Loading...
17koulu

17. koulu

17. koulu on kokoelma kursseja, visualisaatioita, videoita ja luettavaa.

Koulussa on linjoja, joita voi kulkea, kuten enkelipolku tai yksisarvispolku. Tai sitten voi poimia sieltä täältä juuri sen, mikä itseä kiinnostaa. Koulu ei ole koskaan valmis, se täydentyy ja muuttuu.

Kouluun ostetaan jäsenyys, jonka jälkeen jäsenhintaan kuuluva ilmaissisältö on heti käytettävissä, ja on mahdollista ostaa maksullisia kursseja. Näitä pääsee katsomaan ilman jäsenyyttäkin, mutta mukaan voivat tulla vain 17.koulun koululaiset.

Koulussa tapahtuu aina muutoksia, sillä kurssit päivittyvät, uusia tulee ja saattaa joku poistuakin, jos se ei enää ole ajankohtainen. Kaikki muuttuu, niin pitää myös 17. koulun muuttua, että energia pysyy mahdollisimman korkeana.

Aloita siitä, missä olet…

Kursseja on monen tasoisia. Opiskelun voi siis aloittaa vaikka ihan ensi askelista henkisellä tiellä, ja kulkea järjestyksessä eteenpäin vaikka lohikäärmeiden kanssa, tai sitten voi hypätä suoraan sinne, mikä tuntuu itselle sopivalta.

… ja jatka sinne, minne haluat

Voit aina valita mitä kursseja käyt, otatko vain jäsenyyteen kuuluvat edut tai käytkö kaiken mahdollisen, myös maksullisen. Kukaan ei pakota mihinkään, ja valinnanvaraa on, ja lisää tulee.

17.koulun jasenyysOpiskelijaksi, koululaiseksi – jäseneksi

Kouluun ostetaan jäsenyys. Se kestää vuoden, ja sillä selvä. Ei pakkouusimista, ei unohtuneita peruuttamisia, ei kuukausimaksuja. Vain vuoden kestävä jäsenyys, jonka loppupuolella saat muistutuksen, että voit uusia sen halutessasi.

17.koulun opiskelijana saat

  • jäsenyyteen kuuluvia, ilmaisia kursseja
  • luettavaa ja katsottavaa
  • jäsenhintaan kursseja, joita ei ole tarjolla missään muualla
  • alennuksia kaikille avoinna olevista kursseista ja tuotteista

Jäsenyyden maksettuaan saa vuoden sisäänpääsyn kaikkeen koulussa olevaan aineistoon, josta osa on jäsenille ilmaista ja osa maksaa erikseen. Lisäksi pääset jäseneksi 17.koulun omaan Facebook-ryhmään ja saat myös sen kautta ajankohtaisia ja innostavia juttuja. Saat myös jäsenien oman kurssikirjeen sähköpostilla noin kerran kuukaudessa.

Koulun sisältöä

Voit katsoa tällä hetkellä avoinna olevaa kurssivalikoimaa kaupasta. Mahtavat portaalit ovat myös jäsenjuttuja, osa on avoinna kaikille ja suurin osa vain 17.koulun jäsenille.

Jäsenyysfaktat

Jäsenyys maksaa 55 euroa.

Jäsenhinta on pääsy digitaaliseen hintaan kuuluvaann, ilmaiseen sisältöön ja mahdollisuus ostaa maksullisia vain jäsenille tarjolla olevia kursseja. Mitään ostopakkoa ei ole, voit aivan hyvin vain ottaa kaiken ilmaismateriaalin hyödyn itsellesi.

Jäsenyys kestää vuoden. Sen aikana kaikki ilmainen sisältö on käytettävissä ja myös talletettavissa itselle myöhempää käyttöä varten. Lisäksi maksullisten kurssien materiaalin voi tallentaa itselle. Kaikki tämä on myös jäsenyyden ajan löydettävissä Oma tili -sivulta ja Jäsensivulta.

Kun jäsenyys on lopuillaan, saat muistutuksen sähköpostiin, jotta voit halutessasi uudistaa jäsenyytesi. Automaattiveloituksia ei tehdä.

Jäsenyyden ajan voit halutessasi olla jäsenenä 17. koulun omassa Facebook-ryhmässä. Jäsenyyden päätyttyä se ei enää ole mahdollista.

Ja vielä

Maailmamme on muuttumassa, ja nämä muutoksen vuodet voivat mennä myös helposti. Mikä tahansa valintasi onkaan, tuletpa mukaan tähän joukkoon tai et, muista, että sinulla on määrättömästi apua tarjolla valon maailmasta eikä sinun eikä meistä kenenkään tarvitse koskaan olla yksin. Rakkaus ja tuki ovat vain ajatuksen päässä.

  • 17. koulu on kokoelma kursseja, luettavaa ja katsottavaa. Valikoima täydentyy ja välillä muuttuukin. Jäseneksi liittymällä saat välittömästi käyttöön ilmaissisältöä ja pääset valitsemaan maksullisia kursseja itsellesi. Jäsenet saavat myös etuja kaikille avoimista kursseista.

Otsikko

Go to Top