Tilaus- ja sopimusehdot

Ehdot koskevat kaikkia nettikaupan tuotteita, kursseja, 17. koulun jäsenyyttä ja kirjaosaston tuotteita sekä muita kaupassa myytäviä tuotteita.

Toimitusehdot

Digitaaliset tuotteet ovat ladattavissa ja käytössä heti. Digitaaliset tuotteet voivat olla monilla tavoilla toimivia kursseja, tai tuotteita/kursseja tms, joiden latauslinkki tulee suoraan sähköpostiin. Kaikki tuotteet, tilaukset ja lataukset ovat aina myös asiakastilillä, Oma tili –kohdassa.

  • 17.koulun jäsenyyttä edellyttävät tuotteet ovat käytettävissä niin kauan kuin jäsenyys on voimassa. Tuotteet ja kurssit ovat ladattavissa itselle niin kauan kuin jäsenyyttä kestää. Jäsenyyden päättymisen jälkeen tuotteita ei voi enää ladata eikä kurseille pääse.

Kaikki tilaaminen/ostaminen edellyttää asiakastilin luomista.

Paperikirjoja ja muita fyysisiä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomeen. Muualle maailmaan toimitus on mahdollinen asiakkaan maksaessa toimituskulut. Nämä sovitaan aina erikseen.

Toimitusaika kirjoilla ja muilla fyysisillä tuotteilla riippuu varastotilanteesta ja voi vaihdella varastotilanteesta riippuen. Tilaukset toimitetaan kuitenkin aina mahdollisimman pikaisesti. Toimitustapana on Postin paketti. Kaikissa kotimaan toimituksissa on kiinteä toimitusmaksu.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Katso toimitusehtojen kieliversiot » 

Peruutus ja palautus

Fyysisillä tuotteilla, kuten paperikirjoilla on 14 vrk palautusoikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön.  Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys sähköpostilla kauppa at seitsemastoista.com ja saat palautusohjeet.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole peruutus- ja palautusoikeutta sen jälkeen, kun tuote on toimitettu. 17. koulun jäsenyyden voi peruuttaa niin kauan, kuin jäsenyyteen liittyviä ilmaisia digitaalisia tuotteita ei ole ladattu.

Yhteystiedot

17.kauppa/Ulla Niskanen
Polttolinja 6, 40520 Jyväskylä

sähköposti kauppa@seitsemastoista.com, puhelin 040 417 6782

Y-tunnus 1155111-5