Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso (Adept)

Kultaisten aikojen yliopiston 2. taso on heille, ketkä haluavat tietää lisää eri aiheista sekä käyttää jo osaamiaan ja uusia avautuvia kykyjä ja taitoja itsensä, läheisten ja mahdollisesti myös muiden hyväksi. Kurssit antavat lisätietoja, kokemusta, harjoituksia ja avaavat korkeampaan värähtelyyn eri aiheiden avulla. On monia tapoja kulkea henkistä tietä ja nostaa värähtelyään, ja jokaisella on omat rakkaat valonauttajansa, jotka tuntuvat läheisimmiltä, joten kurssejakin on tarjolla monenlaisia.

Käytäntöä

Kurssit ovat 2. tasolla nelipäiväisiä lähikoulutuksia. Käytännössä ne pidetään useimmiten kahtena kahden päivän viikonloppuna. Kursseille on aina mahdollista osallistua vain kahteen ensimmäiseen päivään, pakkoa jatkaa loppupäiviin ei ole.

Kursseja voidaan järjestää haluttaessa myös eri tavoin, esim. päivä kerrallaan lähikoulutuksena tai osa etänä, osa lähikoulutuksena.

Kun olet käynyt 1. tason Askelmia mestaruuteen 1 -kurssin, voit valita vapaasti 2.tasolta sinua kiinnostavan aiheen. Osassa kursseista edellytetään myös jonkun muunkin 1.tason kurssin käymistä. Näet sen aina kurssikuvauksista.

Kurssin jälkeen voit hypätä eri aiheeseen tai jatkaa syventävällä kurssilla. Valinnanvaraa on paljon. 2. tason kurssien jälkeen on mahdollista opiskella valitsemansa aiheen parantajaksi/hoitajaksi, kanavoijaksi tai henkisen tien opettajaksi.

Kurssien hinta 2. tasolla on aina 88 e/päivä, sis. alvn, kurssiaineiston ja mahdollisesti tarvittavat materiaalit (esim. kristallit) sekä kahvin/teen.

2. tason kursseja ovat