Enkelit lähettävät meille merkkejä kertoakseen, että olemme oikealla tiellä, tuodakseen lohtua, rakkautta tai iloa tai vain muistuttaakseen läsnäolostaan. Höyhenet ovat tutuimpia, mutta on myös monia muita merkkejä, joita enkelit järjestävät avuksesi.

Voit tuntea myös tuoksun, ilmavirran, siiven kosketuksen tai vaikka löytää jatkuvasti kolikoita. Ne kaikki ovat enkelien tapoja kertoa olevansa käytettävissäsi ja lähelläsi. Voit havahtua enkelien kuvaan tai muotoihin esimerkiksi pilvissä tai patsaissa. Monet näkevät myös kipinöitä ja valonväläyksiä. Sateenkaaret, perhoset ja linnut ovat myös enkelisymboleja.

Joskus merkit ja enkelien avun huomaa myös siitä, mitä tapahtuu. Jos joku asia ei onnistu, vaikka olet pyytänyt apua, ehkä oma suojelusenkelisi yrittää kertoa, että olet menossa väärään suuntaan tai että olisi parempikin ratkaisu. Tai voit huomata, että kun pyydät apua johonkin asiaan, mitään kummempaa ei näy tai tunnu, mutta asia tai tilanne ratkeaa ihmeen helposti ja mukavasti.

Voit myös pyytää merkkejä, jos kaipaat vahvistusta johonkin asiaan. Enkelit eivät ole kuitenkaan temppujen tekijöitä, joten merkkiä ei kannata pyytää siksi, että olisi kiva saada sellainen tai kun kaikki muutkin saa. Egosta lähtevä pyyntö ei toimi enkelien kanssa. Mutta kun enkelit ovat elämässäsi, ajattelet heitä, pyydät heiltä apua, tapaat heitä visualisaatiossa, myös merkit ilmaantuvat kyllä elämääsi.