Atlantis oli kokeilu, joka kukoisti ja kaatui viisi kertaa. Se kesti kaikkiaan 260 000 vuotta ja loppui vasta Kosmisena hetkenä 21.12.2012. Viides, viimeinen kokeilu kesti noin 10 000 vuotta, ja silloin energia oli korkeinta mitä planeetalla on tähän mennessä ollut.

Atlantiksella ehti olla monenlaista energiaa, ja siksi siitä on olemassa monenlaisia teorioita ja mielipiteitä ja myös muistoja. Kultainen Atlantis oli loistavan ihanaa aikaa, jolloin ihmisten 12 chakraa olivat aktiivisia ja tasapainoisia ja DNA oli kokonaisuudessaan käytössä mahdollistaen meidän mielestämme huikeat kyvyt ja taidot.

Elämä oli tasapainoista, onnellista ja yhteisöllistä. Jokainen teki sitä, mitä rakasti ja jokaista arvostettiin omana itsenään. Luontoa ja eläimiä kunnioitettiin ja arvostettiin ja kristalliteknologia mahdollisti yhteiskunnan, joka ei saastuttanut eikä vahingoittanut mitään vaikka käytössä oli huipputeknologiaa.

Kultaisen Atlantiksen ääni- ja kristalliteknologia olivat huikeita, samoin kaikki parannusmetodit ja yhteistyö valotasojen ja tähtiauttajien kanssa. Nämä kaikki ovat vähitellen palaamassa meille, ja viime vuosina monet ovatkin alkaneet muistaa ja ottaa käyttöön omaa osaamistaan varsinkin parantamisessa.

Jokainen aikuinen tällä planeetalla on ollut jossain kosketuksessa Atlantikseen. Useimmat ovat eläneet jossain tai monessa Atlantiksessa, jotkut ovat toimineet tai vierailleet siellä muulla tavoin. Kosmisen hetken jälkeen syntyneet lapset ovat ainoita, jotka eivät välttämättä ole olleet Atlantiksen kanssa tekemisissä.

Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet ovat apuna aina, kun luodaan tai vahvistetaan yhteyksiä Kultaiselle Atlantikselle.