Maailma puhdistuu, ja värähtely kohoaa planeetalla ja kaikilla sen asukkailla. Asiaa voi kuvata vaikka niin, että mutaiseen kuoppaan kaadetaan puhdasta vettä, joka myllertää pohjan mutaa ja nostaa esiin aiemmin piilossa pysyneet ongelmat. Juuri näin käy kun planeetalle virtaa korkeita energioita, ja ne vaikuttavat kaikkiin. Lisäksi oma kohoava värähtelymme nostaa automaattisesti esiin itsessämme niitä asioita, tilanteita ja uskomuksia, jotka eivät kuulu korkeamman värähtelyn maailmaan.

Jokaisella on siis puhdistettavaa energiaa, mutta rakkauden energian lisääntyessä elämässä pelkoon pohjautuva energia hälvenee automaattisesti. Hankalia tilanteita, pelkoja tai muuta voi aina puhdistella itsekin pois nopeuttaakseen edistymistään iloon, valoon, rakkauteen ja hyvinvointiin.

Lisäksi hyvin usein vedämme tiedostamattamme itsellemme toisten ihmisten energioita. Auramme voi olla hyvin laaja nykyään, ja solar plexus chakramme työskentelee valtavalla teholla aistiakseen ympäristöä ja samalla vetää energioita itseensä. Herkät ihmiset ja asiakaspalvelussa työskentelevät, somessa viihtyvät ja paljon uutisia kuluttavat voivat kuormittua toisten ihmisten energioista ja median ja somen levittämästä pelosta todella paljon, jos eivät huomioi asiaa. Saamme helposti tartunnan toisten peloista, kun huolestumme, huolehdimme ja mietimme kauhukuvia vaikka läheisten elämään liittyen.
Negatiivinen energia madaltaa omaa värähtelyä, väsyttää ja masentaa, ja jo tutkimuksetkin ovat sen nykyään todistaneet. Auraan ja chakroihin vedetyt pelot ja pelkopohjaiset energiat voivat vaikuttaa negatiivisesti omaan elämään, sillä ne ohjaavat meitä elämään sellaisten uskomusten mukaan, mitkä eivät edes ole omiamme.

Mistä tietää tarvitseeko energioita puhdistaa

Varmoja merkkejä energianpuhdistustarpeesta ovat elämään hiipivät pelot ja negatiivisuus. Jos vaikka alkaa moittia tai arvostella muita, vaikka se ei normaalisti kuulu omiin tapoihin, tai pelkää asioista, jotka aiemmin eivät ole tuntuneet niin kamalilta, omaa energiaa on syytä puhdistella.
Jos ihmisjoukossa alkaa väsyttää, ärsyttää tai särkeä päätä, vaikka aiemmin ei ollut mitään ongelmia, on vetänyt toisten energioita itselleen. Herkät ihmiset voivat tuntea flunssan oireita, ja joillakin keho alkaa prosessoida energioita ja ihmisen voi vaikka alkaa aivastella tai yskiä ilman syytä.

Jos unet häiriintyvät, tulee painajaisia tai epämiellyttäviä unia, kodin energia ja omakin energia on hyvä puhdistaa.

Miten energioita puhdistetaan

Oma energia puhdistuu ja kohoaa luonnossa. Luonto on jo kokonaan viidennessä ulottuvuudessa, ja luonnossa, metsässä, olo puhdistaa ja kohottaa energiaa. Lisäksi luontoon on tällä planeetalla koodattu niin, että löydämme luonnossa ollessamme vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Vesi puhdistaa. Suihku, sauna, uiminen, kaikki vedessä oleilu puhdistaa auraa automaattisesti. Kun vielä tietoisesti ajattelee, että vesi yllesi virratessaan vie mennessään kaiken negatiivisuuden, niin tapahtuu. Myös enkelit, yksisarviset ja lohikäärmeet voivat lisätä energiansa veteen, kun vain pyydämme.

Tuli on loistava puhdistaja ja muuntaja. Tulilohikäärmeet puhdistavat pyydettäessä mitä vain, oman auran, chakrat, oman kodin, konfliktialueita maailmalla… Ne voi aivan omin sanoin pyytää polttamaan pois negatiiviset energiat, vihan, suuttumuksen, pelkoon perustuvat energiat – kaiken mitä tahdot. Tulilohikäärmeet tekevät juuri niin kuin pyydät. Ne ovat myös nopeita, joten kauaa ei tarvitse lieskojen loimuta ennen kuin tulee puhdasta. Muista myös kiittää:).

Kynttilän sytyttäminen aikomuksella, että se puhdistaa tilan energian, toimii myös hyvin. Tulta ovat myös erilaiset liekit, Violettiliekin eri versiot sopivat minne vain ja mihin vain. Myös Violettiliekillä on lohikäärmeet ja myös enkelit, joten heitäkin voi pyytää apuun, kun puhdistusta kaivataan. (Violettiliekistä lisää Tietoa ja työkaluja –osasta).

Voit pyytää enkeleitä tai yksisarvisia puhdistamaan aurasi joko visualisaatiossa tai illalla nukkumaan mennessä. Arkkienkeli Gabriel on puhdistuksen ja selkeyden enkeli, ja voit kutsua häntä hiljentyessäsi puhdistamaan energiasi, tai illalla pyytää päästä käymään yön aikana hänen retriitissään Mount Shasta –vuoren yläpuolella puhdistusta varten. Se on hyvin tehokasta ja unen aikana tietoinen mieli ei pääse vastustamaan asiaa. Arkkienkeli Zadkiel on Violettiliekin arkkienkeli, ja voit pyytää häntä joko tuomaan liekin avuksesi tai puhdistamaan energiaasi violetilla valollaan.

Kristalleja voi ohjelmoida puhdistamaan kodin energiaa ja myös omaa energiaa. Suitsukkeet ovat tehokkaita puhdistajia. Ääni puhdistaa myös, mantrojen hyräily, rukoukset, korkeavärähteinen musiikki ja monenlaiset soivat kulhot.

Kirjoista ja enkelikorteista voi löytää monenlaisia puhdistustapoja, ja niitä on myös netissä. Luota omaan intuitioosi, käytä sitä, mikä sinusta tuntuu oikealta. Aikomuksen ja luottamuksen voima on mahtava, ja kun teet sitä, mikä tuntuu sinusta oikealta, kaikki toimii.

Jos kaipaat lisätietoja tai ehdotuksia energiapuhdistukseen, Kultaisten aikojen yliopiston kurssi Askelmia mestaruuteen 1 on hyvä vaihtoehto.

Koti ja muut tilat

Kun oma valotaso nousee, myös kotia voi olla hyvä puhdistella välillä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun uni alkaa häiriintyä, koti on puhdistettava ja suojattava.

Tilaa voi puhdistaa energiatasolla kuvittelemalla haluamasi valon, vaikka valkoisen, puhdistavan joka kohdan. Jotkut näkevät sen valosuihkuna käsistä, jotkut kuin isona paloletkuna, joillakin valo vain liikkuu. Alussa se voi viedä aikaa, mutta kun sitä tekee usein, homma nopeutuu. Vedä/pyydä vielä lopuksi valosuoja kodin ympärille.

Tiloja kannattaa puhdistaa myös fyysisillä keinoilla. Suitsukkeet, erityisesti salvia, ovat hyvin puhdistavia. Ääni puhdistaa, esim. tiibetiläiset kulhot, käsien taputtaminen erityisesti nurkissa, sekä henkinen musiikki. Ikkunoiden aukaisu on hyvä tapa saada energiat liikkeelle. Vesi ja merisuola puhdistavat myös. Siivous puhdistaa muutakin kuin fyysistä likaa, joten omalle itselle sopiva siisteys on hyväksi myös energiatasolla.

Valotasoilta saa apua myös kodin tai muun tilan puhdistukseen. Enkelit ovat tietysti loistavia tilojen puhdistamisessa, ae Mikael varsinkin. Myös yksisarviset ovat tehokkaita puhdistajia. Ihanat tulilohikäärmeet ja Violettiliekin eri versiot ovat myös tehokkaita.