Valaistu, tai sitten valaistut vähän myöhemmin

Valintoja on edelleen menossa. Se, mikä minusta on tosi hienoa, on että meidän ei tarvitse tehdä niin hartiavoimin töitä päästäksemme irti siitä, mikä ei enää ole itselle parasta. Sen voi vain jättää taakseen ja siirtyä eteenpäin. Tai hypätä yli ja jatkaa matkaa, jos se on tukkeena. Tietenkin he, ketkä edelleen haluavat välttämättä nähdä maailmansa samana kuin ennen, tekevät irrottautumista työn ja tuskan kanssa. Helpompikin tapa olisi, mutta oivalluksen on tultava sisältä. Antaisin oivalluksen ja valaistumisen tosi mielelläni aika monelle, mutta ekaksikin jokaisen on valaistuttava itse ja toisekseen, ulkopäin tuleva on lyhytikäistä. Pysyvä muutos parempaan tulee vasta sitten ja kun ihminen on itse siihen valmis.

Oli aika hieno kurssi viikonloppuna, Askelmia mestaruuteen 2 , sen kaksi ekaa päivää. Loput kaksi päivää ovat sitten joskus, kun kalenteriin mahtuu. Nämä ensimmäiset päivätkin jo näyttivät miten kauas olemme päässeet siitä, kun piti jumittaa pohjamudissa viikkotolkulla, että pääsi hitusen eteenpäin. Omaa varjoa, maailman heijastusta, egoa ja muuta penkoessa meni nyt muutama päivä, mutta myös edistyimme huimasti. Ja oli tietenkin melkoisen hienoa saada olla osaltaan tekemässä suurta palvelutyötä koko planeetan karman hälventämiseksi. Aivan selkeästi tunsi muutoksen kokonaisenergiassa, kun saatiin työ loppuun. Hyvä me, ja hyvä jokainen, joka osaltaan tekee työtä auttaakseen planeettaa selviämään näistä puhdistuksen vuosista mahdollisimman helposti. Kannattaa muistaa se, että oma energia on voimakkain työkalu mitä meillä on. Mitä tasapainoisempi ja korkeavärähteisempi oma energia on, sitä helpommalla pääsee planeetta.

Onnellisuutta on elämässä edelleen, on valtavan ihanaa saada tehdä uusia asioita uudella energialla. Arkkienkeli Metatron vähän aina askarruttaa, kun vastaus tipahtaa heti, ja sitten pitää itse kaivella mistä se siihen päätyi. Mutta enpä minä valmista haluaisikaan, en kuitenkaan uskoisi sanaakaan, ja sitten menisi sekin oppi hukkaan. Parempi kuitenkin näin. Ja epäilen, että taitaa Metatron tietää senkin:).