten ois hyvä olla käytännön palautteita myös etähoidosta. Onneksi se puun aika käynnistyy, muuten oltais jumissa…