Vauhdilla käyntiin

Ihan kuin oltaisiin jo pitkällä uudessa vuodessa. Ei mitään empimistä, ei odottelua, ei hiljalleen tapahtuvaa havahtumista. Täällä ollaan ja mennään täysillä. Olen jostain syystä aivan mahdottoman innoissani muutamasta asiasta, joista toinen on yksi tekniikan ihmepalikka ja toinen kaikki kurssit, joita on alkamassa, ja menossa.

Varsinkin viikon päästä alkava Luon elämääni on nyt jotenkin ihan täynnä kihisevää odotuksen energiaa. En tiedä edes varmasti mitä on tulossa, vaikka kurssia olen valmistellut. Yritän hillitä itseäni, että tekisin vasta viime tipassa videot sun muut, että varmasti on ajankohtainen energia, mutta on se kyllä vaikeaa. On niin kivaa, kun päästään tekemään ryhmän kanssa juttuja ja luomaan tietoisesti elämäänsä.

Tekniikan kanssa on väännetty kättä, ja lopulta kävi niin, että huomasin olleeni koko ajan oikeassa. Se eka palikka oli sittenkin se oikea, vaikka luulin, ettei se toimi. Ongelma oli ohjelmointikielessä. Juu, ei enempää tekniikkaa, paitsi asianosaisille, mutta itse olen melkoisen innoissani siitä, mitä maailmalta ja netin syövereistä löytyy. Toivon kaikille palikan luoneille nörteille runsautta, ja myös sosiaalista elämää kera rakkauden ja hyvinvoinnin. On ilo tehdä töitä, jotka innostaa ja joista saa kivoja onnistumisen kiksejä. Mikä tietysti vaatii ensin vähän epäonnistumista, mutta mikä iso projekti menisi ilman sitä harmaata kiveä, mihin ensin pitää vähän hakata päätä.

Olen myös saanut todella isoja oivalluksia joistain numerologisista jutuista. Se vaan aina jaksaa tuoda uutta ihmetystä, vaikka sen parissa on vuosikymmeniä viettänyt. Mutta kuten kaiken kanssa, oma värähtely vaikuttaa siihen, mitä ymmärtää ja mitä ylhäältä kerrotaan. Olen siis innoissani myös siitä, että luulen vihdoin oivaltaneeni sielunsuunnitelman todellisen tulkintatavan. Kunnes löydän jotain uutta, tietysti, sillä aina mennään eteenpäin… Joka tapauksessa elämänopetus, elämänpolku, joka lasketaan syntymäajasta, on se, josta hyvin paljon näkee sielunsuunnitelmaan liittyviä asioita. Se ei pelkästään riitä, tietenkään, mutta nyt tajusin yhden jutun, josta saa taas lisäosviittaa.

En vain tiedä miten sitä alkaisin julistaa, sillä en tee enää henkilökohtaisia tulkintoja. Aa, ei jaksa vääntää perusteita, bee, ei oikein edes ehdi ja cee, jokainen voi laskea perusjutut itse, ei siihen minua tarvita. Olen pyöritellyt jo muutaman vuoden aina välillä mielessäni yhtä ideaa, ja ehkä sovellan sen tähän. Jos niin käy, kaipailen sitten vapaaehtoisia, mutta ei vielä, sillä saatan tehdä jotain aivan muuta.

On siis paljon intoa, innostusta, iloa ja luovaa energiaa liikkeellä. Sitä tämä vuosi on täynnä, ja kolmosen tapaan uutta tulee ennen kuin entiset on tehty. Joten älkää tehkö kuten mitä hyvin usein, vaan kuten minä sanon: keskity yhteen asiaan, jotta saat edes jotain aikaiseksi. No hyvä on, kahteen tai kolmeen, mutta sen enempää kerralla ei saa aikaan kukaan vielä tällä tasolla. Olen myös siltä mieltä, että yksi kolmosenergian kivoista jutuista on se valtava ideavirta, eikä niitä suinkaan ole kaikkia tarkoitus tehdä itse. Myös ideoita voi jakaa, niitä tulee aina lisää:).