17. julkaisut

17. julkaisut kustantaa henkisen tien kirjoja.

Kirjoja ilmestyy muutama vuodessa, ja niitä on saatavilla kirjastoissa ja kirjakaupoissa, monet myös e-kirjana.

Kultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaanKultaisen Atlantiksen opas uuteen kultaiseen aikaan

Ulla Niskanen, Sari Pudas ja Jenni Ranta-Kahila

Olemme matkalla uuteen kultaiseen aikaan, joka käytännössä tarkoittaa elämistä valossa, rakkaudessa, rauhassa, runsaudessa ja hyvinvoinnissa koko planeetalle ja kaikelle sen päällä. Kultainen Atlantis on se malli, jolle rakennamme uuden kultaisen ajan, ja kultaisen, korkeavärähteisen ajan taidot ja tiedot, viisaus ja energia ovat kaikkien ulottuvilla jälleen kerran.

Kaikki aikuiset ihmiset ovat jossain kosketuksessa Atlantikseen, ja monet ovat eläneet siellä menneinä kultaisina aikoina. Olemme parhaillaan keskellä muutosvuosia värähtelyn noustessa ja puhdistuessa maailmanlaajuisesti, ja samalla monet ovat alkaneet vähitellen muistaa menneitä taitojaan ja viisauttaan. Tämä tulee vahvistumaan yhä edelleen kunnes olemme uudessa kultaisessa ajassa viimeistään vuonna 2032.

Tässä kirjassa kirjoittajat kertovat omia muistojaan ja käsityksiään Kultaisen Atlantiksen ajalta, ja siitä, miten tuoda kultaista energiaa omaan elämään juuri nyt. Kirjan harjoitusten ja visualisaatioiden avulla voi avata omia muistojaan ja osaamistaan atlantislaisesta kultaisen ajan elämästä, kristalleista ja temppeleistä.

Kirja on saatavilla kirjastoista ja kirjakaupoista, paperikirjana suoraan kirjapainon kaupasta sekä Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookystä, e-kirjana17.kaupasta.

Totuuden papitarTotuuden papitar

Jenni Ranta-Kahila

”Siinä omassa hiljaisuudessani, omaan sydämeeni keskittyessä muista yhtäkkiä kristallin menneisyydestä. Kristallin, jonka olen laittanut talteen lipastoni alimmaisen laatikon perimmäiseen nurkkaan. Eriväristen, kauniiden kristallien joukosta löydän tämän erityisen kristallin, joka näyttää aivan siltä kuin se nukkuisi. Otan kristallin käteeni ja siinä samassa hetkessä sen energia vie mintu takaisin hetkeen, jolloin olen kristallin saanut.”

Kirja kertoo Totuuden temppelin ylipapittarena toimineen henkilön tarinaa. Erityisen kristallin uudelleen löytyminen aloittaa tapahtumasarjan, jossa kirjan päähenkilö saa tietää, mitä on todellinen rakkaus. Tarina alkaa Kultaisella Atlantiksella ja se sisältää paljon henkistä tietoa tuolta ajalta.

Kirja on saatavilla kirjastoista ja kirjakaupoista, paperikirjana suoraan kirjapainon nettikaupasta sekä Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookystä ja e-kirjana 17.kaupasta.

Valon enkelitValon enkelit – perusteita ja arkea

Ulla Niskanen

Valon enkelit ovat oppaitamme, ystäviämme ja auttajiamme, puhdasta, ääretöntä rakkautta ja valoa. He ovat jokaisen luona ja auttavat kaikkia, jotka sen sallivat. Kirjassa on perustietoa enkeleistä, arkkienkeleistä ja koko enkelimaailmasta. Opit myös ymmärtämään omaa suojelusenkeliäsi ja sitä, mitä kaikkea hän hyväksesi tekee. Samalla vahvistat yhteyttäsi häneen.

Mukana on paljon käytännöllisiä harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit työskennellä enkeleiden kanssa, saada opastusta ja parannusta ja ottaa enkelit osaksi arkielämää.

Sisältöä: Keitä enkelit ovat – suojelusenkeli – enkelimaailmaa – enkelienergian tunnistaminen ja enkelien kanssa työskentely – arkkienkelit – enkelit arjessa – yleisiä enkelikysymyksiä – huolet ja murheet – ihmissuhteet – terveys ja hyvinvointi – parantaminen – runsaus – vahvempi yhteys enkeleihin…

Kirjaa on saatavilla kirjastoista sekä paperikirjana suoraan kirjapainon nettikaupasta,  Adlibriksestä, Bookystä ja Suomalaisesta sekä e-kirjana GooglePlaysta, Applen iBookina tai 17.kaupasta.

NumerologiaNumerologia – energiaa ja sieluntietä

Ulla Niskanen

Numerot ovat energiaa. Ne kuvastavat mahtavia virtauksia, energioita, joita maailmankaikkeudessa on. Kukin numero on symboli energiasta, joka on erilainen kuin mikään muu. Numeroiden energia on avautumassa meille aivan uudella ¬tasolla planeetan värähtelyn noustessa.

Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, jota kuvaavat omat numeromme. Meillä jokaisella on oma elämäntehtä¬vämme ja syy, miksi olemme tällä planeetalla juuri tänä aikana. Sielumme on valinnut meille työkaluja, joita käyttää ja asioita, joissa meidän on tarkoitus tulla mestariksi tässä elämässä. Nämä kaikki löytyvät omista numeroistamme.

Numerologia auttaa ymmärtämään omaa itseään, sielun¬tietään ja ihmisiä, joita tällä tiellä kohtaa. Se kertoo myös oman elämämme vaihtuvista sykleistä, niiden energioista ja muista elämämme numeroista.

Numerologia on helppoa ja hauskaa ja tuo paljon oivalluksia avuksi ja iloksi itselle ja muille. Kirjassa neuvotaan numerologisen kartan ja ajanjaksojen laskeminen ja tulkinta sekä numeroiden energian kanssa työskentely. Lisäksi puhutaan numeroihin liittyvistä kristalleista, väreistä, enkeleistä ja säteistä.

Sisältöä: Taustaa ja historiaa ◊ Numeroiden ominaisuudet ja niihin liittyvät värit, kristallit, enkelit ja säteet ◊ Elämänopetus ◊ Syntymäpäivä ◊ Asenne ◊ Minuus ◊ Sydämen toive ◊ Vaikutelma ◊ Numeroiden kappalemäärät ja niiden vaikutus ◊ Muuta nimestä löytyvää ◊ Fyysinen, henkinen, mentaalinen ja spritiuaalinen taso ◊ Henkilökohtainen vuosi, kuukausi ja päivä ◊ Elämän käännekohdat, huiput ja haasteet ◊ Sielunsuunnitelma ◊ Kartan tulkintaa ◊ Ihmissuhteiden numerot ◊ Toistuvat numerot ◊ Numeroiden energian tasapainottaminen ja tuominen elämään.

Kirjaa on saatavilla kirjastoista ja paperikirjana suoraan kirjapainon nettikaupasta, Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookystä

Tietoisuuden portaillaTietoisuuden portailla – askelmina oman kehon chakrat

Margit Kinnunen

Kirja kertoo chakroista, kehosta, valon auttajista ja vähän myös Margitin omasta tiestä henkisen tien opettajaksi. Chakrat käsitellään kolmannesta ulottuvuudesta lähtien, jotta jokainen saa hyvän pohjan värähtelynsä nostamiselle ja kehonsa hyvinvoinnille. Matkaa kuljetaan värien, tuoksujen, kristallien, enkeleiden ja yksisarvisten kanssa niin kauan, että viidennen ulottuvuuden chakrat ovat kohdillaan ja elämä voi aueta uudenlaisena.

Sisältöä: Kolmannen ulottuvuuden chakrat, niiden ominaisuudet, värit, kristallit ja tuoksut ja chakrojen kanssa työskentely ◊ Neljännen ulottuvuuden chakrat, niiden kehittyminen, vaikutus ja tasapainotus ◊ Viidennen ulottuvuuden chakrat, niiden vaikutus, tasapainotus ja ankkurointi.

Kirja on saatavilla kirjastoista sekä ja e-kirjana 17.kaupasta.

Henkista tieta aloittelijoilleHenkistä tietä aloittelijoille

Ulla Niskanen

Kirja on tarkoitettu henkisen tien alkutaipaleelle, siihen vaiheeseen, kun kiinnostus asioihin on jo herännyt, mutta itsensä voi vielä tuntea vähän epävarmaksi kaikkien outojen käsitteiden ja ristiriitaistenkin tietojen keskellä.

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Se on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että lukija alkaisi luottaa omaan intuitioonsa ja omiin auttajiinsa ja tietäisi mistä asioista haluaa saada lisätietoa. Ja tietenkin kirjaan on pyydetty enkelien ja muiden valon auttajien siunaukset, jotta jokainen lukija löytäisi juuri oman, parhaimman tiensä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Sisältöä: Enkelit ◊ Enkelipallot – orbs ◊ Yksisarviset ◊ Ylösnousseet mestarit ◊ Oppaat ◊ Elementaalit ◊ Voimaeläimet ◊ Psyykkiset lahjat: selvänäkö, -kuulo, -tunto ja -tieto sekä intuitio ◊ Värähtelytaajuudet ◊ Valaistuminen ◊ Ylösnousemus ◊ Karma ◊ Aura ◊ Chakrat ◊ Maadoitus ◊ Suojaus ◊ Energioiden puhdistaminen ◊ Oman elämän luominen ◊ Elämän tehtäviä ◊ Tienviittoja

Kirjaa on saatavilla kirjastoista sekä paperikirjana kirjapainon nettikaupasta, Adlibriksestä, Bookystä ja Suomalaisesta sekä e-kirjana GooglePlaysta, Applen iBookina ja 17. kaupasta.