Viestejä kalenteriin

Olen noin kuukauden myöhässä kalenterin tekemisessä, mutta kun ei ennätä, ei ennätä. Toisaalta jos olisin tehnyt sen hyvissä ajoin, ensi vuoden energia olisi ollut kalenterissa jotain muuta. Nyt alkaa energia jo selkeästi muuttua, vaikka tämän vuoden puolella on vielä yhtä sun toista tulossa.

Muuttelen kaikenlaisia pieniä asioita kalenteriin, ja siksi työtä on monin verroin. Vähän ulkoasua uusiksi, uusia sivujen aiheita ja muuta pientä, ja ennen kaikkea tietysti uudet enkelien viestit. Siinäpä meneekin ihan kivasti aikaa. 52 viikkoa ja muut sivuhuomautukset päälle, kynä sauhuaa kun kirjoittelen viestejä valon maailmasta. Tai huomautuksia, tai tehtäviä. Tai jotain.

Toisaalta on ollut ihan älyttömän kivaa tehdä tätä. Perustaitto on toisaalta niin rauhoittavaa, se vaatii tarkkuutta ja on samalla aika mekaanista, sen kun vain siirtelee tekstipintoja merkattuihin kohtiin. Välillä se on oikein mukavaa, sisäinen nipottaja pääsee oikein nauttimaan. On ollut kiva myös löytää uusia vuotuisia juhlimiskohtia kalenteriin. Normaalit pimennykset ja superkuut – taitaa olla peräti 6, jos oikein muistan – ja sitten pari kivaa päivää, joita minusta kannattaa viettää, kuten lohikäärmeiden arvostamisen päivä ja avaruusolentojen kulttuurin ja hyvien suhteiden päivä. Pitää miettiä mitä tuolloin voisi itse tehdä juhlistaakseen asiaa.

Juhlistaminen on yksi juttu, joka olisi syytä ottaa enemmän käytäntöön. Se nimittäin nostaa värähtelyä. Kun elämässä on juhlan tai pienen juhlistaminen aiheita, ja ne huomioi, kiitollisuuden energian lisääntyy elämässä. Ja taas saa uusia kiitollisuudenaiheita:). Juhlat, isot ja pienet ja mini sellaiset vetävät myös aina puoleensa enkeleitä ja muita valon joukkoja, jotka kerääntyvät ympärillemme myös juhlimaan. Juhliminen on arvostamista ja kiittämistä. Se voi olla myös yhdessäoloa ja rakkautta, keskittymistä kuluvaan hetkeen ja elämästä nauttimista. Saahan siitäkin ihan kivan matalamman energian keskittymän hyvin helpostikin, mutta siitä voi tulla myös ihana korkeavärähteinen tapahtuma.

Eli hetkinen – pitäiskö mun tehdä joku julkistamisjuhlistaminen, kun kalenteri tulee painosta? No, ainakin voin sytyttää kynttilän asialle, ehkä en kuitenkaan lähde ilotulitusraketteja haalimaan. Eikä niitä kai saa edes ampua vielä ilman lupia parin viikon päästä. Kynttilä ja kiitollisuus saa riittää, ja ehkä korkkaan suklaapatukan. Paitsi etten edes tykkää suklaasta, joten ehkä pitää uhrautua ja aloittaa joulupipareiden syönti hyvissä ajoin.