Planeetalla on ollut viisi kultaista aikaa, ja olemme nyt matkalla kuudenteen. Se alkaa viimeistään vuonna 2032. Olemme edistyneet mahtavilla harppauksilla viime vuosina, ja nyt olemme vaiheessa, jossa korkean värähtelyn ymmärrys ja tapa elää on tuotava käytäntöön. Muutos ravistelee koko maailmaa, mutta on taatusti vaivan arvoista.

Kultainen aika tarkoittaa sitä, että paikan ja ihmisten aura hohtaa kultaisena, ja kaikki ovat vähintään viidennessä ulottuvuudessa. Tällaisia aikoja ovat olleet Angala, Petranium, Mu, Lemuria ja Atlantis.

Kultainen Atlantis on se malli, jonka perusteella tuleva uusi kultainen aika rakentuu. Se tuo tullessaan rauhan, ilon, runsauden ja rakkauden jokaiselle yksilölle ja koko planeetalle. Otamme jälleen käyttöön muinaisen viisauden, kehittyneet parannustekniikat, kristalliteknologia ja monet muut asiat, jotka olemme muistaneet vain taruissa ja saduissa. Voimme kehittyneillä tekniikoilla ratkaista saastumisen, puhdistaa planeetan ja meret, liikkua saasteettomasti ja elää yhteistyössä luonnon kanssa. Ihmiset saavat taas käyttöönsä kehittyneet selväaistinsa ja voimme olla tietoisessa yhteydessä omiin valon auttajiimme. Päästyämme Kultaisen Atlantiksen tasolle tulemme matkaamaan värähtelyssä vielä ylöspäin, joten tiedossa on loistava, ihana tulevaisuus!

Aiemmat kultaiset ajat ovat olleet kokeiluja rajatulla alueella. Ensimmäistä kertaa siirrymme kultaiseen aikaan koko planeetan laajuisesti ja se on valtavan iso asia jopa universumien mittakaavassa. Siksi meillä on valtavasti apua, ja lisää enkeleitä, yksisarvisia, lohikäärmeitä, mestareita ja tähtiauttajia on tulossa avuksemme jatkuvasti.

Olemme parhaillaan keskellä muutoksen vuosia, ja planeetan ja jokaisen meistä on puhdistettava energiansa, jotta pääsemme eteenpäin. Saamme koko ajan energiavirtauksia ja valolähetyksiä planeetalle, universumi tukee muutosta mahtavilla planeettalinjausten energioilla, uusilla energioilla, kuten Violettiliekin monet eri versiot ja monilla muilla tavoilla. Jokaisen panosta tarvitaan, ja mitä korkeammalle oma värähtelymme nousee, sitä vähemmän planeetan pitää puhdistaa itseään. Oma iloinen, ihana, tyydyttävä elämä auttaa kaikkia.