Loading...
Tietopankki

Tietopankki

Uusi kultainen aika on täällä muutaman lyhyen vuoden jälkeen!Kultainen aika tarkoittaa sitä, että ihmisten, paikan ja planeetan aura hohtaa kultaisena, eli värähtely on vähintään viidennessä ulottuvuudessa. Se tarkoittaa rakkautta, iloa, runsautta, terveyttä, tyydytystä tuovaa työtä, puhdasta luontoa ja vettä, eläinten, ihmisten, luonnon ja kaikkien elämänmuotojen kunnioittamista.

Olen koonnut omille sivuilleni työkaluja avuksi muutoksen vuosiin ja oman värähtelyn nostoon, sekä pienen tietopankin, selityksiä käsitteistä, joihin jokainen meistä valon tien kulkijoista törmää jossain vaiheessa. Asiaa, valon auttajia ja ilmiöitä on paljon muitakin ja tietoa ja ymmärrystä tulee koko ajan lisää. Luota aina itseesi, tunnustele sydämessäsi tuntuuko tieto tai asia sinusta todelta ja sinulle oikealta. Olet ainoa, joka voi kulkea omaa tietäsi.

Olet tullut tälle planeetalle suuresti arvostettuna, varta vasten kutsuttuna valo-olentona tuomaan oman energiasi juuri tähän hetkeen, auttamaan muutoksessa.

Olkoon tiesi täynnä valoa, iloa ja rakkautta

Ulla
May the Force be with you :).

Chakrat

Chakrat ovat energiapyörteitä, jotka yhdistävät eri kehomme ja tuovat ja vievät tietoa ja energiaa ympäristöön ja maailmankaikkeuteen.Chakroja on tuhansia, päächakrojen lisäksi esimerkiksi kämmenissä ja jalkapohjissa. Kaikilla on tärkeät tehtävänsä, ja päächakrojen kehittyessä myös pienemmät chakrat kehittyvät automaattisesti.

Chakrajärjestelmiä ja selityksiä on monia. Elimme 10 000 vuotta seitsemän chakran kanssa, ja siksi suuri osa chakrakirjallisuudesta ja tiedosta keskittyy seitsemään päächakraan. Nykyään kaikilla tällä planeetalla on jo 12 chakraa valmiudessa tai käytössä aivan riippumatta omasta mielipiteestä, uskomuksista tai siitä tiedostaako ihminen sen vai ei. On myös laajempia chakrajärjestelmäselityksiä, 13, 15 tai useampaan chakraan liittyen. Kahdentoiste päächakran kanssa työskentely vaikuttaa automaattisesti myös muihin.

Chakrojen epätasapaino ja tukokset vaikuttavat kaikkeen elämässä, fyysiseen ja muuhun hyvinvointiin ja kaikkiin elämänalueisiin, runsauden ja rakkauden vastaanottamiseen ja ihmissuhteisiin. Chakratyöskentely alkaa nopeasti tuoda monenlaista hyötyä.

Chakroista vastaavat arkkienkelit auttavat meitä saamaan käyttöömme korkeavärähteiset chakramme ja auttavat aina chakratyöskentelyssä, kun pyydämme. Chakrojen kanssa voi työskennellä myös lohikäärmeiden, yksisarvisten, pyhän geometrian, äänien ja värien avulla. Yksinkertainen mutta tehokas chakraharjoitus on pyytää valitsemaansa valo-olentoa, vaikka yksisarvisia puhdistamaan, tasapainottamaan ja aktivoimaan chakra.

Chakrojen tukokset hälvenevät, kun värähtelymme nousee, mutta tätä voi myös vauhdittaa omalla chakratyöskentelyllä, tai pyytämällä tulilohikäärmeitä puhdistamaan chakran tai kutsumalla Violettiliekin jonkun version chakraansa.

Yleensä on hyvä työskennellä kaikkien 12 chakran kanssa, jotta energiamme kehittyy tasapainoisesti ja itselle sopivalla tavalla.

12 chakraa ovat

 • maatähti jalkojen alla – maadoittaa, avaa oman potentiaalimme ja tuo valoa kauttamme planeetalle, arkkienkelit Sandalfon ja Roquiel
 • juurichakra – häntäluun tyvessä, ankkuroi sielumme energian kehoomme, liittyy fyysiseen elämään kehossa, runsauteen ja iloon, oman mestaruutemme maadoittamiseen elämäämme, arkkienkelit Gabriel ja Hope
 • sakraalichakra – noin 10 cm navan alapuolella, ihmissuhteet ja jumalallinen feminiinisyys, seksuaalisuus, luovuus, arkkienkelit Gabriel ja Hope
 • napachakra – navan alapuolella, luovuuden ilmentäminen, sosiaalisuus, yhteisöllisyys, jumalallinen maskuliinisuus, arkkienkelit Gabriel ja Hope
 • solar plexus – pallean kohdalla, pelot, ympärillä olevien energioiden aistiminen, sisäinen viisaus, itsearvostus, yhteys maan ja universumin viisauteen, arkkienkelit Uriel ja Aurora
 • sydänchakra – rinnassa, rakkaus, korkeamman värähtelyn luominen, parantaminen ja ilmentäminen, liittyy ihan kaikkeen, arkkienkelit Samuel ja Charity, arkkienkeli Christiel ja universaali enkeli Maria huolehtivat sisemmistä terälehdistä (sydänkeskukseen kuuluu itse asiassa kolme sydänchakraa)
 • kurkkuchakra – kurkussa, itseilmaisu, kommunikointi, energian tuominen sanojen kautta, luominen, arkkienkelit Mikael ja Faith
 • kolmas silmä – otsassa, ilmentämisen ja selvänäköisyyden keskus, parantaminen korkeammissa värähtelyissä, arkkienkelit Rafael ja Maria
 • kruunuchakra – pään päällä, 1000 terälehteä yhdistävät jokainen tiettyyn energiaan ja osaamiseen, yhteys sieluun, arkkienkelit Jofiel ja Christine
 • kausaalichakra – ensin takaraivon takana, nykyään kruunchakran yläpuolla, yhteys valon auttajiin, kuten enkeleihin ja yksisarvisiin, arkkienkelit Christiel ja Mallory
 • sielutähti – noin 30-50 cm pään yläpuolella, sielun kokoama viisaus koko sielunmatkan aikana, tiedot ja taidot, karmalliset ja esi-isien mallit ja käyttäytymistavat, pääsy Amentin saleihin, arkkienkelit Zadkiel ja Lady Amethyst (alempi kammio) ja arkkienkelit Mariel ja Lavender
 • tähtiportti – noin metrin verran pään yläpuolella, yhteys Alkulähteeseen ja sielun alkuperään, arkkienkeli Metatron ja serafi Serafina
Elementaalit

Elementaalit ovat luonnonhenkiä, jotka koostuvat yhdestä, kahdesta tai kolmesta eri elementistä. Ne ovat monelle näkymättömiä mutta äärimmäisen tärkeitä, sillä tämä planeetta toimii elementaalien voimin. Niiden tehtäviin kuuluu luonnosta, vedestä, ilmasta, maaperästä ja kaikesta kasvavasta huolehtiminen, maailmamme rakentaminen ja enkelien ja ja muiden valo-olentojen auttaminen. Elementaalit kuuluvat enkelimaailmaan, ja niiden ylösnousemuspolku nostaa ne enkeleiksi.

Keijut ja tontut ovat tutuimpia elementaaleja, mutta ilmalla, vedellä, maalla ja tulella on monia muitakin toimijoita. Jokaisella elementillä on oma elementaalimestarinsa, ja enkeliolento, joka on vastuussa koko elementistä.

Myös osa lohikäärmeet voivat liittyä johonkin elementtiin, kuten tulilohikäärmeet. Lohikäärmeet ovat kuitenkin jo alkaneet ottaa takaisin omaa ylösnousemusolemustaan, joten niiden energiassa on myös Kristusvaloa.

Energioiden puhdistaminen

Maailma puhdistuu, ja värähtely kohoaa planeetalla ja kaikilla sen asukkailla. Asiaa voi kuvata vaikka niin, että mutaiseen kuoppaan kaadetaan puhdasta vettä, joka myllertää pohjan mutaa ja nostaa esiin aiemmin piilossa pysyneet ongelmat. Juuri näin käy kun planeetalle virtaa korkeita energioita, ja ne vaikuttavat kaikkiin. Lisäksi oma kohoava värähtelymme nostaa automaattisesti esiin itsessämme niitä asioita, tilanteita ja uskomuksia, jotka eivät kuulu korkeamman värähtelyn maailmaan.

Jokaisella on siis puhdistettavaa energiaa, mutta rakkauden energian lisääntyessä elämässä pelkoon pohjautuva energia hälvenee automaattisesti. Hankalia tilanteita, pelkoja tai muuta voi aina puhdistella itsekin pois nopeuttaakseen edistymistään iloon, valoon, rakkauteen ja hyvinvointiin.

Lisäksi hyvin usein vedämme tiedostamattamme itsellemme toisten ihmisten energioita. Auramme voi olla hyvin laaja nykyään, ja solar plexus chakramme työskentelee valtavalla teholla aistiakseen ympäristöä ja samalla vetää energioita itseensä. Herkät ihmiset ja asiakaspalvelussa työskentelevät, somessa viihtyvät ja paljon uutisia kuluttavat voivat kuormittua toisten ihmisten energioista ja median ja somen levittämästä pelosta todella paljon, jos eivät huomioi asiaa. Saamme helposti tartunnan toisten peloista, kun huolestumme, huolehdimme ja mietimme kauhukuvia vaikka läheisten elämään liittyen.
Negatiivinen energia madaltaa omaa värähtelyä, väsyttää ja masentaa, ja jo tutkimuksetkin ovat sen nykyään todistaneet. Auraan ja chakroihin vedetyt pelot ja pelkopohjaiset energiat voivat vaikuttaa negatiivisesti omaan elämään, sillä ne ohjaavat meitä elämään sellaisten uskomusten mukaan, mitkä eivät edes ole omiamme.

Mistä tietää tarvitseeko energioita puhdistaa

Varmoja merkkejä energianpuhdistustarpeesta ovat elämään hiipivät pelot ja negatiivisuus. Jos vaikka alkaa moittia tai arvostella muita, vaikka se ei normaalisti kuulu omiin tapoihin, tai pelkää asioista, jotka aiemmin eivät ole tuntuneet niin kamalilta, omaa energiaa on syytä puhdistella.
Jos ihmisjoukossa alkaa väsyttää, ärsyttää tai särkeä päätä, vaikka aiemmin ei ollut mitään ongelmia, on vetänyt toisten energioita itselleen. Herkät ihmiset voivat tuntea flunssan oireita, ja joillakin keho alkaa prosessoida energioita ja ihmisen voi vaikka alkaa aivastella tai yskiä ilman syytä.

Jos unet häiriintyvät, tulee painajaisia tai epämiellyttäviä unia, kodin energia ja omakin energia on hyvä puhdistaa.

Miten energioita puhdistetaan

Oma energia puhdistuu ja kohoaa luonnossa. Luonto on jo kokonaan viidennessä ulottuvuudessa, ja luonnossa, metsässä, olo puhdistaa ja kohottaa energiaa. Lisäksi luontoon on tällä planeetalla koodattu niin, että löydämme luonnossa ollessamme vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Vesi puhdistaa. Suihku, sauna, uiminen, kaikki vedessä oleilu puhdistaa auraa automaattisesti. Kun vielä tietoisesti ajattelee, että vesi yllesi virratessaan vie mennessään kaiken negatiivisuuden, niin tapahtuu. Myös enkelit, yksisarviset ja lohikäärmeet voivat lisätä energiansa veteen, kun vain pyydämme.

Tuli on loistava puhdistaja ja muuntaja. Tulilohikäärmeet puhdistavat pyydettäessä mitä vain, oman auran, chakrat, oman kodin, konfliktialueita maailmalla… Ne voi aivan omin sanoin pyytää polttamaan pois negatiiviset energiat, vihan, suuttumuksen, pelkoon perustuvat energiat – kaiken mitä tahdot. Tulilohikäärmeet tekevät juuri niin kuin pyydät. Ne ovat myös nopeita, joten kauaa ei tarvitse lieskojen loimuta ennen kuin tulee puhdasta. Muista myös kiittää:).

Kynttilän sytyttäminen aikomuksella, että se puhdistaa tilan energian, toimii myös hyvin. Tulta ovat myös erilaiset liekit, Violettiliekin eri versiot sopivat minne vain ja mihin vain. Myös Violettiliekillä on lohikäärmeet ja myös enkelit, joten heitäkin voi pyytää apuun, kun puhdistusta kaivataan. (Violettiliekistä lisää Tietoa ja työkaluja –osasta).

Voit pyytää enkeleitä tai yksisarvisia puhdistamaan aurasi joko visualisaatiossa tai illalla nukkumaan mennessä. Arkkienkeli Gabriel on puhdistuksen ja selkeyden enkeli, ja voit kutsua häntä hiljentyessäsi puhdistamaan energiasi, tai illalla pyytää päästä käymään yön aikana hänen retriitissään Mount Shasta –vuoren yläpuolella puhdistusta varten. Se on hyvin tehokasta ja unen aikana tietoinen mieli ei pääse vastustamaan asiaa. Arkkienkeli Zadkiel on Violettiliekin arkkienkeli, ja voit pyytää häntä joko tuomaan liekin avuksesi tai puhdistamaan energiaasi violetilla valollaan.

Kristalleja voi ohjelmoida puhdistamaan kodin energiaa ja myös omaa energiaa. Suitsukkeet ovat tehokkaita puhdistajia. Ääni puhdistaa myös, mantrojen hyräily, rukoukset, korkeavärähteinen musiikki ja monenlaiset soivat kulhot.

Kirjoista ja enkelikorteista voi löytää monenlaisia puhdistustapoja, ja niitä on myös netissä. Luota omaan intuitioosi, käytä sitä, mikä sinusta tuntuu oikealta. Aikomuksen ja luottamuksen voima on mahtava, ja kun teet sitä, mikä tuntuu sinusta oikealta, kaikki toimii.

Jos kaipaat lisätietoja tai ehdotuksia energiapuhdistukseen, Kultaisten aikojen yliopiston kurssi Askelmia mestaruuteen 1 on hyvä vaihtoehto.

Koti ja muut tilat

Kun oma valotaso nousee, myös kotia voi olla hyvä puhdistella välillä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun uni alkaa häiriintyä, koti on puhdistettava ja suojattava.

Tilaa voi puhdistaa energiatasolla kuvittelemalla haluamasi valon, vaikka valkoisen, puhdistavan joka kohdan. Jotkut näkevät sen valosuihkuna käsistä, jotkut kuin isona paloletkuna, joillakin valo vain liikkuu. Alussa se voi viedä aikaa, mutta kun sitä tekee usein, homma nopeutuu. Vedä/pyydä vielä lopuksi valosuoja kodin ympärille.

Tiloja kannattaa puhdistaa myös fyysisillä keinoilla. Suitsukkeet, erityisesti salvia, ovat hyvin puhdistavia. Ääni puhdistaa, esim. tiibetiläiset kulhot, käsien taputtaminen erityisesti nurkissa, sekä henkinen musiikki. Ikkunoiden aukaisu on hyvä tapa saada energiat liikkeelle. Vesi ja merisuola puhdistavat myös. Siivous puhdistaa muutakin kuin fyysistä likaa, joten omalle itselle sopiva siisteys on hyväksi myös energiatasolla.

Valotasoilta saa apua myös kodin tai muun tilan puhdistukseen. Enkelit ovat tietysti loistavia tilojen puhdistamisessa, ae Mikael varsinkin. Myös yksisarviset ovat tehokkaita puhdistajia. Ihanat tulilohikäärmeet ja Violettiliekin eri versiot ovat myös tehokkaita.

Enkelien aistiminen ja yhteys heihin

Enkelit ovat aina mielellään yhteydessä meihin ja käyttävät arjen asioita tuodakseen meille opastusta ja apua. Enkelien merkkejä voivat olla mieleen juolahtavat laulun sanat, jotain minkä kuulet tai näet, merkit ja yhteensattumat.

Enkelien läsnäolon elämässä näkee yleensä siitä, mitä tapahtuu, kun on pyytänyt apua tai opastusta tai ajatellut enkeleitä. On aika harvinaista toistaiseksi, että valkoiset tai kultaiset siivekkäät hahmot viilettävät paikalle, kun kysyy enkeleiltä jotain. Enkelien työskentelyn huomaa ennemmin siitä, että asiat alkavat järjestyä, kaikki vain sujuu yllättävän helposti. Tai ei suju, jos asia ei ole oikea ja olisi joku parempi vaihtoehto. Silloin esteitä voi kasaantua yllättävästi, ja kannattaakin yleensä pyytää enkeleitä näyttämään parempi tie.

Voimme kuitenkin saada myös aistimuksen enkeleistä, jos sen haluamme. Aistimme enkelit samalla lailla kuin muutenkin energiat. Jokaisella meistä on joku selväaisteista vahvin. Kun kuljemme omaa tietämme eteenpäin, kaikki aukeavat käyttöön, mutta jokaisella on aina vähintään yksi tapa, joka toimii taatusti.

Voit kuulla enkeleitä ja muita valon auttajia. Ääni voi olla ihan fyysinen ääni, tai mieleen tuleva ajatus tai aistimus. Voit nähdä enkeleitä mielesi silmillä, tai fyysisillä silmillä esimerkiksi valovälähdyksiä. Voit tuntea enkelien läsnäolon tuulahduksena, kylmänä tai lämpimänä ilmavirtana, kevyenä kosketuksena tai kehon kihelmöintinä tai lämpönä sydämessä. Tämä on ylivoimaisesti tutuin tapa, sillä kaikki ihmiset ovat yleensä selvätuntoisia. Voit myös vain tietää, että enkelit ovat lähelläsi, vaikka et aisti fyysisillä aisteilla mitään. Tämä on uuden energian tapa. Monet kokevat myös tunteita, rakkauden, rauhan tai ilon valtaavan koko olemuksensa.

Enkelit työskentelevät sydämen kautta ja kultaisessa säteessä. Kaikki, mikä avaa sydäntäsi auttaa siis olemaan vahvemmassa yhteydessä enkeleihin. Sydäntä avaavat paitsi harjoitukset, myös kaikki rakkaus, ilo, kauneus ja elämästä nauttiminen lapsenkaltaisella aitoudella. Kultainen energia ja valo on helppo vetää luokseen, sitä voi hengittää sisään ja antaa sen levitä auraan, sen voi pyytää ympärilleen ja täyttää sillä koko olemuksensa, ja kaikki tämä helpottaa enkelien yhteyttä meihin, varsinkin silloin, kun haluat kokea enkelien energian vahvemmin.

Voit aina pyytää, että enkelit vahvistavat energiansa niin voimakkaaksi, että voit aistia sen. Tee oma osasi hiljentymällä, maadoittumalla ja ympäröimällä itsesi kultaisella valolla. Silloin voit helpommin aistia oman suojelusenkelisi tai valitsemasi enkeliolennon läsnäolon.

Vahvistat yhteyttäsi enkeleihin joka kerran, kun ajattelet heitä. Jos otat tavaksesi pyytää enkelit seuraksi joka päivä ja ilta, pyytää apua, ohjausta ja neuvoa, voit olla varma, että enkelit ovat elämässäsi vahvasti, huomaatpa heidät tai et.

Enkelien merkit

Enkelit lähettävät meille merkkejä kertoakseen, että olemme oikealla tiellä, tuodakseen lohtua, rakkautta tai iloa tai vain muistuttaakseen läsnäolostaan. Höyhenet ovat tutuimpia, mutta on myös monia muita merkkejä, joita enkelit järjestävät avuksesi.

Voit tuntea myös tuoksun, ilmavirran, siiven kosketuksen tai vaikka löytää jatkuvasti kolikoita. Ne kaikki ovat enkelien tapoja kertoa olevansa käytettävissäsi ja lähelläsi. Voit havahtua enkelien kuvaan tai muotoihin esimerkiksi pilvissä tai patsaissa. Monet näkevät myös kipinöitä ja valonväläyksiä. Sateenkaaret, perhoset ja linnut ovat myös enkelisymboleja.

Joskus merkit ja enkelien avun huomaa myös siitä, mitä tapahtuu. Jos joku asia ei onnistu, vaikka olet pyytänyt apua, ehkä oma suojelusenkelisi yrittää kertoa, että olet menossa väärään suuntaan tai että olisi parempikin ratkaisu. Tai voit huomata, että kun pyydät apua johonkin asiaan, mitään kummempaa ei näy tai tunnu, mutta asia tai tilanne ratkeaa ihmeen helposti ja mukavasti.

Voit myös pyytää merkkejä, jos kaipaat vahvistusta johonkin asiaan. Enkelit eivät ole kuitenkaan temppujen tekijöitä, joten merkkiä ei kannata pyytää siksi, että olisi kiva saada sellainen tai kun kaikki muutkin saa. Egosta lähtevä pyyntö ei toimi enkelien kanssa. Mutta kun enkelit ovat elämässäsi, ajattelet heitä, pyydät heiltä apua, tapaat heitä visualisaatiossa, myös merkit ilmaantuvat kyllä elämääsi.

Enkelipallot eli orbit

Orbi on valo-olennon olemus kuudennessa ulottuvuudessa. Orbi voi ilmaantua kuviin, kun kuvaajalla on sydän ja vähintään osa chakroista auki viidennessä ulottuvuudessa. Orbin kuviin saamiseksi ei vaadita tietoa henkisen tien käsitteistä, joten kuvaaja voi olla kuka vain. Usein orbeja ilmaantuu kuviin lomilla, jouluna, syntymäpäiväjuhlissa tai kauniissa luontopaikoissa tai kirkoissa, eli aina, kun energiavärähtely on korkeampi.

Orbit voivat olla enkeleitä, arkkienkeleitä, mestareita, lohikäärmeitä, yksisarvisia, tähtiauttajia tai sukulaisia valon maailmasta. Useimmiten mukana on enkeleitä suojelemassa tai auttamassa. Orbien tunnistaminen on aina henkilökohtaista, sillä jokainen meistä vetää puoleensa juuri omia auttajiaan. Värien perusteella voi päätellä vähän kuka arkkienkeli voi olla kyseessä, ja rakkauden enkelien kirkkaan valkoiset pallot tai pallorykelmät erottaa kyllä. Muuten kannattaa hiljentyä, olla yhteydessä orbin energiaan ja antaa vastauksen tulla mieleen pakottamatta.

Orbien kuvaaminen on myös tekniikkalaji siinä mielessä, että joillain kameroilla on hankala saada orbeja kuviin. Matkapuhelimien kameroilla saa kuviin loistavan hienoja värillisiä valoja, mutta ne ovat heijastuksia eivärktä orbeja. Puhelimilla saa orbit yleensä kuviin paremmin videolle. Myös järjestelmäkamerat voivat olla hankalia, jos orbeja haluaa kuvata, mutta ei mitenkään välttämättä, niilläkin on onnistuttu, enemmän kyse on aina kuvaajasta. Useimmiten kuitenkin pienet tavalliset kamerat toimivat parhaiten.

Nyrkkisääntö orbeja kuvatessa on, että jos kuva on otettu kohti valoa, värit ja kuviot ovat heijastuksia, eivät orbeja. Ne on helppo sekoittaa, sillä arkkienkelit käyttävät myös värejä tuodakseen energiaansa. Orbeja on helpointa kuvata hämärässä, kontrasti on suurempi ja orbi erottuu helpommin – kyseessähän on nimenomaan VALO-olemus:). Aidossa orbissa värit ovat luonnolliset, heijastuksissa väripinta on tasainen ja värin sävy voi näyttää keinotekoisemmalta, kuten aurinkoa kohti kuvatessa tuleva sininen ja vihreä heijastuspallo. Useimmiten aidossa orbissa on myös renkaita, ja selkeä ulkoreunus, joka suojaa korkeavärähteistä valoa.

Opin aikanaan itse kuvaamaan orbeja oman Diana Cooper Schoolin masteropettajani opastuksella: tee juuret, hengitä kultaista valoa sydämeen ja keskitä energiasi, pyydä – ja sitten vain ala räpsiä kuvia.

Enkelit

Enkelit ovat valo-olentoja Alkulähteen sydämestä. Enkelit tunnetaan joka puolella maailmaa ja kaikissa pyhissä teksteissä. Enkeleitä on lukemattomia, monissa värähtelytaajuuksissa.

Usein oma suojelusenkelimme on ensimmäinen kosketuksemme enkelien maailmaan, koska hän voi madaltaa värähtelyään niin paljon, että voimme aistia hänet. Tuttuja ovat myös monet arkkienkelit, varsinkin arkkienkeli Mikael. Enkeleitä on kuitenkin paljon muitakin.

Jokaisella ihmisellä, jokaisella eläimellä, jokaisella projektilla, jokaisella metsällä, jokaisella kodilla, jokaisella asialla ja käsitteellä, jokaisella kaupungilla, maalla ja maanosalla, jokaisella ruohonkorrellakin, ihan kaikella, on oma enkeli. Lisäksi on lukemattomia muita enkeleitä, joilla on omat tehtävänsä, kuten rauhan enkelit, rakkauden enkelit tai parantamisen enkelit. Enkeleitä riittää kaikille ja kaikkialle, ja tällä hetkellä planeetalla on enemmän enkeleitä kuin koskaan.

Alkulähde on lähettänyt lukemattomia enkeleitä tälle planeetalle auttamaan meitä tässä uskomattomassa hypyssä uuteen kultaiseen aikaan. He ovat Luojan lähettäminä auttamassa meitä, että avaisimme sydämemme rakkaudelle ja rauhalle, ja koko planeetta ja kaikki sen päällä voisivat nostaa energioitaan.

Kun värähtelymme nousee, alamme aistia valon maailman ja myös enkelit helpommin. Ei ole kuitenkaan väliä tunnistaako enkelien energian tai aistiiko heidän lähellä oloaan, jokainen voi pyytää apua ja opastusta enkeleiltä, ja jo pelkkä enkelien ajattelu vetää heidät vierellemme.

Enkelit eivät voi puuttua vapaaseen tahtoomme, joten apua pitää pyytää ja opastusta kysyä, jolloin heillä on lupa olla apunamme. Enkelit voivat helpottaa elämäämme monin tavoin. He voivat myös ympäröidä meidät suojelevalla tai parantavalla energialla, tai tuoda iloa, rakkautta tai viisautta tilanteeseen tai ihmissuhteeseen. Enkelien energia on aina rakastavaa ja ihmistä kunnioittavaa eivätkä he nipota, käske tai moiti. Enkelien rakkaus on rajatonta ja ääretöntä.

Kristallit

Kristallit, puolijalokivet ja jalokivet ovat tehokkaita apureita moneen asiaan. Tietoa kristalleista on netti pullollaan, mutta parhaiten löydät itsellesi sopivat kivet kuuntelemalla omaa sisäistä viisauttasi.

Kristallit ovat tietoisia olentoja, jotka tekevät ihan mitä ne haluavat. Jos kristalli ei halua olla luonasi tai joku muu tarvitsee sitä, se yksinkertaisesti häipyy tavalla tai toisella. Joskus ne myös ilmestyvät aivan käsittämättömillä tavoilla, joita olen itsekin kokenut. Yleensä ne tulevat kyllä luoksemme aivan tavallisesti, kaupasta ostettuna, lahjana tai löydettynä.

Tiedämme vielä hyvin vähän kristallien ominaisuuksista, joten aina kannattaa kuunnella itseään ja sitä, mikä kivi vetää puoleensa. Lisäksi kristallien energia ovat viime aikoina muuttunut, sillä planeetan värähtelyn noustessa monet kristallit ovat heränneet omaan tehtäväänsä.

Peruskristalli moneen käyttöön ja ehkä paras ohjelmoitavaksi on vuorikristalli. Ne ovat meille tuttuja jo Atlantikselta, jossa niitä oli joka puolella. Vaaleanpunaiset kristallit liittyvät aina sydämeen ja rakkauteen, vihreät paranemiseen, violetit puhdistumiseen, tummat ja mustat maadoittumiseen, vaikka kristalleilla voi olla muitakin ominaisuuksia. Lisäksi kristalli voi työskennellä juuri sinuna kanssasi mieluummin jollain toisella tavalla.

Kun saat kristallin, se kannattaa puhdistaa, vaikka kaikki eivät sitä välttämättä tarvitse. Puhdistamisesta ei ole kuitenkaan haittaa, ja samalla tutustut omaan kiveesi. Vesi on hyvä, jos kristalli kestää vettä. Siunaa vesi ja pyydä sitä puhdistamaan kristalli. Voit kutsua haluamiasi valon auttajia puhdistamaan kiven, vaikka enkeleitä, lohikäärmeitä tai yksisarvisia. Suitsukkeet sopivat kaikille kiville, samoin Kullanhopeinen violettiliekki ja muut liekit.

Jos haluat lisätietoa kristallien kanssa työskentelystä, Kultaisten aikojen yliopiston kurssi Kristallityöskentelyn perusteet antaa tietoa ja kokemusta.

Kultainen aika

Planeetalla on ollut viisi kultaista aikaa, ja olemme nyt matkalla kuudenteen. Se alkaa viimeistään vuonna 2032. Olemme edistyneet mahtavilla harppauksilla viime vuosina, ja nyt olemme vaiheessa, jossa korkean värähtelyn ymmärrys ja tapa elää on tuotava käytäntöön. Muutos ravistelee koko maailmaa, mutta on taatusti vaivan arvoista.

Kultainen aika tarkoittaa sitä, että paikan ja ihmisten aura hohtaa kultaisena, ja kaikki ovat vähintään viidennessä ulottuvuudessa. Tällaisia aikoja ovat olleet Angala, Petranium, Mu, Lemuria ja Atlantis.

Kultainen Atlantis on se malli, jonka perusteella tuleva uusi kultainen aika rakentuu. Se tuo tullessaan rauhan, ilon, runsauden ja rakkauden jokaiselle yksilölle ja koko planeetalle. Otamme jälleen käyttöön muinaisen viisauden, kehittyneet parannustekniikat, kristalliteknologia ja monet muut asiat, jotka olemme muistaneet vain taruissa ja saduissa. Voimme kehittyneillä tekniikoilla ratkaista saastumisen, puhdistaa planeetan ja meret, liikkua saasteettomasti ja elää yhteistyössä luonnon kanssa. Ihmiset saavat taas käyttöönsä kehittyneet selväaistinsa ja voimme olla tietoisessa yhteydessä omiin valon auttajiimme. Päästyämme Kultaisen Atlantiksen tasolle tulemme matkaamaan värähtelyssä vielä ylöspäin, joten tiedossa on loistava, ihana tulevaisuus!

Aiemmat kultaiset ajat ovat olleet kokeiluja rajatulla alueella. Ensimmäistä kertaa siirrymme kultaiseen aikaan koko planeetan laajuisesti ja se on valtavan iso asia jopa universumien mittakaavassa. Siksi meillä on valtavasti apua, ja lisää enkeleitä, yksisarvisia, lohikäärmeitä, mestareita ja tähtiauttajia on tulossa avuksemme jatkuvasti.

Olemme parhaillaan keskellä muutoksen vuosia, ja planeetan ja jokaisen meistä on puhdistettava energiansa, jotta pääsemme eteenpäin. Saamme koko ajan energiavirtauksia ja valolähetyksiä planeetalle, universumi tukee muutosta mahtavilla planeettalinjausten energioilla, uusilla energioilla, kuten Violettiliekin monet eri versiot ja monilla muilla tavoilla. Jokaisen panosta tarvitaan, ja mitä korkeammalle oma värähtelymme nousee, sitä vähemmän planeetan pitää puhdistaa itseään. Oma iloinen, ihana, tyydyttävä elämä auttaa kaikkia.

Kultainen Atlantis

Atlantis oli kokeilu, joka kukoisti ja kaatui viisi kertaa. Se kesti kaikkiaan 260 000 vuotta ja loppui vasta Kosmisena hetkenä 21.12.2012. Viides, viimeinen kokeilu kesti noin 10 000 vuotta, ja silloin energia oli korkeinta mitä planeetalla on tähän mennessä ollut.

Atlantiksella ehti olla monenlaista energiaa, ja siksi siitä on olemassa monenlaisia teorioita ja mielipiteitä ja myös muistoja. Kultainen Atlantis oli loistavan ihanaa aikaa, jolloin ihmisten 12 chakraa olivat aktiivisia ja tasapainoisia ja DNA oli kokonaisuudessaan käytössä mahdollistaen meidän mielestämme huikeat kyvyt ja taidot.

Elämä oli tasapainoista, onnellista ja yhteisöllistä. Jokainen teki sitä, mitä rakasti ja jokaista arvostettiin omana itsenään. Luontoa ja eläimiä kunnioitettiin ja arvostettiin ja kristalliteknologia mahdollisti yhteiskunnan, joka ei saastuttanut eikä vahingoittanut mitään vaikka käytössä oli huipputeknologiaa.

Kultaisen Atlantiksen ääni- ja kristalliteknologia olivat huikeita, samoin kaikki parannusmetodit ja yhteistyö valotasojen ja tähtiauttajien kanssa. Nämä kaikki ovat vähitellen palaamassa meille, ja viime vuosina monet ovatkin alkaneet muistaa ja ottaa käyttöön omaa osaamistaan varsinkin parantamisessa.

Jokainen aikuinen tällä planeetalla on ollut jossain kosketuksessa Atlantikseen. Useimmat ovat eläneet jossain tai monessa Atlantiksessa, jotkut ovat toimineet tai vierailleet siellä muulla tavoin. Kosmisen hetken jälkeen syntyneet lapset ovat ainoita, jotka eivät välttämättä ole olleet Atlantiksen kanssa tekemisissä.

Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet ovat apuna aina, kun luodaan tai vahvistetaan yhteyksiä Kultaiselle Atlantikselle.

Lemuria

Lemuria oli ajanjakso ja energia ennen Atlantista. Lemurian energia värähteli hyvin korkealla ja lemurialaiset elivät energiakehossa, heillä ei ollut fyysistä kehoa. Kuten Atlantiksella, myös Lemurialla oli kultainen aika, jolloin energia oli puhdasta, ja myös sen energia madaltui aikanaan. Siksi myös Lemuriasta on erilaisia teorioita ja käsityksiä.

Lemurialaiset rakastivat Maata ja kaikkea sen päällä. He rakastivat luontoa ja myös nykyään inkarnoituneet lemurialaiset tuntevat yhteyden luontoon tärkeäksi. Lemurialaisten energia oli hyvin korkeaa, ja he toimivat aina yhdistyneenä energiana, joten heidän vaikutuksena, esimerkiksi parantavan energian lähettäminen oli valtavan voimakasta ja tarkoitettu parantamaan planeettoja, valtameriä, ja muita isoja asioita.

Lemurian aikana tehtiin suunnitelmia Atlantista varten, ja monet lemurialaisista inkarnoituivat ensimmäiselle Atlantikselle. Lemurialaiset tiesivät mitä oli tulossa, myös tämän ajan jossa nyt elämme, muutosvuosina kohti uutta kultaista aikaa. He jättivät meille apuvälineiksi mahtavan voimakkaita Lemurian kristalleja, tarkoitettu käytettäväksi juuri nyt, tässä ajassa.

Lohikäärmeet

Ihanat, mahtavat lohikäärmeet kuuluvat myös enkelimaailmaan. Ne voivat olla eri elementtien lohikäärmeitä tai työskennellä enkeleiden, mestareiden tai korkeiden energioiden auttajina. Jokaisella on oma elementaalilohikäärme, mutta voimme työskennellä monien muidenkin kanssa.

Lohikäärmeet pystyvät muuntamaan värähtelyään hyvin ylös ja hyvin alas, ja ne voivatkin päästä niin mataliin energioihin, jonne eivät edes enkelit ylety. Tulilohikäärmeet ovat korvaamattomia, loistavia energioiden puhdistajia ja kohottajia, ja monet muut lohikäärmeet voivat myös puhdistaa pois matalia energioita ja muuntaa energioita korkeammiksi.

Lohikäärmeitä voi pyytää avuksi kuten enkeleitäkin, omin sanoin, omalla tavalla. Ne voivat suojella, tuoda meille haluamaamme energiaa, auttaa ottamaan vastaan enkelien tai yksisarvisten energiaa, tai ne voidaan lähettää mihin tahansa, missä niitä tarvitaan, kuten paikkoihin, jossa on matalaa energiaa tai konflikti tai tarvitaan suojelua. Kwan Yinin vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat kaikissa ihmissuhteissa. Violettiliekin lohikäärmeet tuovat Violettiliekin, Kullanhopeisen violettiliekin tai Kosmisen timanttiviolettiliekin sinne, minne ne pyydämme. Lohikäärmeet voivat poistaa esteitä runsauden tai terveyden tieltä, tuoda ideoita, iloa tai auttaa löytämään tien ohi esteiden. Ne ovat rakastavia, lojaaleja kumppaneita ja ihania ilon tuojia.

On olemassa myös hyvin korkeavärähteisiä lohikäärmeitä, jotka voivat tuoda meille maailmankaikkeuden energioita, kuten Kristusvalon lohikäärmeet, Plejadien lohikäärmeet tai Kosmisen sydämen lohikäärmeet. Kaikkien lohikäärmeiden apua saa pyytämällä, ja lohikäärmeet, kuten enkelitkin, saa vierelleen kutsumalla tai pelkästään ajattelemalla. heitä.

Maadoittuminen

Maadoittuminen on yhteyttä planeettaan, jolla asut. Se on osin automaattista, ja syntyy elämäntavasta ja asioista, joita teemme, mutta erityisesti nykyään, kun värähtely nousee voimakkaasti, maadoitus on syytä huomioida tarkemmin.

Maadoitus on asia, joka vaikuttaa ihan jokaiseen. Se on sitä, että olemme yhteydessä planeetan energiaan, vähän kuin juurilla kiinni kuten mahtavat, viisaat puut. Se liittyy myös sähköön, ihan oikeasti, sillä ihmisellä on sähkökenttä, jonka pitää olla yhteydessä maahan. Tästä kentästä on myös tehty tutkimuksia ja teorioita, ja sanotaan, että 15 minuuttia paljain jaloin maakosketusta parantaa kaikki sairaudet. Ei ihan niin helppoa Suomessa talvella… mutta onneksi muitakin tapoja maadoittumiseen on.

Maadoitus liittyy ennen kaikkea energiaan. Ilman yhteyttä tämän elämän kotiimme Maahan oma energiamme leijuu missä lienee, ja elämä fyysisessä kehossa voi olla hankalaa. Maadoittumattomuus aiheuttaa monia oireita, esimerkiksi asiat hajoavat, mitään ei saa aikaiseksi, tai tavarat tippuvat käsistä, törmäilee eikä hallitse kehoaan. Voi olla myös henkisesti hutera olo, vähän kuin sisäistä vapinaa. Joskus se voi ilmetä myös huimauksena tai huminan tunteena päässä, päänsärkynä, pahoinvointina, tai kylminä jalkoina. Monet mielen ongelmat hälvenisivät kunnollisella maadoituksella.

Kunnossa oleva maadoitus tuo tasapainoa elämään ja auttaa, että arki ja henkinen tie sujuvat hyvin. Se muodostaa myös suojan, toisten energiat eivät niin paljon vaikuta kun itse on maadoittunut. Maadoittaminen on tärkeää myös siksi, että emme pysty toteuttamaan elämäntehtäväämme, jos energiamme ei ole täällä. Olemme tulleet tänne omasta valinnastamme, ja meillä on täällä tehtävä, ja nauttiaksemme elämästämme ja toteuttaaksemme sielumme suunnitelman meidän on oltava tällä planeetalla täysin läsnä. Lisäksi mitä vahvemmat juuret, sitä korkeammalle voimme nostaa energioitamme. Heikolla maadoituksella voimme tavoittaa korkeita energioita, mutta se on vain hetkellistä emmekä pysty ankkuroimaan korkeita värähtelyjä itseämme tai planeettaa varten.

Miten

Maadoittumista auttavat arkipäivän askareet, siivous, leipominen, ruuanlaitto, puutarhatyöt. Lapset ja kotieläimet ovat hyvin maadoittavia, heidän kanssaan touhutessa on taatusti läsnä tässä hetkessä. Käveleminen on parasta maadoittumista, ennen luostarien asukkaat kävelivät päivittäin monia kilometrejä pitääkseen itsensä tasapainossa henkisessä kilvoittelussa. Myös kaikki luonnossa oleilu on maadoittavaa ja samalla puhdistavaa. Mänty on todella maadoittava, nojaa selkä runkoa vasten ja anna puun energian vaikuttaa. Kesäisin on hyvä, kun pääsee istuskelemaan kallioille ja heittäytymään nurmikolle pitkälleen ja voi antaa maan hoitaa ja tasapainottaa itseään.

Jotkut kantavat maadoittavia kiviä mukanaan. Niitä ovat yleensä kaikki tummat kivet, punaiset, mustat ja ruskeat. Hematiitti on hyvin maadoittava, samoin galena (lyijyhohde) ja rubiini. Kiviä voi käyttää myös energiatasolla, vaikka pyytää yöksi hematiittirenkaat nilkkoihin – kunhan muistat aamulla kiittää asiasta. Nämä ovat kuitenkin apukeinoja, arkipäivän elämäntavasta saa paremman maadoituksen.

Maadoittumista voi tehdä myös aikomuksella energiatasolla, meditaatiossa ja muutenkin. Ajattele jalkapohjista kasvavia juuria, kuinka ne menevät joka uloshengityksellä syvemmälle ja syvemmälle, maan uumeniin. Tai voit ajatella jalkapohjistasi ja juurichakrastasi mahtavat kivipilarit syvälle maan sisään. Kallion ajatteleminen jalkojen alle voi auttaa. Voit pyytää arkkienkeli Sandalfonia auttamaan, että olisit maadoittunut, tai maalohikäärmeitä viemään juuresi syvälle maahan.

Kun oma 12 chakran järjestelmä on aktivoitu ja maatähti toimii hyvin, se alkaa muodostaa jatkuvan yhteyden planeettaan. Silloin maadoittuminen yleensä toimii automaattisesti. Silloinkin on kuitenkin tilanteita, jolloin maadoittumista pitää vahvistaa, esimerkiksi henkisillä kursseilla, visualisaatioita tai meditaatioita tehdessä. Saamme planeetalle nykyään valtavia energiavirtoja hyvin usein, tuomaan korkeampaa energiaa. Ne voivat heikentää maadoittumista, ja yhteys maahan on haettava uudelleen vaikka kävelemällä.

Maadoittumisesta saa lisätietoja ja harjoitusta Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 –kurssilta.

Oma enkeli, suojelusenkeli

Jokaiselle meistä on oma enkelimme, joka kulkee vierellämme joka elämässä ja kuiskailee korvaamme sielunsuunnitelmaamme, tuo elämäämme yhteensattumia ja tilaisuuksia, jotka vievät meitä parempaan ja ohjaa meitä aina rakkaudellisimpiin, korkeimpaan vaihtoehtoon.

Oman enkelimme energia on useimmille niin tuttu, että emme välttämättä edes huomaa sitä. Monet kutsuvat häntä suojelusenkeliksi, ja se onkin yksi hänen tehtävistään. Oma enkelimme ohjaa meitä lukemattomin tavoin, muistuttaen rakkaudesta ja myötätunnosta, kuiskien sovinnosta riitatilanteissa ja tuoden ajatuksiin asioita, jotka auttavat meitä voimaan paremmin. Enkelimme voi tuoda meille parantavaa energiaa, suojella meitä ja auttaa hankalissa tilanteissa.

Oma enkelimme on lähin auttajamme, ja voimme kääntyä hänen puoleensa missä asiassa tahansa. Vaikka hän auttaa meitä automaattisesti kulkemaan sieluntietämme, myös häntä sitoo vapaa tahtomme, eli edes oma suojelusenkeli ei voi auttaa kaikessa, jos emme pyydä apua.

Oman suojelusenkelimme lisäksi meillä on apunamme paljon muitakin enkeleitä, ja mitä enemmän työskentelemme enkelien kanssa, sitä enemmän heitä luoksemme tulee. Meillä on jokaisella myös oma arkkienkeli, joka valvoo kulkuamme tässä inkarnaatiossa ja joka ohjaa suojelusenkeliämme. Kun edistymme henkisellä tiellä, arkkienkeli voi alkaa suoraan työskennellä kanssamme.

Pyydä apua enkeleiltä

Enkelit ovat nopeita, he ovat luonasi siinä silmänräpäyksessä kun ajattelet tai kutsut heitä. Voit pyytää enkelit vierellesi tuomaan rakkautta, rohkeutta tai valoa tai auttamaan jossain tietyssä jutussa.

Ihmisille on annettu kallisarvoinen lahja, vapaa tahto. Se tarkoittaa sitä, että inkarnoidumme tänne sielunsuunnitelman kera, mutta täällä ollessamme voimme ihan vapaasti sotkea elämäämme niin paljon kuin pystymme, eikä yksikään valo-olento voi siihen ilman lupaamme puuttua.

Jos siis haluat apua enkeleiltä tai muilta valo-olennoilta, sinun on pyydettävä sitä. Ei aneltava eikä rukoiltava, sillä olet automaattisesti oikeutettu kaikkeen apuun, mikä on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Mieti ensin itsellesi selväksi mitä tahdot. Se voi olla täsmällinen asia, enemmän rakkautta ihmissuhteeseen, parkkipaikka, että ymmärtäisit jonkun jutun tai ihan mitä tahansa. Tai jos et osaa määritellä asiaa, pyydä, että joku asia järjestyy parhaimmalla mahdollisella tavalla tai että saat ratkaisun, joka on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Sitten vain omin sanoin, omalla tavallasi kerrot omalle suojelusenkelillesi tai valitsemallesi enkeliolennolle mitä haluat. Omat auttajasi ymmärtävät kyllä sinua aina, ovathan he olleet kanssasi elämä toisensa jälkeen, joten mitään monimutkaisia sepustuksia ei tarvita. Kerro mitä haluat, pyydä, että enkelisi auttaa, ja kiitä. Siinä se, ja asia on hoidossa. Sinun ei tarvitse kertoa mikä on pielessä tai miten asia pitää hoitaa. Jätä asia enkeleiden huoleksi, he näkevät aina laajemman kuvan asioista ja tuovat parhaan ratkaisun ja avun, joka on aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kiittäminen kannattaa aina, sillä enkelit ovat apunamme välittömästi ja jokaiseen pyyntöön ja kysymykseen vastataan aina. Jotain tapahtuu heti, kun vain ajatteletkin enkeleitä, maailmankaikkeuden lakien mukaisesti he ovat välittömästi apunasi. Voit siis kiittää, sillä asia on hoidossa, vaikket ehkä itse vielä näe sitä.

Kiittäminen on ilmaus kiitollisuudesta, ja kiitollisuus on energiaa. Energia vetää puoleensa samankaltaista energiaa, ja kun olet kiitollinen, vedät puoleesi yhä lisää kiitollisuudenaiheita. Siksi on hyvä ilahtua, olla kiitollinen, kiittää ääneen tai mielessä ja iloita kaikesta hyvästä, mitä jo on. Kiittäminen on myös huomionosoitus, tiedostat, että saat apua ja tavallaan kuittaat sen, huomattu on, kiitos tästä.

Suojausta

Kun maailma ympärillä on muutoksessa, ja oma värähtely nousee, omaa energiaa on useimmiten tarpeen suojata jollain tavalla. Kunnes olemme saaneet oman valomme ja energiakenttämme niin vahvaksi, että muunnamme automaattisesti kaiken ympärillämme korkeammaksi, suojaukset ovat hyödyksi. Tähän on suurimmalla osalla vielä paljon matkaa. Lisäksi erityisesti nyt, kun pelkoa eri muodoissa on todella vahvasti joka puolella, omasta energiasta on hyvä pitää huolta. Se tarkoittaa maadoistusta, suojausta ja tarpeen mukaan puhdistusta.

Planeetan ja ihmisten kohoavat energiat aiheuttavat sen, että herkistymme yhä enemmän kaikelle ympäristössämme, ja ilman jonkinlaista energiasuojausta vedämme muiden negatiiviset tunteet ja kaikenlaiset energiat itsellemme. Se taas aiheuttaa oman energian madaltumisen, väsymystä, ärtymystä, ja jopa pelkoja, jotka eivät ole ollenkaan omia vaan saatu kuin tartuntana muilta ihmisiltä.

Kannattaa kuulostella omaa oloaan ja miettiä miltä tuntuu. Suojauksen (ja energioiden puhdistamisen) tarpeesta voi kertoa esimerkiksi se, että tiettyjen ihmisten tapaaminen tai jotkut tilanteet vievät kaikki voimat. Jos tulet vaikka jouluruuhkassa, lentoasemalla tai bussissa nopeasti ärtyneeksi, vaikka hetki sitten olit loistavalla tuulella, otat itseesi selkeästi ympäristön negatiivisia energioita. Joillakin kehon reaktiot kertovat samaa, kuten päänsärky, kurkkukipu, väsymys. Joskus väsymys on niin voimakas, että ei kerta kaikkiaan jaksa yhtään mitään, mutta yksinolo ja rauhoittuminen palauttavat voimat nopeasti. Se kertoo siitä, että omat energiat valuvat jonnekin muualle. Myös painajaiset voivat kertoa siitä, että kannattaisi pyytää yöksi energiasuojat ympärille sekä itselle että kodille.

Parasta suojaamista on aina omasta energiatasosta huolehtiminen. Maadoitus ja oma tasapaino pitävät oman energiamme kirkkaana ja puhtaana. Kun puhdistaa omaa energiaansa, päästää irti peloistaan ja keskittyy ajatuksissa, sanoissa ja teoissa ja mielellään uskomuksissakin korkeimpaan mahdolliseen energiaan, ei edes tarvitse niin paljon suojaa. Korkea energia säteilee kauas, ja vahvana ollessaan nostaa automaattisesti kaikkea energiaa ympäristössä.

Jos tuntuu, että et tarvitse suojauksia, silloin niitä ei todellakaan tarvitse käyttää. Jokaisella on kuitenkin oikeus tuntea olevansa turvassa, ja suojausta ja apua kannattaa pyytää, jos niitä tarvitaan. Suojaus ei koskaan estä läheisyyttä, rakastavia ihmissuhteita eikä käännä pois rakkautta eikä valoa, ainoastaan ne energiat, jotka eivät ole sinulle hyväksi.

Monet laittavat suojauksen aamulla osana aamurutiineja, samalla lailla kuin harjaavat hampaat ja kampaavat tukan. Suojausta voi pyytää myös illalla ja pitkin päivää, jos siltä tuntuu. Jos elämä alkaa kuitenkin olla yhtä suojautumista, on syytä tarkastella itseään ja pelkojaan. Kaikkein parasta suojausta on, kun kohottaa omaa värähtelyään ja pääsee eroon peloistaan. Kun chakramme ovat tasapainossa ja toimivat, ne jo itsessään suojaavat, erityisesti sydänchakrasta virtaava korkein rakkaus. Maadoittuminen myös tuo suojan, silloin omat energiat ovat tasapainossa.

Suojaustapoja

Henkisen tien kirjoista ja korteistakin löytyy paljon eri tapoja suojata itsensä. Myös kursseilla opetellaan näitä, Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 -kurssi on juuri näitä asioita varten.

Voit pyytää enkeleitä ja yksisarvisia suojaamaan sinua. Lohikäärmeet ovat myös mainioita tässä, samoin voimaeläimet. Jokaiselle on olemassa tapa, joka sopii paremmin kuin muut. Voit myös yhdistellä monia tapoja.

Elokuvissa näkee joskus aivan loistavia suojakilpiä, joista saa itselleen mielikuvan, miltä suoja näyttää, kuten vaikkapa Helinä-keiju, joka piirtää taikasauvallaan tähtisadekaaren. Taru Sormusten Herrasta –trilogiassa oli myös hyvä kohta, kun haltiat marssivat sotimaan valon puolesta sinisissä viitoissaan, aivan kuin Mikaelin soturienkelit. Erityisesti fantasia- ja scifi-elokuvissa on hyviä kohtia, joista kannattaa napata itselleen kuva vahvasta suojasta, mielikuva voi auttaa oman suojauksen luomisessa. Se ei tietenkään ole välttämätöntä, suojaukset toimivat, kun ne asettaa/pyytää paikoilleen ihan riippumatta siitä tietääkö miltä ne näyttävät.

Arkkienkeli Mikael

Arkkienkeli Mikael on mahtava suojeleva soturienkeli, joka pyytäessäsi antaa sinisen viittansa sinun tai läheistesi ympärille. Pyydä Mikaelilta viitta, ja näe tai kuvittele, kuinka se kiedotaan ympärillesi, vedetään kiinni varpaista leukaan asti, kuinka huppu laitetaan päähäsi niin, että kolmas silmä on suojassa. Pelkkä puolihuolimaton ajatus ei auta, asiaan pitää keskittyä.

Monet kokevat, että Mikaelin energiakupla on itselle sopivampi, ja joillakin toimii Mikaelin kilpi asetettuna joka puolelle, eteen, taakse, oikealle, vasemmalle, ylös ja alas. Mikaelilla on myös kosminen safiiri, joka on hyvin korkeavärähteinen suojaustapa.

Arkkienkeli Mikael suojelee muutenkin, voit pyytää häntä suojaksesi tai lähellesi jos olet peloissasi tai suojaamaan sinua nukkuessasi. Mikael voi suojella myös läheisiäsi, kotiasi, autoasi ja ihan mitä tahansa, mitä haluat. Hän auttaa sinun myös tuntemaan sen, että olet turvassa ja suojattu, jos pyydät.

Suojaavaa energiaa ja auttajia

Eri värisiä energioita voi pyytää suojaamaan ja energisoimaan itseään sen mukaan miltä tuntuu. Kultaisen suojakuplan voi pyytää vaikka omalta suojelusenkeliltä tai Kristusvalon lohikäärmeiltä. Vaaleanpunaisen saa esimerkiksi arkkienkeli Samuelilta tai hänen lohikäärmeiltään. Violetti energia ja suojakupla liittyy arkkienkeli Zadkieliin ja Violettiliekkiin. Valkoinen, heijastava valokupla on arkkienkeli Gabrielin, ja se suojaa ja samalla heijastaa pois kaikki matalat energiat.

Myös yksisarviset suojelevat ihmisiä energiallaan. Ne voivat asettua ympärillesi suojaavaan piiriin tai antaa suojakuplan ympärillesi. Jos työskentelet yksisarvisten kanssa, ne voivat antaa sinulle sateenkaariviitan suojaksesi.

Lohikäärmeet ovat mahtavia suojelijoita. Tulilohikäärmeet puhaltavat tulimuurin ympärillesi, kun pyydät. Ne myös pitävät energian ympärilläsi viidennessä ulottuvuudessa, jos haluat. Violettiliekin lohikäärmeet ja oikeastaan mitkä tahansa lohikäärmeet voivat suojella sinua.

Kristusvalo on kultaista energiaa, joka on kaikkein korkein suoja. Pyydä Kristusvalon suojaava valopilari ympärillesi kolme kertaa, tai pyydä Kristusvalon lohikäärmeitä muodostamaan suojaava piiri ympärillesi.

Peili

Jos tarvitset välitöntä suojausta hankalassa tilanteessa tai ihmisen kanssa, joka imee kaikki energiasi, voit pyytää peilin sinun ja hänen väliin, kääntämään pois kaikki sinua vahingoittavat energiat.

Oma tapa

Jos tunnet tarvitsevasi jonkinlaista suojausta, voit kysyä omilta oppailtasi ja enkeleiltäsi mikä sopii juuri sinulle. Kannattaa kysyä silloin, kun tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Suojausta ei tarvitse sen takia, että kaikki muutkin sitä käyttävät, ainoastaan, jos siihen on tarvetta!

Tilojen suojaus

Oman kodin tai vaikka hoitohuoneen suojaamiseen sopivat samat konstit. Myös kristallit toimivat hyvin.

Valaistuminen

Valaistuminen ja ylösnousemus kulkevat käsi kädessä, vaikka ne voivatkin tapahtua eri aikaan. Valaistuminen on olemista, kaiken ykseyden ymmärtämistä, elämistä nyt juuri tässä hetkessä ymmärtäen ja kokien ykseyden. Valaistuminen on kuin syvällinen oivallus, joka avaa meille maailmankaikkeuden rakkauden ja viisauden.

Monilla on lyhyitä valaistumiskokemuksia esimerkiksi henkisten harjoitusten yhteydessä. Harvalla valaistuminen tulee kerralla ja jää pysyväksi, mutta kun sen kerrankin kokee edes hetken, sitä ei unohda, ja asia toistuu yhä tiheämmin kunnes olemme pysyvässä valaistumisen tilassa.

Valaistuneina olemme kaikkinäkeviä ja -tietäviä. Ymmärrämme jumalallisen suunnitelman ja seuraamme sitä tietäen, että kaikki on niin kuin sen kuuluukin olla. Valaistuneina olemme mestareita kehossa ja luomisvoimamme on äärimäisen voimakas.

Valaistumista edistää kaikki, mikä kohottaa värähtelyä. Yksisarviset auttavat meitä valaistumaan. Arkkienkeli Butyalil voi auttaa poistamaan unohduksen verhoja kolmannen silmän edestä, mikä nopeuttaa valaistumista.

Violettiliekki, Violettityökalut

Arkkienkeli Zadkiel toi Violettiliekin planeetalle jo ensimmäisen Atlantiksen kokeilun aikana noin 260 000 vuotta sitten. Sitä käytettiin energioiden muuntamiseen korkeammaksi sekä puhdistamaan pois negatiivisia tunteita ja tukkeutumia. Se oli yksi tehokkaista Atlantiksen työkaluista, käytössä kaikissa viidessä Atlantiksen kokeilussa, kunnes sitten Atlantiksen romahtaessa viimeisen kerran vedettiin pois planeetalta, ettemme käyttäisi sitä väärin.

Kun energiavärähtely planeetalla alkoi nousta, Violettiliekki annettiin meille takaisin arkkienkeli Zadkielin ja mestari Saint Germainin pyynnöstä. Violettiliekki puhdistaa kaiken alemman energian, nostaa värähtelyä ja tuo ilon ja rakkauden tilanteeseen, ihmissuhteeseen, paikkaan, tulevaisuuteen, menneisyyteen… ihan mihin tahansa mihin sen lähettää tai pyytää.

Liekkiä voi käyttää ihan omalla tavalla, omin sanoin pyytämällä, ja se toimii aina. Esimerkiksi jumittuneet ajatukset voi vain asettaa liekkiin, vähän kuin energiapalikan, ja vaikka ahdistava ajatus ehkä vielä palaa, kerta kerralta sen voima vähenee ja lopulta se on palanut pois violetissa tulessa. Liekki toimii myös fyysisessä kehossa, sillä voi parannella ja puhdistaa pois tulehduksia ja tukkeutumia. Vain oma mielikuvitus rajoittaa liekin käyttöä, sillä se toimii ihan missä tahansa.

Violettiliekki on hyvin voimakkaasti puhdistava, ja sen käytön jälkeen voi olla hyvä täyttää puhdistettu kohta jollain korkeavärähteisellä energialla, kuten Kristusvalolla tai rajattomalla rakkaudella. On myös hyvä huolehtia maadoituksesta ja suojauksesta, jos liekkiä käyttää omiin kehoihin, energiakenttiin tai chakroihin. Violettiliekki on voimakas, ja toiselle henkilölle se kannattaa lähettää enkelien avustuksella, arkkienkeli Zadkiel ja hänen enkelinsä sekä Violettiliekin lohikäärmeet voivat auttaa liekin käytössä itseä tai muita varten.

Hopeaviolettiliekki on liekin seuraava versio, joka sekin on ollut käytössä jo vuosikymmeniä. Hopea tulee Armon ja harmonian hopeasäteestä, ja se lisää liekin voimaan jumalallista feminiinisyyttä ja toimii Armon lain alaisena.

Kullanhopeinen violettiliekki on yksi yleisemmin nykyään käytetyistä. Siinä Hopeaviolettiliekkiin on lisätty kultainen säde, joka tuo viisautta, rakkautta ja parannusta. Liekki muuntaa ja hälventää alemmat energiat ja nostaa asian viidenteen ulottuvuuteen. Tämä liekin versio toimii myös ihan kaikessa, ja on hyvin käyttökelpoinen vaikkapa iltaisena puhdistusrituaalina tai tilojen puhdistamisessa. Kullanhopeinen violettiliekki korvaa alemmat energiat hopeisella ja kultaisella energialla.

Kosminen timanttiviolettiliekki on suhteellisen uusi tulokas, jonka käyttöön vasta nyt olemme valmiita. Siinä arkkienkeli Zadkiel ja Gabriel yhdistivät voimansa ja energiansa tuoden liekin meille Gabrielin kosmisessa timantissa. Tämä versio Violettityökaluista sisältää kaiken mitä muutkin versiot, vain korkeammassa värähtelyssä, ja leikkaa tilanteen/asian/minkä tahansa alemmat energiat pois timantin tarkkuudella ja terävyydellä ja nostaa värähtelyn viiden ulottuvuuteen, tai korkeammalle ja tuo tilalle korkeita värähtelyjä, Kristusvaloa ja armon energiaa. Kosminen timanttiviolettiliekki on hyvin voimakas, joten ihan kaikille se ei sovi.

Lähteen lila tuli

Lila tuli on uusi osanen Violettiliekistä. Siinä on valkoista ja violettia tulta, joihin on yhdistetty puhtaan rakkauden vaaleanpunainen energia. Lila tuli on yhdeksännen ulottuvuuden energiaa, joka madalletaan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Se hälventää vanhaa ja matalampaa energiaa ja tuo jumalallisen feminiinisyyden energiaa, rakkautta, rauhaa ja toivoa. Korkeavärähteisenä tämä energia ei ole vielä kaikkien käytössä, mutta se on aivan ihanaa, kepeää, iloa tuovaa puhdistavaa energiaa, joten itselle sitä voi aina pyytää.

Kultainen sateenkaarituli

Tämä on Violettiliekin kaikkein uusin versio, johon nyt voimme yltää. Tim Whild ankkuroi tämän energian kaikkien saataville Leijonaportin aikaan 2020. Kultaisessa sateenkaaritulessa yhdistyvät monien mestarien ja arkkienkelien energiat Violettiliekkiin, ja se toimii hyvin korkeassa värähtelyssä.

Violettiliekin enkelit

Arkkienkeli Zadkielin enkelit voivat tuoda hänen muuntavaa violettia energiaansa kaikkialle, minne pyydämme. Violettiliekillä on omat enkelinsä, joita voi pyytää auttamaan liekin kaikkien versioiden käytössä. Jos haluat lähettää Violettiliekin jollekin ihmiselle ilman lupaa, kannattaa pyytää enkeleitä tekemään se, näin et vahingossakaan sotkeennu toisen vapaaseen tahtoon.

Violettiliekin lohikäärmeet

Arkkienkeli Zadkiel ja Gabriel ovat yhdessä luoneet Violettiliekin lohikäärmeet tietoiseksi työkaluksi, avuksi puhdistamaan energioita ja käyttämään liekkiä. Voit kutsua lohikäärmeitä puhdistamaan mitä tahansa, ja ne puhaltavat Violettiliekin energiaa tilanteeseen/auraasi/mihin vain pyydät. Voit määritellä mitä liekin versiota haluat käyttää tai jättää sen lohikäärmeiden harkintaan. Ne, kuten kaikki lohikäärmeet, ovat mestareita liikkumaan eri värähtelyjen välillä ja tietävät kyllä mitä tarvitaan.

Voimaeläimet

Voimaeläimet ovat eläinhahmossa olevia valotasojen oppaita ja auttajia. Ne voivat olla myös toteemieläimiä, suurelle ryhmälle kuuluvia symboleja, kuten vaikka suomalaisten muinainen jako karhu- tai hirvitoteemiin. Nykypäivän toteemieläimiä ovat mm. urheiluseurojen eläintunnukset.

Opastajana voimaeläimet ovat luonasi auttamassa kuten kuka muu opas tahansa, antamassa neuvoja halutessasi ja auttamassa elämässäsi. Suhde voimaeläimeen on hyvin henkilökohtainen ja läheinen. Eläimen ominaisuudet löytyvät myös sinusta jollain lailla. Voit syventää yhteyttä omaan voimaeläimeesi kuten muihinkin valon auttajiin, meditoimalla, pitämällä ajatusyhteyttä tai pyytämällä apua.

Eläimet henkitasolta voivat olla myös viestintuojia. Jos näet eläimen unessa tai meditaatiossa, tai elävän harvinaisen eläimen, kannattaa miettiä mitä viestiä eläin on tullut tuomaan. Tutut, jokapäiväiset eläimet voivat myös olla viestintuojia. Sen tunnistaa yleensä siitä, että huomaat eläimen useammin kuin normaalisti, ja usein vielä käyttäytyvän epätyypillisesti. Viestintuojaeläin tulee luoksesi aina siinä merkityksessä, mikä eläimellä on sinulle. Voit esim. pitää leijonaa eläinten kuninkaana, tai kiinnittää huomiota siihen, miten uros lekottelee paikallaan kun naaraat metsästävät ruokaa.

Eläinauttajia voi myös kutsua luokseen, kun tarvitsee niiden ominaisuuksia. Jos kaipaat rohkeutta, kutsu vierellesi leijona tai susi tai vaikka elefantti tuomaan lempeää voimaa. Isot linnut auttavat levittämään siipesi ja pikkulinnut tuovat kepeyttä ja iloa ja viestejä enkelimaailmasta. Kissa auttaa kuuntelemaan omaa intuitiotaan ja koira tunnistamaan ystävyyden ja lojaalisuuden.

Yksisarviset

Yksisarviset ovat korkeavärähteisen energian ilmentymiä, usein valkoisen hevosen hahmossa, ja ne kuuluvat enkelimaailmaan. Yksisarviset työskentelevät sielun tasolla, ja auttavat meitä toteuttamaan sielunsuunnitelmaamme ja valaistumaan. Kun olet valmis toteuttamaan sielunsuunnitelmaasi sen korkeimmalla tasolla, yksisarviset ovat jo vierelläsi odottaen lupaasi auttaa.

Ne auttavat myös sellaisten asioiden kanssa, mitkä ovat isommalle joukolle hyväksi, kuten vesien ja luonnon kanssa työskentely, lapset, eläimet tai paikan energiavärähtelyn puhdistaminen ja nostaminen.

Yksisarvisten kanssa voi työskennellä aivan kuten enkelienkin kanssa, pyytää apua, pyytää niitä tulemaan meditaatioon tai pyytää päästä yöllä vierailemaan niiden luona. Yksisarvisten energia on puhdasta ja korkeaa, ja yhteys niihin on sitä vahvempi mitä puhtaampana pitää oman energiansa.

Yksisarviset rakastavat naurua ja tuovat iloa ja hauskuutta elämään, sillä ne ovat kohottavat värähtelyä. Olen usein pyytänyt yksisarvisia paikalle kursseille tai oman elämän tilanteisiin, ja melkein aina huomannut, miten kaikki asianosaiset nauravat ja tapahtuu pieniä, hassuja asioita, jotka tuovat iloa ja hyvää mieltä tilanteeseen.

Ylösnousemus

Ylösnousemuksessa oma värähtelymme nousee niin korkealle, että kehomme on täynnä valoa ja otamme käyttöön valokehomme. Tähän kuluu yleensä useita elämiä, mutta tässä vaiheessa planeetan värähtelyn nousua kehitys on nopeutunut huomattavasti. Jokainen ihminen tällä planeetalla on omalla ylösnousemusmatkallaan, ja samoin ovat eläimet ja koko planeetta ja kaikki sen päällä.

Aiemmin planeetan matalammissa energioissa ylösnousemus tarkoitti käytännössä kuolemista, koska keho ei voinut kantaa niin paljon valoa soluissaan. Tästä on jo aikaa, ja tällä hetkellä olemme ylösnousemassa kaikkien kehojemme kanssa. On siis hyvä pitää huolta ihan jokaisesta kehostaan:).

Ylösnousemus on elämää ilossa, valossa ja rakkaudessa, täydellisen terveenä, onnellisena ja tyytyväisenä. Kaikki kehittyy jatkuvasti, joten myös ylösnousseina jatkamme värähtelymme kohottamista eikä elämä suinkaan ole pelkkää hattarapilvessä lillumista. Ylösnousemus vain avaa meille oman mestaruutemme käyttöön, ja voimme vaikuttaa terveyteemme, olosuhteisiimme ja muidenkin elämään kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Luomme jokainen omaa elämäämme koko ajan, mutta ylösnousseena mestarina siitä tulee todella voimakasta ja nopeaa.

Enkelit ja ylösnousseet mestarit auttavat meitä omassa ylösnousemuksessamme. Arkkienkeli Metatron on vastuussa jokaisen ylösnousemuksesta, ja auttaa siinä, kun pyydät. Monet tutut ylösnousseet mestarit ovat jokainen kulkeneet tämän tien ennen meitä, joten he voivat olla myös hyvänä apuna.

Ylösnousseet mestarit

Ylösnousseet mestarit ovat valaistuneita olentoja, jotka ovat korkealla kehitystasolla henkisellä tiellään, ja ovat saavuttaneet valaistumisen usein monen elämän jälkeen. Monet niistä, jotka ovat meidän apunamme, ovat eläneet maan päällä ihmisenä. Tunnetuimpia ovat mm. Äiti Maria, Jeesus, Maitreya, Kuthumi ja Maria Magdalena.

Ylösnousseet mestarit ovat apunamme aivan samoin kuin enkelitkin, he ovat kulkeneet valaistumistien ennen meitä ja voivat auttaa monessa asiassa. Mestareihin pätee kuitenkin sama kuin enkeleihinkin, ilman lupaa he eivät puutu elämäämme, joten apua pitää pyytää. Mestarit ovat enemmän keskittyneet erikoisalaansa kuin enkelit, joku on erikoistunut parantamiseen, joku luovuuteen, joku uuteen henkiseen teknologiaan, joku feminiinisen energian planeetalle tuontiin, mutta kaikki korkeat valo-olennot auttavat missä tahansa, kun vain pyydät. Jos on olemassa joku sopivampi auttaja, mestarit voivat välittää tiedon hänelle, joten saat aina apua, kun pyydät. Mestareilla on alaisenaan enkeleitä ja lohikäärmeitä, ja he työskentelevät arkkienkeleiden ja muiden korkeiden valo-olentojen kanssa.

Meillä jokaisella on yksi ylösnoussut mestari, joka valvoo kulkuamme täällä maan päällä. Usein kyseessä on sama mestari, joka ensimmäisenä tai vahvimmin kiinnostaa meitä. Meillä kaikilla on henkioppaita, vähintään yksi, yleensä useampia eri elämänalueisiin liittyen. Oppaamme konsultoivat meitä valvovaa mestaria aina tarvittaessa. Kehittyessämme oppaamme vaihtuvat, ja tarpeeksi pitkälle päästyämme voimme saada myös ylösnousseen mestarin oppaaksemme.

Otsikko

Go to Top