Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneet

Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneet opettajat

Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneet opettajat ovat suorittaneet 1.tason kurssit ja 2. tasolta vähintään oman alansa koulutuksen sekä Askelmia mestaruuteen 2 -koulutuksen. Lisäksi he ovat käyneet nelipäiväisen opettajakoulutuksen. Opettajaksi valmistuneet voivat pitää kursseja ja koulutuksia omasta aiheestaan sekä lähi- että etäkoulutuksina sekä täydentää oppimallaan muuta osaamistaan.

Adept-opettajat ovat kokeneita, päteviä ja taitonsa osoittaneita opettajia, joille on myönnetty oikeus opettaa oman aiheensa Kultaisten aikojen yliopiston koulutuksia ja antaa niistä todistus.

Kristiina Pihlajamäki

Osaamisalueet

Kultainen Atlantis (adept)
Parantajakoulutuksen perusosio (adept)
Kristalliparantajakoulutus (adept)

vihreatuli@gmail.com
050 463 1528
www.kristiinapihlajamaki.com

Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneet parantajat

Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneet parantajat ovat suorittaneet vähintään Chakrat ja Askelmia mestaruuteen 1 -kurssit 1. tasolta sekä oman osaamisalueensa koulutuksen, kuten Kristallityöskentelyn perusteet, Kultainen  Atlantis tai Enkelimaailma.

Lisäksi he ovat käyneet Parantajakoulutuksen perusosion ja oman osaamisalueensa parantajakoulutuksen. Valmistuneet ovat lisäksi osoittaneet osaamisensa käytännössä sekä lähi- että etähoidoissa.

Kristiina Pihlajamäki

Osaamisalueet

Kristalliparantaja

vihreatuli@gmail.com
050 463 1528
www.kristiinapihlajamaki.com

Jaana Rytkönen

Osaamisalueet

Kristalliparantaja

janetta@gmail.com
050 3271 668

Katja Tuominen

Osaamisalueet

Kristalliparantaja

katja@lumikristalli.fi
040 938 4450
www.lumikristalli.fi