Enkelit ovat aina mielellään yhteydessä meihin ja käyttävät arjen asioita tuodakseen meille opastusta ja apua. Enkelien merkkejä voivat olla mieleen juolahtavat laulun sanat, jotain minkä kuulet tai näet, merkit ja yhteensattumat.

Enkelien läsnäolon elämässä näkee yleensä siitä, mitä tapahtuu, kun on pyytänyt apua tai opastusta tai ajatellut enkeleitä. On aika harvinaista toistaiseksi, että valkoiset tai kultaiset siivekkäät hahmot viilettävät paikalle, kun kysyy enkeleiltä jotain. Enkelien työskentelyn huomaa ennemmin siitä, että asiat alkavat järjestyä, kaikki vain sujuu yllättävän helposti. Tai ei suju, jos asia ei ole oikea ja olisi joku parempi vaihtoehto. Silloin esteitä voi kasaantua yllättävästi, ja kannattaakin yleensä pyytää enkeleitä näyttämään parempi tie.

Voimme kuitenkin saada myös aistimuksen enkeleistä, jos sen haluamme. Aistimme enkelit samalla lailla kuin muutenkin energiat. Jokaisella meistä on joku selväaisteista vahvin. Kun kuljemme omaa tietämme eteenpäin, kaikki aukeavat käyttöön, mutta jokaisella on aina vähintään yksi tapa, joka toimii taatusti.

Voit kuulla enkeleitä ja muita valon auttajia. Ääni voi olla ihan fyysinen ääni, tai mieleen tuleva ajatus tai aistimus. Voit nähdä enkeleitä mielesi silmillä, tai fyysisillä silmillä esimerkiksi valovälähdyksiä. Voit tuntea enkelien läsnäolon tuulahduksena, kylmänä tai lämpimänä ilmavirtana, kevyenä kosketuksena tai kehon kihelmöintinä tai lämpönä sydämessä. Tämä on ylivoimaisesti tutuin tapa, sillä kaikki ihmiset ovat yleensä selvätuntoisia. Voit myös vain tietää, että enkelit ovat lähelläsi, vaikka et aisti fyysisillä aisteilla mitään. Tämä on uuden energian tapa. Monet kokevat myös tunteita, rakkauden, rauhan tai ilon valtaavan koko olemuksensa.

Enkelit työskentelevät sydämen kautta ja kultaisessa säteessä. Kaikki, mikä avaa sydäntäsi auttaa siis olemaan vahvemmassa yhteydessä enkeleihin. Sydäntä avaavat paitsi harjoitukset, myös kaikki rakkaus, ilo, kauneus ja elämästä nauttiminen lapsenkaltaisella aitoudella. Kultainen energia ja valo on helppo vetää luokseen, sitä voi hengittää sisään ja antaa sen levitä auraan, sen voi pyytää ympärilleen ja täyttää sillä koko olemuksensa, ja kaikki tämä helpottaa enkelien yhteyttä meihin, varsinkin silloin, kun haluat kokea enkelien energian vahvemmin.

Voit aina pyytää, että enkelit vahvistavat energiansa niin voimakkaaksi, että voit aistia sen. Tee oma osasi hiljentymällä, maadoittumalla ja ympäröimällä itsesi kultaisella valolla. Silloin voit helpommin aistia oman suojelusenkelisi tai valitsemasi enkeliolennon läsnäolon.

Vahvistat yhteyttäsi enkeleihin joka kerran, kun ajattelet heitä. Jos otat tavaksesi pyytää enkelit seuraksi joka päivä ja ilta, pyytää apua, ohjausta ja neuvoa, voit olla varma, että enkelit ovat elämässäsi vahvasti, huomaatpa heidät tai et.