Numerologia

Numerologia kertoo energiasta, elämästä, sielunsuunnitelmasta, ihmissuhteista, asuinpaikasta, työstä, yritystoiminnasta… suurin piirtein mistä tahansa numeroiden avulla. Numerot ovat symboleja energiasta, ja voimme hahmottaa ja ymmärtää asioita numeroiden ja numerologian avulla.

Numerologiaa on käytetty joka puolella maailmaa alkaen Atlantiksen ajoista. Länsimaisen numerologian isäksi sanotaan usein Pythagorasta (582 – 507 eaa), kreikkalaista filosofia, joka oli yksi ylösnousseen mestari Kuthumin inkarnaatioista. Numerologian eri muotoja ja suuntauksia on käytetty joka puolella maailmaa. Kaikki numerologian versiot perustuvat tietoomme ja osaamiseemme Atlantikselta, jonne arkkienkeli Metatron ensimmäisen kerran toi numerologian ja pyhän geometrian tiedon suoraan Alkulähteestä.

Ennen kutakin inkarnaatiota sielumme tekee suunnitelmia ja valitsee meille valmiuksia, oppiläksyjä ja elämässä vaikuttavia energioita. Näitä voidaan ymmärtää numerologian avulla, sillä ensimmäinen nimemme ja syntymäaikamme ovat sielumme valintoja ja niihin on koodattu energiat, jotka vaikuttavat meihin koko elämämme.

Numerologia kertoo ihmisen sielun valitsemat energiat, sen, missä olemme mestareita ja sen, missä sielu haluaisi tässä elämässä saavuttaa mestaruuden. Numerologian avulla saamme tietoa itsestämme, vahvuuksista ja heikkouksista, mahdollisuuksista ja kompastuskivistä sekä siitä, mitä parhaimmillaan voimme olla.

Ymmärtämällä omat numeromme voimme halutessamme tehdä muutoksia, jotka vievät meitä parempaan elämään. Ymmärtämällä läheistemme numerot ja ihmissuhteiden numerot voimme säästyä monelta kiistalta ja väärinkäsitykseltä, koska tiedämme mitä hän käy läpi ja kuka hän pohjimmiltaan on, tai voisi olla.
Numerologian avulla elämäänsä voi kohentaa monin tavoin, sillä numerot ovat energiaa, jota voi käyttää kuin energiaa. Lisäksi numerot ovat yksi valon enkeleiden ja auttajiemme käyttämistä viestintätavoista.

Yksi omasta mielestäni hienoimpia juttuja numerologiassa on sen avulla saatava tieto elämässä vaikuttavista ajallisista sykleistä. Kuljemme jokainen maailmankaikkeuden rytmissä, mutta meillä on myös omia rytmejä, jotka toistuvat elämässämme, joka kerran hiukan korkeammassa värähtelyssä.
Numerot värähtelevät eri ulottuvuuksissa eri tavalla, kuten kaikki energia. Nyt, kun olemme matkalla kohti uutta kultaista aikaa, ja planeetta ja kaikki sen päällä nostaa värähtelyään, voimme ymmärtää myös numerologiaa syvällisemmin. Jokaisen omat numerot kätkevät sisäänsä korkeavärähteisiä energioita, jotka voimme ottaa halutessamme käyttöön kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Lisää numerologiasta

voi lukea kirjasta Numerologia – energiaa ja sieluntietä.

Saatavana kirjakaupoista, kuten Suomalaisesta, Adlibriksestä, Bookystä ja useimmista kirjastoista, myös 17.kaupan kautta.

Numerologiakurssi

Haluatko opiskella numerologiaa?

Se on helppoa, hauskaa ja hyvin valaisevaa:).

Numerologian kurssi on aloitettavissa koska tahansa 17. kaupassa.

Ensin avaat nimen salaisuudet, sitten opit mitä syntymäaika kertoo, ja lopuksi opit mitä se kaikki yhdessä tarkoittaa. Lisäksi on asiaa ihmissuhteista ja miten numerologiaa voi käyttää oman elämänsä muuttamiseen.

Voit opiskella omaan tahtiin. Teet edetessäsi tehtäviä, joissa saat harjoitella juuri opittua ja saat minulta palautetta. Samalla voit soveltaa kaikkea omaan ja läheistesi elämään. Lopuksi osaat tehdä jo peruskarttoja, ja olet vähintäänkin oivaltanut itsestäsi jotain uutta! Lähde mukaan ihmeelliselle matkalle numeroiden mahtavaan maailmaan! Ilmoittaudu kurssille, ja pääse opiskelemaan välittömästi >>