Valitsitko valon?

Viimeiset kuukaudet vuodesta 2019 olivat kuin suuri vedenjakaja. Mitä pidemmälle matkamme uuteen kultaiseen aikaan edistyy, sitä vahvemmin meidän on aina välillä tehtävä päätöksiä ja käytännön tekoja valon puolesta. Syksy ja alkutalvi olivat tällaista aikaa. Kunnes, kiitos kaikille asianosaisille, energia alkoi selkeästi muuttua kevyemmäksi ja valon tietä kulkeminen helpottui, kun lähestyimme talvipäivänseisausta.

On aika outoa, että kun aiemmin monesti tuntui, että vaihtuvan vuoden energia alkaa tuntua vasta kuukauden tai parin päästä, ja joskus vasta maaliskuun alussa tiesi olevansa uudessa vuodessa, nyt tuntuu kuin tätä vuotta olisi kestänyt jo kuukausitolkulla. Niin suuri on energian muutos. Ihanaa, on niin kiva kun vihdoin alkaa näkyä toden teolla mitä tässä on puhuttu ja valmisteltu ja ooteltu. Jotain on saatu aikaan, ja siitä kiitos ja kunnia kaikille, jotka ovat valoa lisänneet tavalla tai toisella. Samalla, kun energia muuttui, olemme siirtyneet vahvempaan vastuuseen omasta energiasta.

Australian palot ovat monella tavalla merkityksellisiä. Planeetta puhdistaa energioitaan, ja se tapahtuu tulen, maanjäristysten, tulvien ja tulivuorenpurkauksien yms. kautta. Varmaan jokainen valotyöntekijä on tehnyt osansa asian hyväksi, lähettänyt rukouksia, energioita ja pyytänyt apua valon auttajilta, ja hyvä niin. Asioiden merkityksen ymmärtää vasta, kun näkee mitä siitä seuraa, joten toivon mukaan kaikki myös muistavat lähettää apunsa kiinnittymättä lopputulokseen, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Planeetan energioiden on puhdistuttava, senhän varmaan jokainen tietää. Olisi ehkä hyvä myös ymmärtää mistä ne puhdistettavat energiat tulevat. Ei kyse ole pelkästään menneisyydestä, vaikka sitäkin riittää. Kyse on myös meidän jokaisen energiasta joka hetki. Pelkoon perustuvat energiat ja tunteet, suuttumus, viha, kauna, katkeruus… vaikuttavat laajemmin kuin osaamme ehkä edes ajatella. Olemme siirtyneet yhä vahvempaan omaan vastuuseen omasta energiasta. Työkaluja on vaikka kuinka, joten negatiiviset tunteet ja energiat voi aivan varmasti puhdistaa ennen kuin ne myrkyttävät omaa oloa ja madaltavat värähtelyä, levittävät matalaa energiaa ympärille ja varastoituvat maahan.

Tunteita ja hankaluuksia riittää jokaisella, ne ovat osa elämää kehossa tällä planeetalla. Matkalla henkilökohtaiseen mestaruuteen oman energian puhdistaminen ja tasapainottaminen sujuvat pienin askelin, vaikkapa Violettiliekin eri versioita käyttämällä. Samalla lisäämme iloa ja valoa, kun matalammat energiat hälvenevät. Eikä planeetan tarvitse tehdä niin paljon, ja etenemme nopeammin uuteen kultaiseen aikaan. Mikäs sen hienompaa:).