Kultaisten aikojen yliopisto

Viralliselta nimeltä University of Golden Ages, Kultaisten aikojen yliopisto, suomeksi tuttavallisesti usein kutsuttu Atlantis-yliopistoksi, tuo kultaisten aikojen, menneiden ja tulevan, energian käyttöön juuri nyt, muutosvuosina planeetan ja yksilöiden siirtyessä korkeampaan värähtelyyn.

Viimeistään vuonna 2032 alkaa uusi kultainen aika. Se perustuu pitkälti Kultaisen Atlantiksen tietoon ja taitoihin, vaikka tulemmekin lopulta kulkemaan vielä paljon pidemmälle. Kultaisten aikojen yliopiston tehtävä on auttaa kurssilaisiaan tuomaan omaan elämäänsä ja/tai työhönsä sama rakkaus, korkea energia, kristallien kanssa työskentely, parantaminen ja monet muut ihanat asiat kuin silloin ennen, kun elimme Kultaisella Atlantiksella. Myös muiden kultaisten aikojen viisaus, tieto ja taidot alkavat nousta esiin, kun värähtelymme nousee. Muut kultaiset ajat ovat Angala, Petranium, Mu ja Lemuria, ja varsinkin Lemurian ja Angalan energiaa ja viisautta tullaan tässä yliopistossa levittämään edelleen.

Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksia on sekä etänä että tavallisina kursseina, suomeksi ja englanniksi.

Kursseja avaamaan ja vahvistamaan yhteyksiä valon maailmaan
1. taso

Ensimmäinen taso on kuin Kultaisen Atlantiksen temppelien peruskoulutus. Sen kävivät kaikki, ja se auttoi jokaista elämään korkeavärähteistä elämää ilossa, valossa ja rakkaudessa, saamaan opastusta ja apua enkeleiltä ja muilta valon auttajilta sekä käyttämään kristalleja.

Tämän tason kurssit sopivat mm. silloin, kun haluat vahvistaa yhteyksiä valon auttajiisi tai haluat tietoa ja kokemusta, joka auttaa sinua kulkemaan omaa tietäsi omalla tavallasi. Kursseja myös tarvitaan pohjakoulutuksena, kun olet jatkamassa yliopiston 2.tasolle tai vielä pidemmälle.

Kursseja vahvempiin yhteyksiin, korkeisiin energioihin ja omaan edistymiseen
2. taso

Toinen taso on jatkokoulutusta, joka antaa lisää tietoa ja kokemusta aiheesta, joka kiinnostaa. Se voi olla vaikka enkelit, ylösnousseet mestarit, Kultainen Atlantis tai Angala, tai vaikka oman mestaruuden vahvistamista eri tavoin.

Tutkintoon johtava polut

Maailma on heräämässä henkiseen todellisuuteen, ja opettajia, energiahoitajia ja opastajia tarvitaan yhä enemmän.

Jokainen on opettaja omalla esimerkillään ja valo ja rakkaus, jotka loistavat sydämestä, näyttävät tietä muillekin. Joillekin omaan sielunsuunnitelmaan kuuluu myös henkisenä opettajana toimiminen tai muiden auttaminen paranemiseen ja hyvinvointiin. Kultaisten aikojen yliopiston polut opettajaksi tai parantajaksi antavat tietoa, taitoja ja kokemusta, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Lue lisää